Vil du måle ditt eget klimaavtrykk?

OBOS tar både hensyn til miljøet under hele byggeperioden, og legger til rette for at du enkelt kan ta egne grønne valg etter at du har flyttet inn. Med klimaappen Carbonator kan du måle ditt eget avtrykk.

karusellbilde: carbonator_005

Velkommen til Løren botaniske

Løren botaniske er registrert i Grønn Byggallianse og har som ambisjon å bli sertifisert BREEAM-NOR-klassifisert. Det betyr at vi i hjemmet ditt har tatt hensyn til miljøet og levert på ulike krav i alle faser av byggingen. Men, kanskje vil du også gjøre noe selv når du overtar ditt nye hjem?

Når du skal flytte inn i ny bolig er det mye å tenke på. CO2-utslipp og klimaavtrykk står kanskje ikke øverst på prioriteringslista, men med den digitale tjenesten Carbonator har vi gjort jobben litt enklere for deg.

Carbonator er en tjeneste som bruker sanntidsdata på individnivå i kombinasjon med atferdspsykologi, for å motivere oss til mer klimaklok atferd. Målet er å få folk flest til bli mer bevisste og mer motiverte til å minimere karbonavtrykket sitt. 

Carbonator-mockup-mobil

Bli bedre kjent med appen her →

Carbonator er enkel og kostnadsfri å ta i bruk! Meld interesse i skjeamet under, så sender vi deg en invitasjon med en gang løsningen er klar til bruk.

Meld interesse

Informasjonen din vil kun brukes for å informere og holde deg oppdatert fram til innflytting.