Hopp til innholdet

#30dager for miljøet

Det tar 30 dager å endre en vane. Tar du utfordringen? La oss bruke september til å skape en litt bedre verden!

Å endre en vane tar tid. 30 dager, for å være eksakt. Det er i alle fall det forskerne sier. September har akkurat 30 dager. Sammen med cChange utfordrer vi deg til å bruke denne måneden til å endre en dårlig vane - for miljøets skyld.

Kanskje skal du bruke litt mindre plast? La bilen stå og heller sykle til jobben? Full shoppestopp? Spise mindre kjøtt? Det er opp til deg. Når vi alle gjør en innsats, blir summen stor. Så la oss prøve i september!

Ta #30dager for miljøet

Utfordre en egen vane, eller gi en utfordring til en venn!

Ta en utfordring(Lenke ut)(Lenke ut)

 

 

Sammen gjør vi en forskjell

I september skal tusenvis av folk over hele landet leve litt mer miljøvennlig. Vær med og vis vei. Det er superenkelt!

  1. Meld deg på ved å Ta en utfordring(Lenke ut)
  2. Velg hvilken vane du vil endre
  3. Del dine gode og dårlige erfaringer på #30dager for miljøet(Lenke ut)(Lenke ut)
    Bruk gjerne korte videoklipp, tekst og bilder. Kanskje kommer du i prat med andre med samme 30-dagersprosjekt som deg selv?
  4. Etter #30 dager har du sannsynligvis ikke bare endret en vane, men også oppdaget en hel del nye sider ved deg selv – og lært hvordan du kan leve enda grønnere enn før!

Vi ses søndag 1. september på #30dager for miljøet  

  • Forskningsbasert prosjekt

    Prosjektet er basert på det forskningsbaserte verktøyet cCHALLENGE, utviklet av professor Karen O’Brien ved Universitetet i Oslo og cCHANGE. Forskjellen fra andre klimamobiliseringer er at vi fokuserer på endringsdelen av klimaarbeidet. Vi stopper ikke med atferdsendring, men utforsker forskjellige aspekter ved endring i møte med klima- og miljøutfordringene.