OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet
Illustrasjonsbilde av torget på Vollebekk.

OBOS Living Lab

OBOS Living Lab skal utforske fremtidens hjem med utgangspunkt i det aller viktigste: De som skal bo der.

Si din mening om fremtidens boformer

Nå trenger vi deg som er interessert i boligutvikling og kanskje kunne tenke deg å bo et nyskapende og sosialt bomiljø.

Les mer og meld interesse

Hva er OBOS Living Lab?

  • Et levende laboratorium

    På Vollebekk skal 36 leiligheter fylles med nye ideer, konsepter og løsninger. OBOS Living Lab skal bli et levende boliglaboratorium for fremtidens boliger. Nye teknologiske løsninger gir oss store muligheter til å finne nye og bedre måter å bo på.

  • Beboerne i fokus

    Målet er å finne løsninger som gir folk et bedre liv i fremtiden. Her skal det testes nye løsninger i et virkelig miljø. Leietakerne skal selv bidra med erfaringer underveis og delta i forskningsprosjektet. Hva fungerer og hva fungerer ikke? Dette skal beboerne, OBOS Living Lab og bransjen finne ut av sammen.

  • Bærekraftige løsninger

    OBOS Living Lab skal samarbeide med bransjen for å finne løsninger som gagner beboerne og samfunnet. Prosjektet skal også bidra til å løse noen av problemene man står ovenfor i fremtiden; raskt voksende byer, knapphet på arealer og behovet for bærekraftige løsninger.

Antall boliger
36 leiligheter
Hvor?
På Vollebekk i Oslo
Innflytting
2021