OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk

Fikk spille på Fredrikstad stadion

Med støtte fra OBOS gir tilbake kunne Kolbotn IL delta på Fredrikstad barnecup.

Det var stort for barna å delta på en felles cup i Fredrikstad
Det var stort for barna å delta på en felles cup i Fredrikstad Foto: Kolbotn IL

Av: Madeleine Vehre Navekvien

Med støtte fra OBOS gir tilbake kunne samtlige spillere få muligheten til å reise til barnecupen i Fredrikstad. Ikke bare er det med på å styrke samholdet mellom lagene, men det bidrar også til å forhindre frafall.

Felles cup

Kolbotnjentene består av 25 spillere som går på ulike barneskoler i Oppegård kommune, mens Kolbotnguttene består av 17 spillere fra Sofiemyr skole.

–Det var ekstra stort for dem å delta på en felles cup på selveste Fredrikstad Stadion, forteller Kristine Brataas, lagleder for guttene.

Heier på hverandre

De unge spillerne har en god lag-følelse på tvers av lag og kjønn, noe som viser seg ved at de er flinke til å støtte opp om hverandre og heie hverandre frem i cuper og konkurranser.

– Det var 38 barn fra Kolbotn som spilte og nærmere 70 foreldre og besteforeldre som stilte som heiagjeng for Kolbotn. Dette samholdet og heiagjeng-mentaliteten er viktig ikke bare på banen, men vi ser også at det påvirker skolemiljøet i meget positiv grad, forteller Brataas.

Se andre prosjekter som har fått støtte fra OBOS gir tilbake

Søk om støtte fra OBOS gir tilbake