Hopp til innholdet

Få mye ut av lite

Ikke se visningsobjektet for bare glorete tapet.

Irenge Kazonza (28) så forbi det han beskriver som «gusjerosa» vegger, et bad 1970 gjerne ville ha tilbake og en upraktisk vegg.

Blir du distrahert av fargen på veggene, innredning og materialbruk på visning? Lær deg å se mulighetene, og finn drømmen der du minst ventet det.

Foruten våtrom, har førstegangskjøperen Irenge Kazonza (28) totalrenovert hele leiligheten på Trosterud selv med enkle grep.

Prislapp: I underkant av 300. 000 kroner så langt.

– Da jeg gikk inn på visningen, så jeg at leiligheten hadde et uforløst potensiale. Det første som slo meg var at man kunne flytte en vegg for å skape et større inngangsparti, sier han.

Irenge hadde bestemt seg for å dra på boligjakt med et åpent sinn. Han hadde forberedt seg ved å researche gode løsninger i liknende boliger.

Jeg så for meg hva jeg ville gjøre med en gang. Mange blir nok fanget av farger og løsninger, noe som er synd. De fleste eldre leiligheter har større potensiale enn man tror.

Irenge Kazonza (28)

– Er du en handy type?

– Nei, det vil jeg ikke si. Jeg hadde aldri gjort noe liknende før jeg begynte oppussingen av min egen leilighet. Jeg søker fortsatt på FINN og ser på leiligheter for å få ideer.

Irenges råd til deg som vil få mye ut av lite