Nabohjelp header OBOS

Den snille naboen

Må du holde deg inne, men trenger noe på butikken? Trenger du hjelp til å lufte hunden? Spør naboene om hjelp gjennom appen Nabohjelp. Lett, hyggelig og ikke minst miljøvennlig!

Nabohjelp er appen som bringer de gode naboene sammen. Ja, appen er allerede til glede for mange – over 154.000 for å være litt mer nøyaktig – og snart forhåpentligvis også for deg.

Det er enkelt, bærekraftig og ålreit for lommeboka. Og toppen av det hele – du blir litt bedre kjent med de gode naboene dine. Bare prøv selv! Appen er gratis og åpen for alle.

Rekker du ikke lufte hunden? Spør naboen!

Nabohjelp gjør det enkelt å spørre naboen. Du kan be om og tilby hjelp i nabolaget, selge eller gi bort ting du ikke trenger. Her kan du finne oversikt over arrangementer i nærområdet ditt, og hvor dine nærmeste hjertestartere er plassert. Og du kan plutselig oppdage nye steder i nabolaget du ikke ante fantes. Alt i en og samme app – ålreit, ikke sant?

Nabohjelp er perfekt for deg som trenger hjelp, men også for deg som har lyst til å bidra, men sjelden opplever at folk spør. Nabohjelp bringer gode naboer sammen, og bidrar til et bedre nabolag og grønnere samfunn.

Ikke lastet ned appen ennå? Last ned Nabohjelp her:

   

Siste nytt fra Nabohjelp

Illustrasjon av en mobiltelefon

Gi oss tilbakemelding!

Vi jobber hele tiden med å forbedre Nabohjelp, og setter stor pris på tilbakemeldinger. Innspillene vi får fra brukere fører ofte til at vi gjør endringer. Send oss innspill direkte i appen eller på e-post.