Hopp til innhold

OBOS Billettfond

Kunne du tenke deg å dra på teater med klassen din? Nå kan du søke om gratis billetter til flere av høstens og vårens store forestillinger i Oslo, Bergen og Stavanger.

I OBOS mener vi at en by med et rikt kulturliv er et godt sted å bo. For å bidra til å skape det gode livet mellom husene, deler vi ut over 7000 billetter til teaterforestillinger i Oslo, Bergen og Stavanger gjennom OBOS Billettfond.

OBOS Billettfond er et samarbeid mellom OBOS, Nationaltheatret, Rogaland Teater, Den Nationale Scene, Det Norske Teatret og Den Norske Opera & Ballett. Tidligere i år inngikk OBOS også et festivalsamarbeid med Piknik i Parken.

Lærere kan søke om billetter til ønsket forestilling på vegne av klassen sin. Send gjerne tips til læreren din eller læreren til barnet ditt om OBOS Billettfond.

Forestillinger i Oslo

Foto av scenen fra forestillingen Nøtteknekkeren på Operaen i Oslo.Foto: Erik Berg

Nøtteknekkeren på Den Norske Opera & Ballett

Juleballetten over alle er tilbake i Operaen, klar for å gjøre adventstiden magisk for liten og stor!

Clara er i juleselskap, men kjeder seg og føler seg utenfor. Hun faller i søvn – og plutselig blir festen til et fortryllende eventyr! I drømmen forvandles gjestene til rotter og mus – og nøtteknekkerdukken til en ekte prins.

I Nøtteknekkeren deler Nasjonalballettens dansere scene med elever fra Ballettskolen, som alle tolker et mylder av roller – fra prinsen, Lille og Store Clara og rotter til vafler med rømme.

Når: 5. desember kl. 13.00
Passer for: Alle aldre
Søknadsfrist: 1. oktober

Søk om billetter →

Plakat for Frost på Det Norske Teateret.

Frost på Det Norske Teateret

Frost er basert på Disney-filmen med samme navn, og det opprinnelige eventyret «Snedronningen» fra 1844 av H.C. Andersen. Det er historien om to søstre: Elsa som er isolert med en mystisk hemmelighet og Anna som legger ut på reise for å redde Elsa.

Fra scenen får du høre «La det gå» og «Skal vi lage snømann» sammen med de andre låtene fra filmen, og et komponert verk som inkluderer 12 nye sanger. Disse låtene er skrevet spesielt for sceneversjonen.

Når: 24. november kl. 12.00 og 1. desember kl. 12.00
Passer for: Barn over 5 år
Søknadsfrist: 1. oktober

Søk om billetter →

Plakat for En julefortelling på Nationaltheatret.

En julefortelling på Nationaltheatret

Det er jul, men på kontoret til pengeutlåneren Ebenezer Scrooge er det like kaldt og trist som vanlig. For Scrooge er julen en uvelkommen distraksjon, en irriterende tid på året der folk ber om pengegaver til veldedige formål, og Bob, hans eneste ansatte, vil hjem til familien fra en jobb Scrooge så vidt betaler ham for.

Denne varme, fargesprakende oppsetningen av Charles Dickens’ juleklassiker passer perfekt for hele familien i høstmørket. Mens et fattigstrøk i London hylles inn i et magisk drømmeslør, får både Scrooge og oss andre en viktig påminnelse om hva som betyr noe her i livet.

Når: 4. desember kl. 12.00
Passer for: Fra 6 år
Søknadsfrist: 1. oktober

Søk om billetter →

Forestillinger i Bergen

Plakat til Chaplin: Diktatoren på Den Nationale Scene.

Diktatoren på Den Nationale Scene

Forestillingen «Chaplin: Diktatoren» tar oss inn i filmsettet i Hollywood under innspillingen av «Diktatoren», men også bak fasaden til den mektige filmskaperen Chaplin. Ellevill satire og Hollywood-glamour møter økonomisk og politisk dragkamp når spotlightene på filmsettet skrus av.

Charlie Chaplin var banebrytende i sin samtid. Han trosset motstanden, og brukte sin posisjon som samtidens mest gjenkjennelige skuespiller på å lage den politiske filmen «Diktatoren».

Når: 8. november kl. 11.00
Passer for: Ungdomsskoleklasser
Søknadsfrist: 1. oktober

Søk om billetter →

Plakat for Jul i Svingen på Den Nationale Scene.

Jul i Svingen på Den Nationale Scene

Det er 1. desember og Linus og søsteren Klara gleder seg til å åpne årets adventskalender som faren Marvin har laget til dem. Men Marvin elsker å komme med alle mulige rare overraskelser, og derfor er Linus sin kalender ikke akkurat det han håpet på… Er det bare tomme pakker?

1. desember er også dagen da hele Svingen samles for å tenne det store juletreet. Marvin synes imidlertid at det årlige juletrearrangementet er litt for kjedelig, så han har en plan om å gjøre det hele litt mer festlig. Men som med de fleste av Marvins planer, går ikke alt etter planen og det blir et juletrearrangement som Svingen sent vil glemme.

Forestillingen er basert på NRKs adventskalenderen med samme navn. Odd Nordstoga skrev musikken til tv-serien, og det er også hans musikk som vil bli tonefølge til forestillingen.

Når: 5. desember kl. 11.00
Passer for: Barneskoleklasser
Søknadsfrist: 1. oktober

Søk om billetter →

Forestillinger i Stavanger

Søknadsfristen for forestillinger ved Rogaland Teater i Stavanger gikk ut 1. september.

OBOS Billettfond

Lærere må søke på vegne av klassen sin, ikke trinnet.

Skolen må selv stå for transport og reisekostnader til og fra arrangementet.

Obligatoriske felter er merket med *

Velg forestilling

Om klassen

For eksempel 7B.
For eksempel rullestolbrukere.

Kontaktinformasjon

(+47)

Slik blir personopplysningene behandlet

Opplysningene blir brukt for å behandle søknaden, og blir slettet kort tid etter arrangementet. Opplysningene blir delt med arrangøren. 

OBOS ønsker å sende en spørreundersøkelse om arrangementet og søknadsprosessen. Det er valgfritt å samtykke til undersøkelsen, og det påvirker ikke hvem som får tilbud om å delta. Du kan svare på undersøkelsen anonymt, eller oppgi navn for å være med i trekningen av billetter til kommende arrangementer.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.