Trivselsregler på Nærkontoret

Nærkontoret er kontoret du har midt mellom hjemmekontor og hovedkontor. Dette stedet deler du med andre Nærkontor-entusiaster, og det er derfor viktig at vi passer godt på det.

 1. Vær et forbilde
  Vi setter skikkelig pris på om du viser deg fra din gode side når du er på besøk. Hold arbeidsplassen din ryddig, ha personlige saker ved din egen plass – ikke rundt omkring i lokalet og vi regner selvsagt med at du rydder fint opp når du går.

 2. Vis hensyn
  Det er mange som er på besøk og med ulik motivasjon. Ta derfor en liten kikk rundt deg og vis hensyn til de du deler Nærkontoret med. Hold stemmen lav, men humøret høyt. Og akkurat som på kino skrur du av lyden på telefonen og laptopen.

 3. Bruk hodet
  Tenk at Nærkontoret er litt som ditt eget – bare borte. Ta vare på stedet. Også tenker vi det er unødvendig å si, men her kan du altså ikke røyke, drikke alkohol eller ha med dyret ditt. Sykkel setter du utenfor og Nærkontoret er selvsagt kun for de som har egen tilgang.

 4. Møterom og stillebokser
  Møterom er dessverre ikke bookbare i denne perioden, men kan benyttes hvis det er ledig. Stilleboksene brukes for å ta telefoner eller et digitalt møte. Husk å forlate rommet slik du ønsker å finne det.

Ser du noe som er rart eller noe du lurer på? Ring oss på 982 56 052.