Eiendomsmegler

Niklas Røed Antonsen

Kontakt Niklas Røed for en gratis og uforpliktende verdivurdering Gjennomført Ikke utfylt
(+47)
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Høy faglig kompetanse, målrettet markedsføring og tett oppfølging

Niklas er utdannet eiendomsmegler fra offentlig høyskole, har god og relevant erfaring som både rådgiver innen eiendomsforvaltning og som eiendomsmegler og elsker jobben sin. 

For Niklas er det særlig tre ting som er viktig i jobben som eiendomsmegler: høy faglig kompetanse, målrettet markedsføring og tett oppfølging. Han sørger for å være oppdatert på eiendomsfaget til enhver tid og legger vekt på å inneha solid kunnskap om salgsobjektet og nærområdet. Niklas er opptatt av at salgsobjektet stikker ut av mengden, og jobber målrettet for å lage det beste markedsføringsmaterialet som treffer akkurat den kundegruppen vi er ute etter. Han har tett dialog med deg som selger gjennom hele prosessen, og sørger for at alle interessenter av din bolig føler seg trygge og ivaretatt fra første kontakt til innflytning. Dette i kombinasjon med smittende humør og rådgivende rolle sørger for at veien fra visning til budgivning ikke er lang.

Niklas er opptatt av at du som selger skal sitte igjen med en god følelse av hele salgsprosessen og bruker han igjen ved neste anledning.

Boliger presentert av Niklas Røed

Laster resultat