Foto av eiendomsmelger Steinar Gulbrandsen som sitter ute på en trapp.

Vi vet hva kjøperne ser etter der du bor

Fordi vi kjenner lokalmiljøet ditt, har lang erfaring og tilbyr en enkel salgsprosess, bidrar vi til at du får en god pris for boligen din.

For folk som er på boligjakt er nærområdet ofte like viktig som selve boligen. Så første bud når du skal velge eiendomsmegler er å velge en som kjenner lokalmiljøet ut og inn. Og det gjør vi.

OBOS Eiendomsmeglere har over 62 lokalkjente meglere fordelt på 11 kontorer i Sør-Norge. Hver dag er vi i kontakt med mennesker på jakt etter et sted å bo i disse områdene, og vet hva potensielle boligkjøpere ser etter. Det er nøkkelen til at vi oppnår gode priser.

Lang erfaring

OBOS er et solid eiendomsselskap som har hjulpet folk med boligdrømmen siden 1929. Eiendomsmeglerne våre er hyggelige, offensive og ambisiøse på dine vegne, og jobber etter strenge kvalitetskrav.

OBOS kan OBOS best

Å bruke OBOS Eiendomsmeglere til å selge OBOS-boligen din er akkurat like smart som det høres ut som. Vi oppnår gode priser fordi vi kjenner både nabolaget og det enkelte borettslaget. Som en del av OBOS-konsernet, en av Nordens største boligbyggere, har vi den beste tilgangen til informasjonen som er viktig for deg – alt fra kvaliteten på boligen til eventuelle planer om rehabilitering i borettslaget. I mange tilfeller har vi solgt den samme OBOS-boligen flere ganger før. Og selvsagt: Vi har stålkontroll på forkjøpsretten.

Salg av boliger i borettslag er ikke det eneste vi er gode på. Vi selger også eierseksjoner, aksjeleiligheter, boliger i frittstående borettslag, rekkehus og eneboliger.

Uansett hvilken type bolig du skal selge, kan du stole på at vi gir deg en trygg, effektiv og enkel salgsprosess. Salgsprosessen din kan du også følge i den praktiske web-appen Min Bolig. 

Få 5000 kroner i OBOS-rabatt

Er du OBOS-medlem får du 5 000 kroner i rabatt når du selger bolig gjennom OBOS Eiendomsmeglere. Beløpet trekker vi fra totalkostnaden. Et OBOS-medlemskap koster kun 200 kroner i året.

Start salget av boligen din i dag

Vi kommer gjerne hjem til deg for å gi deg en uforpliktende verdivurdering og et godt salgstilbud. Hva boligen din er verdt i dagens marked beregner vi blant annet ved å se på størrelsen, standarden og beliggenheten. Samtidig gir vi deg smarte tips som kan hjelpe deg med å få best mulig salgspris.

Vi vet hva folk som vil bo i området ditt er på jakt etter når de skal skaffe seg et nytt hjem.

Søk etter megler i nærområdet ditt

Vi vet hva folk som vil bo i området ditt er på jakt etter – og er villige til å betale! Våre dyktige meglere guider deg gjennom hele salget, fra start til slutt.