Slik skaper vi selgende stemning – og sprer den!

Stemningen som de potensielle kjøperne settes i når de ser bilder av boligen og kommer på visning, betyr ofte mye mer enn tall og fakta. Her finner du fem elementer som gjør susen når boligen skal selges.

Styling – alt ligger i detaljene

Vi er opptatt av at hjemmet ditt skal vises fra sin beste side. Før fotografering styler vi boligen. Boligstaylistene benytter seg av allerede eksisterende elementer i hjemmet ditt for å skape liv, særpreg og et sterkt førsteinntrykk.

Foto – bildene som forsterker boligdrømmen

For å engasjere folk til å komme på visning, er høy kvalitet på presentasjonen viktig. Gjennom profesjonell fotografering av boligen din, sørger vi for at bildene skaper den gode stemningen som forsterker boligdrømmen til de potensielle kjøperne.

Video – visualiser hjemmet ditt og fang oppmerksomheten

Gjennom bruk av video inviterer du til en sterk, visuell visning som gir folk følelsen av å være boligen din. Ved hjelp av ulike teknikker gir dette et større innblikk i hva boligen og omgivelsene har å by på. Videoen egner seg også utmerket til annonsering i sosiale medier.

Tipsene som gjør boligen klar for visning.

Sosiale medier – markedsføringen som gjør boligen din synlig

For at boligen din skal bli solgt til best mulig pris, er det viktig å synliggjøre den for så mange potensielle kjøpere som mulig. Vi har derfor laget vår egen digitale markedspakke, OBOS Mediepakke,  som annonserer boligen på Facebook og Instagram i forkant av visningen.

Nettaviser – lokal spreding 

Selv om godt over 80 prosent av Norges befolkning er aktive i sosiale medier, vil vi aldri kunne nå hele kjøpegruppen i disse kanalene. Derfor vil boligen din også bli markedsført i norske nettaviser og relevante lokalaviser. Da når vi effektivt nå ut til så mange potensielle kjøpere som mulig.

Her får du en enkel oversikt over hele salgsprosessen.

 

Vi vet hva folk som vil bo i området ditt er på jakt etter når de skal skaffe seg et nytt hjem.

Søk etter megler i nærområdet ditt

Vi vet hva folk som vil bo i området ditt er på jakt etter – og er villige til å betale! Våre dyktige meglere guider deg gjennom hele salget, fra start til slutt.