Hopp til innholdet
Hånd med mobil som åpner en dør med hjelp av appen på mobilen.

OBOS-nøkkel

Nå starter OBOS og Unloc Nordens største prosjekt innen digital adkomst. 100 utvalgte boligselskaper i Oslo får digital nøkkel på ytterdøren. Eksisterende nøkler kan fortsatt benyttes. Enkelt, smart og trygt.

Virker dette interessant og ønsker du mer informasjon? Meld interesse for å bli kontaktet. 

Meld interesse

 

Lurer du på noe? Spørsmål og svar om OBOS-nøkkelen

Slik fungerer løsningen

1
2
3

Last ned Unloc-appen

Åpne døren

Del nøkler

Bra for beboerne, bra for styret, bra for samfunnet

 • Fleksibelt

  Sparer tid og får økt fleksibilitet fordi man slipper fysisk overlevering av nøkler. Fjerner tidstyver som det å lete etter nøkkelen, miste eller glemme nøkkelen, og bestilling av nye nøkler.

 • Praktisk

  Alltid en reservenøkkel på mobilen. Med appen kan man slippe inn de som skal levere varer, eller gi tilgang til hjemmetjenesten, avisbudet, vaktmesteren og mange andre som vi stoler på. Istedenfor å dele ut nøkkelkopier til alle som skal inn, kan en digital dørlås åpnes med en app fra mobiltelefonen.

 • Trygt

  Gir styret full kontroll over hvem som skal få tilgang til oppgangen i blokken, og i hvilket tidsrom de kan låse seg inn. Ingen uvedkommende har mulighet til å ta i bruk løsningen. Prosjektet omfatter ikke inngangsdøren til hver leilighet.

 • Fremtidsrettet

  Lar alle få enklere tilgang på velferdsteknologi, smarthusløsninger, delingsøkonomi, netthandel, hjemmehjelp og flere tjenestetilbud.

 • For samfunnet

  Økt samfunnsansvar med mer bærekraftig bruk av nøkler. Reduserer tidstyveri og bomturer for tjenestetilbydere og logistikkselskaper. Mindre CO2-utslipp ved feil leveringstidspunkt og bedre mobilitet.

 • Forutsigbart

  Ingen begrensning på antall nøkler. Erstatter ikke den gamle nøkkelen, så den kan tas i bruk ved feil. Fungerer selv ved bytte av dørlås eller porttelefonanlegg.

Slik ditt boligselskap i gang

1
2
3
4
5

Du melder interesse

Vi monterer

Styret får tilgang

Vi sender nøkkel

Begynn å bruke

Enkel installering

Så enkelt er det å installere den digitale nøkkelen.

Spørsmål og svar