OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

OBOS Nøkkel

Utvalgte boligselskaper i Oslo er i gang med Nordens største prosjekt innen digital adkomst. Digitale nøkler er personlige, lette å dele og lette å slette.

Denne siden er for de som deltar i prosjektet

Ønsker du å lese mer om prosjektet og melde interesse?

Les mer og meld interesse

Digitale nøkler: bra for beboerne, bra for styret, bra for samfunnet

 • Fleksibelt

  Sparer tid og får økt fleksibilitet fordi man slipper fysisk overlevering av nøkler. Fjerner tidstyver som det å lete etter nøkkelen, miste eller glemme nøkkelen, og bestilling av nye nøkler.

 • Praktisk

  Alltid en reservenøkkel på mobilen. Med appen kan man slippe inn de som skal levere varer, eller gi tilgang til hjemmetjenesten, avisbudet, vaktmesteren og mange andre som vi stoler på. Istedenfor å dele ut nøkkelkopier til alle som skal inn, kan en digital dørlås åpnes med en app fra mobiltelefonen.

 • Trygt

  Gir styret full kontroll over hvem som skal få tilgang til oppgangen i blokken, og i hvilket tidsrom de kan låse seg inn. Ingen uvedkommende har mulighet til å ta i bruk løsningen. Prosjektet omfatter ikke inngangsdøren til hver leilighet.

 • Fremtidsrettet

  Lar alle få enklere tilgang på velferdsteknologi, smarthusløsninger, delingsøkonomi, netthandel, hjemmehjelp og flere tjenestetilbud.

 • For samfunnet

  Økt samfunnsansvar med mer bærekraftig bruk av nøkler. Reduserer tidstyveri og bomturer for tjenestetilbydere og logistikkselskaper. Mindre CO2-utslipp ved feil leveringstidspunkt og bedre mobilitet.

 • Forutsigbart

  Ingen begrensning på antall nøkler. Erstatter ikke den gamle nøkkelen, så den kan tas i bruk ved feil. Fungerer selv ved bytte av dørlås eller porttelefonanlegg.

Spørsmål og svar