OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk

Bestill OBOS Nøkkel til din private dør!

Bor du i et boligselskap hvor OBOS Nøkkel er installert? Vi gjør det enkelt for deg å få samme løsning på din private dør

OBOS har gode avtaler med rekke låsesmedsbedrifter og du kan bestille både lås og montering for kun kr. 2500, - inklusiv mva. Det er også mulig å kjøpe Danalock V3 og montere selv.

Prisen gjelder Danalock V3 BL og inkluderer standard montering (av Danalock V3 på innsiden av døren). Både lås og montering leveres av våre godkjente partnere. Bestilling gjøres direkte av deg som beboer ved å bruke bestillingsskjemaet nedenfor. Innsendt skjema vil bli videresendt til en av våre partnere på slutten av måneden skjemaet ble innsendt. Montering vil finne sted i de tre påfølgende ukene. Montøren vil kontakte deg direkte for å avtale passende tidspunkt for montering. Det er ditt ansvar at noen er tilstede på avtalt tidspunkt for montering. Bruk av digitale nøkler på fellesdøren forutsier at boligselskapet velger å fortsette med OBOS Nøkkel etter pilotperioden.