OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk

Sveiva inn nye drakter

Sveiva Innebandy fikk støtte fra OBOS gir tilbake til nye drakter. Denne gangen gikk støtten til seriemesterne Sveiva Innebandy gutter 15 og 16 år.

Foto: Sveiva Innebandyklubb
Foto: Sveiva Innebandyklubb

– Klubben har en viktig sosial funksjon i nærmiljøet og involverer gutter fra flere kulturer og samfunnslag i Groruddalen. Flere drakter til laget betyr at flere dyktige spillere kan komme til, og gutta kan fortsette å satse fram mot NM, sier Erik Wangen i Sveiva Innebandyklubb

Sveiva Innebandy er en av Norges største og mest fremgangsrike klubber. Klubben ble til høsten 1993 og fem år etter endte de opp i eliteserien.

I løpet av årene har de startet damelag, rekruttlag, oldboyslag, veteranlag og ulike aldersbestemte lag. Med tiden er de blitt en av Norges største klubber. Klubben satser stort på ungdommen og har hentet inn 10 NM-gull de siste 4 årene.

 

Se andre prosjekter som har fått støtte fra OBOS gir tilbake

 

Søk om støtte fra OBOS gir tilbake