Hopp til innhold

BankID og innlogging

For å bestille BankID må du registrere deg som kunde og bruke OBOS-banken som din hovedbank. Du må ha fylt 13 år og være legitimert med gyldig pass eller Norsk nasjonalt ID-kort.

Les mer om hvordan du går frem for å bestille BankID.

Det er ikke lenger mulig å bestille eller fornye BankID på mobil. Du bør derfor laste ned og ta i bruk BankID-appen hvis du ønsker et alternativ til kodebrikken.

Les mer om BankID-appen og hvordan du kommer i gang.

Hvis du har glemt passordet ditt kan du sende oss en melding i mobilbanken eller nettbanken, så sender vi deg et nytt passord. Du kan også ringe oss på telefon 22 86 58 00, så hjelper vi deg.

NB: Har du BankID fra en annen bank, må du kontakte den banken du har fått BankID fra for å få tilbakestilt passordet ditt.

Har du problemer med kodebrikken eller den ikke fungerer lenger, kan du bestille ny. Send oss melding fra nettbanken, eller ring oss på 22 86 58 00.

Har du byttet mobiltelefon, må du laste ned appen og aktivere den på nytt. Du kan enten aktivere den med kodebrikke, eller så kan du aktivere BankID-appen på ny telefon med appen på din gamle telefon.

Dette kan bety at du har logget deg inn med BankID før du har registrert deg for tilgang til nettbanken. For å få tilgang til nettbanken må du først registrere deg som kunde.

Når det er gjort, kan du bruke nettbanken og mobilbanken som normalt.

Registrer deg som kunde.