Laster resultat

Aasegården – Vestre Strømkaien 7

Bergens flotteste kontorbygg, totalrenovert i 2012 og med fleksible og arealeffektive lokaler på 25000 kvadratmeter fordelt over ni etasjer. Parkeringsplasser i kjelleren, umiddelbar nærhet til Bystasjonen og Bybanen, og kort gangavstand til Torgalmenningen.

Nøkkelinformasjon

Adresse
Vestre Strømkaien 7, Bergen
Etasjer
9
Rehabilitert
2012
Eiendomstype
Kontor
Areal
25 000 m²

Det er ingen ledige lokaler i denne eiendommen akkurat nå

Vil du vite når det blir ledige lokaler her? Meld ifra til oss, så gir vi deg beskjed.

Meld interesse
Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Moderne bygg i populært område

Det nyrenoverte bygget har toppmoderne kvaliteter, med fjernvarmeanlegg, adgangskontroll, innvendig sykkelparkering og ventilasjon med kjøling. Plasseringen er blant byens beste med tanke på offentlig kommunikasjon, og ligger midt mellom Media City, togstasjonen, Bystasjonen og Bybanen.

Aarsgården har fem innganger fra gateplan, hvor alle har god tilgang til både heis og trapp. Bygget er populært og har allerede flere andre leietakere.

Les mer om eiendommen her.

Meld interesse for denne eiendommen Gjennomført Ikke utfylt

Fyll ut skjemaet for å bli varslet når det blir ledige lokaler her.

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Om OBOS Eiendom

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre leietakere står helt sentralt hos oss. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

Vi tar samfunnsansvar og har som et av våre hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak.

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkehet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.