Laster resultat
Fasade på Alti Tasta.

1 av 3

Alti Tasta – Tastatunet

Med sine 40 butikker og servicefunksjoner fordelt på 22 000 kvadratmeter i hjertet av Tasta, er dette et særdeles levende bydelssenter. Alti Tasta har 360 parkeringsplasser, og det går flere busser til og fra Stavanger sentrum.

Nøkkelinformasjon

Adresse
Tastatunet 1-3, Stavanger
Eiendomstype
Kjøpesenter
Areal
22 000 m²

Det er ingen ledige lokaler i denne eiendommen akkurat nå

Vil du vite når det blir ledige lokaler her? Meld ifra til oss, så gir vi deg beskjed.

Meld interesse
Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Et moderne kjøpesenter i en energisk bydel

Tasta er en bydel som har vokst kraftig, men cirka 1000 nye boliger i de siste årene fram til 2017. I tillegg til butikkene har Alti Tasta et stort treningssenter (SATS) og bydelens helsestasjon, med et legekontor og Tasta helseloft.

Dette er det første kjøpesenteret i Norge som oppnådde energimerke klasse A. Vi tar vare på all energi og gjenvinner 87 prosent av avfallet.

Nærmeste nabo til senteret er Tastarustå skole, Tastarustå idrettshall og flere barnehager. Området er godt tilrettelagt for småbarnsfamilier. Fra senteret er det kort vei til turområder som Stokkavannet og Hålandsvannet.

Besøk Alti Tastas hjemmeside her.

Meld interesse for denne eiendommen Gjennomført Ikke utfylt

Fyll ut skjemaet for å bli varslet når det blir ledige lokaler her.

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Om OBOS Eiendom

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre leietakere står helt sentralt hos oss. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

Vi tar samfunnsansvar og har som et av våre hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak.

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkehet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.