Laster resultat
Ledig areal

1 av 8

Bogerud Torg – Stallerudveien 97-115

Forretningseiendom på 5500 kvadratmeter i to etasjer på Bogerud t-banestasjon i Oslo, midt i et etablert boligområde og ved grensen til Østmarka. Eiendommen rommer en rekke butikker og servicetilbud, og har god parkeringsdekning.

Nøkkelinformasjon

Adresse
Stallerudveien 97-115, Oslo
Eiendomstype
Handel
Areal
5 500 m²

Bogerud Torg – Stallerudveien 97-115 har 1 ledig lokale

Bogerud Torg – Stallerudveien 103

Attraktivt og ledig butikklokale på Bogerud Torg i Oslo.

Handel

Areal: 106 m²

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Et nærsenter med handel, servicetilbud og sosiale aktiviteter

På Bogerud Torg finner du en stor helsestasjon som dekker hele bydel Østensjø. I tilknytning til helsestasjonen er det også en barnehage. Eiendommen rommer dessuten legekontor, tannlege, apotek, Kiwi, frisørsalong og blomsterforretning. I 1965 åpnet Bogerud tekstil sin første forretning her – og den er her fremdeles.

Et av lokalene som bydel Østensjø leier, er en populær møteplass med aktivitetstilbud for innbyggerne nærmiljøet.

Med t-banen – linje 3 – tar det 21 minutter til Jernbanetorget. General Ruges vei (Ytre ringvei) går ved t-banestasjonen. Det er god parkeringsdekning på eiendommen, både for kunder og leietakere.

 

Kontakt oss for mer informasjon om Bogerud Torg – Stallerudveien 97-115

Har du spørsmål om lokalene i denne eiendommen? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Om OBOS Eiendom

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre leietakere står helt sentralt hos oss. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

Vi tar samfunnsansvar og har som et av våre hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak.

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkehet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.