Laster resultat
Cecilie Thoresens vei 23, ved Lambertseter Senter

1 av 2

Cecilie Thoresens vei 14-28

Forretningslokelene på 3000 kvadratmeter ligger i et veletablert boligområde på Lambertseter i Oslo, ved Lambertseter Senter og t-banen. Banen tar 18 minutter til Oslo sentrum. Ved senteret er det busstopp og taxiholdeplass, og det blir bygget et innendørs garasjeanlegg.

Nøkkelinformasjon

Adresse
Cecilie Thoresens vei 23, Oslo
Eiendomstype
Handel
Areal
3 000 m²

Det er ingen ledige lokaler i denne eiendommen akkurat nå

Vil du vite når det blir ledige lokaler her? Meld ifra til oss, så gir vi deg beskjed.

Meld interesse
Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Lokaler for flere virksomheter

Eiendommen ligger sentralt plassert mellom Lambertseter og Karlsrud, langs Cecilie Thoresens vei. Dette er en kombinasjonseiendom med produksjonslokaler, små og store kontorlokaler, sericefunksjoner og salgsvirksomhet. Eiendommen har gode eksponeringsmuligheter, med god parkeringsdekning for både kunder og leietakere. Det er også garasjer på baksined av byggene.

I nærområdet finner du boliger, andre kontoreiendommer, skoler og idrettshall. Lambertseter Senter ligger kun et par minutters gange unna, med sine 85 butikker, bibliotek, treningssenter og kino. Både Karlsrud og Lambertseter T-banestasjon ligger i umiddelbar nærhet.

Meld interesse for denne eiendommen Gjennomført Ikke utfylt

Fyll ut skjemaet for å bli varslet når det blir ledige lokaler her.

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt oss for mer informasjon om Cecilie Thoresens vei 14-28

Har du spørsmål om lokalene i denne eiendommen? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Om OBOS Eiendom

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre leietakere står helt sentralt hos oss. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

Vi tar samfunnsansvar og har som et av våre hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak.

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkehet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.