Laster resultat

1 av 3

Hallagerbakken 106-108

Denne frittstående forretningseiendommen på 1007 kvadratmeter, ligger i et etablert boligområde på Holmlia i Oslo. I første etasje holder Joker til, i andre etasje et dagsenter for bydel Søndre Nordstrand. Eiendommen har god kundeparkering.

Nøkkelinformasjon

Adresse
Hallagerbakken 106-108, Oslo
Eiendomstype
Handel, Annet
Areal
1 007 m²

Det er ingen ledige lokaler i denne eiendommen akkurat nå

Vil du vite når det blir ledige lokaler her? Meld ifra til oss, så gir vi deg beskjed.

Meld interesse
Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

En eiendom med kort vei til alt

Hallagerbakken er et veletablert boligområde med kort vei til Holmlia Senter, buss- og tog, naturområder for alle aldre, og flere skoler og kunstgressbaner. Det er bussholdeplass rett utenfor bygget, omringet av eneboliger i kjede som har utsikt over Oslofjorden.

Joker holder til i første etasje, og i andre etasje har bydel Søndre Nordstrand et dagsenter. Hallagerbakken skole ligger tett inntil eiendommen, i et område som er fylt med liv gjennom hele året.

Meld interesse for denne eiendommen Gjennomført Ikke utfylt

Fyll ut skjemaet for å bli varslet når det blir ledige lokaler her.

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt oss for mer informasjon om Hallagerbakken 106-108

Har du spørsmål om lokalene i denne eiendommen? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Om OBOS Eiendom

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre leietakere står helt sentralt hos oss. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

Vi tar samfunnsansvar og har som et av våre hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak.

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkehet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.