Laster resultat

1 av 6

Haugenstua Torg – Ole Brummsvei 5

Eiendommen er på 7011 kvadratmeter, fire etasjer og ligger i Stovner bydel i Oslo. Den ble bygget forbindelse med etableringen av tre store borettslag i nærområdet. Største leietaker er Verdenshuset Haugenstua, et flerbrukshus for lokalsamfunnet. Fra Haugenstua holdeplass tar det cirka 15 minutter med tog til Oslo S.

Nøkkelinformasjon

Adresse
Ole Brummsvei 5, Oslo
Eiendomstype
Handel, Annet
Areal
7 011 m²

Det er ingen ledige lokaler i denne eiendommen akkurat nå

Vil du vite når det blir ledige lokaler her? Meld ifra til oss, så gir vi deg beskjed.

Meld interesse
Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

En hyggelig møteplass for folk i bydelen

Eiendommen ble bygget i 1974 og uteområdene ble oppgradert og modernisert i 2014 til å bli en hyggelig møteplass for folk i bydelen. Haugenstua Torg har også en stor Kiwi-butikk, leiligheter som administreres av Oslo Kommune, samt et dagsenter i regi av bydel Stovner.

Haugenstua Torg ligger sentralt plassert ved Haugenstua jernbanestasjon. Eiendommen er godt synlig – og har enkel adkomst – fra Østre Aker vei/Riksvei 4.

Uteområdene ved torget ble oppgradert i 2014.

Meld interesse for denne eiendommen Gjennomført Ikke utfylt

Fyll ut skjemaet for å bli varslet når det blir ledige lokaler her.

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt oss for mer informasjon om Haugenstua Torg – Ole Brummsvei 5

Har du spørsmål om lokalene i denne eiendommen? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Om OBOS Eiendom

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre leietakere står helt sentralt hos oss. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

Vi tar samfunnsansvar og har som et av våre hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak.

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkehet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.