Laster resultat

1 av 3

Holmliaveien 100

Frittstående forretningsbygg i Oslo, i én etasje på 2026 kvadratmeter. Her holder Rema 1000 og Holmlia Bilverksted til. Eiendommen er godt profilert mot veien og har god parkeringsdekning. Fra Holmlia stasjon tar det ti minutter med tog til Oslo S.

Nøkkelinformasjon

Adresse
Holmliaveien 100, Oslo
Eiendomstype
Handel, Annet
Areal
2 026 m²

Det er ingen ledige lokaler i denne eiendommen akkurat nå

Vil du vite når det blir ledige lokaler her? Meld ifra til oss, så gir vi deg beskjed.

Meld interesse
Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Gode parkeringsmuligheter ved Ljabrudiagonalen

Bygget ligger i et etablert boligområde på Holmlia i Oslo. Eiendommen har god utsikt ut mot Oslofjorden og skogen som omringer Ljanselva, med kort vei til kollektivtilbud. Det er bussholdeplass kun et par steg unna bygget, men ønsker du å ta bena fatt kan du gå til enten Holmlia eller Hauketo på under et kvarter. Herfra tar det bare ti minutter inn til Oslo S med tog.

Rema 1000 og Holmlia Bilverksted holder allerede til i bygget, som har flere fasiliteter for barn og unge i umiddelbar nærhet. Det er gode parkeringsmuligheter på eiendommen. Fra bygget går det stier i naturskjønne omgivelser ned til Fiskevollen og Hvervenbukta.

 

Meld interesse for denne eiendommen Gjennomført Ikke utfylt

Fyll ut skjemaet for å bli varslet når det blir ledige lokaler her.

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt oss for mer informasjon om Holmliaveien 100

Har du spørsmål om lokalene i denne eiendommen? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Om OBOS Eiendom

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre leietakere står helt sentralt hos oss. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

Vi tar samfunnsansvar og har som et av våre hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak.

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkehet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.