Laster resultat
Under utvikling
Illustrasjon av Lambertseter Senter sør

1 av 3

Lambertseter Senter Sør

OBOS Eiendom har bygd nytt kontorbygg på 14 000 kvadratmeter og seks etasjer mot Langbølgen, og planlegger et kombinasjonsbygg mot T-banen. Bydel Nordstrand og Deichman bibliotek har flyttet inn. 

Nøkkelinformasjon

Adresse
Langbølgen 7, Oslo
Eiendomstype
Kjøpesenter
Offentlig transport
Buss, T-Bane
Areal
14 000 m²

Det er ingen ledige lokaler i denne eiendommen akkurat nå

Vil du vite når det blir ledige lokaler her? Meld ifra til oss, så gir vi deg beskjed.

Meld interesse
Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Om Lambertseter Senter Sør

Kombinasjonsbygget vil inneholde næringslokaler i første etasje med 63 flotte boliger over. Kontorbygget på 6 500 kvadratmeter ble ferdigstilt 1. kvartal 2020. For å gi plass til kombinasjonsbygget må deler av den gamle bebyggelsen rives.

Næringsareal i byggets første etasje vil bli cirka 2000 kvadratmeter, med god eksponering mot eksisterende bygningsmasse/senter og torg. Planlagt byggestart er andre halvår 2021. I tillegg kommer to etasjer med parkering under bakken for både beboere, leietakere og kunder til senteret.

Lambertseter Senter Sør er det opprinnelige gamle lokalsenteret som ble bygget i 1958. Her har vi allerede bygget om deler av det gamle senteret til et flott treningssenter.

Beliggenhet og reisevei

Prosjektet ligger i et veletablert boligområde på Lambertseter. Området er godt tilrettelagt for småbarnsfamilier med skoler, barnehager og idrettshaller i nærheten.

I umiddelbar nærhet finner du også nye Lambertseter Senter med et stort utvalg av butikker og spisesteder i tillegg til kino og bibliotek, treningssenter og servicefunksjoner.

Lambertseter Senter Sør ligger sentralt plassert på Nordstrandsplatået i krysset mellom Lambertseterveien og Langbølgen. Senteret ligger ved Lambertseter T-banestasjon der linje 4 tar deg til Jernbanetorget på 17 minutter. Det er også buss og taxiholdeplass på utsiden av senteret.

Meld interesse for denne eiendommen Gjennomført Ikke utfylt

Fyll ut skjemaet for å bli varslet når det blir ledige lokaler her.

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt oss for mer informasjon om Lambertseter Senter Sør

Har du spørsmål om lokalene i denne eiendommen? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!