Laster resultat
Foto av fasaden og inngangspartiet til Manglerud Senter, samt et stykke av parkeringsplassen til senteret.

1 av 6

Manglerud Senter – Plogveien 6

I hjertet av bydel Østensjø og nærområdets foretrukne møteplass, med 60 butikker og servicefunksjoner fordelt på 16000 kvadratmeter i to etasjer. Parkeringshus og utvendig parkering, og et godt kollektivtilbud med både buss og t-bane.

Nøkkelinformasjon

Adresse
Plogveien 6, Oslo
Byggeår
1966
Rehabilitert
2003
Årsomsetning
kr 814 000 000
Årlig antall besøkende
1 800 000
Eiendomstype
Kjøpesenter
Offentlig transport
Buss, T-Bane
Areal
16 000 m²

Det er ingen ledige lokaler i denne eiendommen akkurat nå

Vil du vite når det blir ledige lokaler her? Meld ifra til oss, så gir vi deg beskjed.

Meld interesse
Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Et trivelig og sosialt kjøpesenter

Kjøpesenteret tilbyr beboerne i området to store dagligvareforretninger, vinmonopol, apotek, spisesteder, eiendomsmegler, lege og tannlege. Her er de kjente butikkjedene representert, sammen med en rekke unike butikker.

Manglerud Senter åpnet dørene 26. september 1966, og var den gang Norges største kjøpesenter. Siden den gang har senteret vært gjennom flere ombygginger, den siste i 2020. Det har innendørs parkeringshus over to plan og en stor utvendig parkering med totalt 370 plasser, inkludert elbil-plasser.

E6/Ringveien ligger ved senteret og har avkjøring rett fra veien. Senteret er godt eksponert fra Ring 3.

Manglerud senter er et moderne bydelssenter på 60 000 kvadratmeter som ligger sentralt på Manglerud ved Ryenkrysset. Senteret har 370 parkeringsplasser med ladestasjoner for El-bil, og god plass til oppevaring av sykler. Det er også god tilgang til buss og T-bane rett ved siden av senteret.

Senteret har en fin variasjon av butikker, som gjør at du finner det meste du trenger i hverdagen. I tillegg til kjente kjedebutikker finner du også noen unike butikker og servicetjenester som bidrar til en unik handleopplevelse. Manglerud senter er et kompakt og oversiktlig senter med en god og lun atmosfære, og korte avstander mellom butikkene.

Det er god forbindelse med kollektivtrafikk, og kort tid til sentrum. Senteret hra sine faste kunder fra Kværerbyen, Gamlebyen, Nordstrand og bydel Østensjø. Med sin sentrale beliggenhet ved Ryenkrysset har senteret også en rekke kunder fra hele Norge. Med sine 1,8 millioner besøkende er senteret en av de mest populære bydelssentrene i Østre bydel i Oslo. 

Her kan du også spise i en av senterets to populære restauranter, Jams og Hylla. Du kan også nyte fastfood fra Burger King eller Dominos. På senteret kan du finne viktige servicefunksjoner som lege, psykiater, tannlege, advokat og eiendomsmegler.

Velkommen til en hyggelig handleopplevelse!

Nærområdet

Meld interesse for denne eiendommen Gjennomført Ikke utfylt

Fyll ut skjemaet for å bli varslet når det blir ledige lokaler her.

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt oss for mer informasjon om Manglerud Senter – Plogveien 6

Har du spørsmål om lokalene i denne eiendommen? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!