Laster resultat

1 av 4

Nordåsveien 72

Frittstående forretningseiendom på 497 kvadratmeter i et etablert boligområde på Holmlia i bydel Søndre Nordstrand i Oslo. Leietaker er Bunnpris, og eiendommen har god kundeparkering.

Nøkkelinformasjon

Adresse
Nordåsveien 72, Oslo
Eiendomstype
Handel
Areal
497 m²

Det er ingen ledige lokaler i denne eiendommen akkurat nå

Vil du vite når det blir ledige lokaler her? Meld ifra til oss, så gir vi deg beskjed.

Meld interesse
Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Nærbutikken for et stort område

Nordåsveien 72 ligger godt plassert mellom Holmlia og Åsbråten i Søndre Nordstrand, med gangavstand til Åstun bussholdeplass. Leietaker på eiendommen er Bunnpris dagligvare, som tilbyr god kundeparkering og lett adkomst for kunder til butikken. Området er et etablert boligstrøk, med flere skoler kun et par minutter unna.

Beboerne på Rosenholm, Vestskrenten og Lusetjern har dette som nærmeste dagligvarebutikk i området. Lusetjern kunstgressbane er en populær arena for både unge og voksne, og ligger kun 5 minutter gangavstand fra eiendommen.

Nærområdet

Meld interesse for denne eiendommen Gjennomført Ikke utfylt

Fyll ut skjemaet for å bli varslet når det blir ledige lokaler her.

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt oss for mer informasjon om Nordåsveien 72

Har du spørsmål om lokalene i denne eiendommen? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Om OBOS Eiendom

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre leietakere står helt sentralt hos oss. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

Vi tar samfunnsansvar og har som et av våre hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak.

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkehet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.