Laster resultat

1 av 4

Nylænde 5

Frittstående forretningseiendom på 1185 kvadratmeter i et stort og etablert boligområde på Lambertseter i Oslo. Største leietaker er Bunnpris. I tillegg har vi fire kontorlokaler i 2. etasje. Gode parkeringsmuligheter, og fra Lambertseter t-banestasjon tar det cirka et kvarter ned til Jernbanetorget.

Nøkkelinformasjon

Adresse
Nylænde 5, Oslo
Eiendomstype
Kontor, Handel
Areal
1 185 m²

Det er ingen ledige lokaler i denne eiendommen akkurat nå

Vil du vite når det blir ledige lokaler her? Meld ifra til oss, så gir vi deg beskjed.

Meld interesse
Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Med historie i grunnmuren

Eiendommen ble i sin tid bygget for å sikre at beboere i den nye drabantbyen Lambertseter hadde et dagligvaretilbud før kjøpesenteret ble etablert. Bunnpris er den største leietakeren, men det er i tillegg fire mindre kontorlokaler på eiendommen.

Eiendommen strekker seg over to etasjer, med gode parkeringsmuligheter i et etablert boligområde. Det er bussholdeplass et par meter unna bygget, men det tar bare et par minutter å gå inn mot Lambertseter Senter. Herfra tar det cirka et kvarter til Oslo sentrum med T-bane.

Nærområdet

Meld interesse for denne eiendommen Gjennomført Ikke utfylt

Fyll ut skjemaet for å bli varslet når det blir ledige lokaler her.

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt oss for mer informasjon om Nylænde 5

Har du spørsmål om lokalene i denne eiendommen? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Om OBOS Eiendom

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre leietakere står helt sentralt hos oss. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

Vi tar samfunnsansvar og har som et av våre hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak.

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkehet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.