Laster resultat

1 av 3

Økern – Østre Aker vei 24

Sentralt på Økern i Oslo tilbyr vi 118 kvadratmeter med lyse, fleksible og representative lokaler, med bredbånd, garasje og heis. Her er det gode parkeringsmuligheter for alle besøkende.

Nøkkelinformasjon

Adresse
Østre Aker vei 24, Oslo
Eiendomstype
Kontor
Areal
7 500 m²

Det er ingen ledige lokaler i denne eiendommen akkurat nå

Vil du vite når det blir ledige lokaler her? Meld ifra til oss, så gir vi deg beskjed.

Meld interesse
Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Små og mellomstore kontorlokaler sentralt i bydel Bjerke

Sentralt på Økern har vi nå flere ledige kontorlokaler i Østre Aker vei 24. Her får du lyse og fleksible kontorer i et sentralt område, med enkel avkjørsel til og fra E6 og Ring 3. Det er også gode kollektivmuligheter i området.

De lyse og fleksible kontorene er ment for de som er i markedet etter små eller mellomstore lokaler, og ikke ønsker å binde seg opp til langvarige leieavtaler. Her kan du velge blant seks lokaler som varierer i størrelse fra 220 til 900 kvadratmeter.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale.

Nærområdet

Meld interesse for denne eiendommen Gjennomført Ikke utfylt

Fyll ut skjemaet for å bli varslet når det blir ledige lokaler her.

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt oss for mer informasjon om Økern – Østre Aker vei 24

Har du spørsmål om lokalene i denne eiendommen? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Om OBOS Eiendom

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre leietakere står helt sentralt hos oss. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

Vi tar samfunnsansvar og har som et av våre hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak.

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkehet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.