Laster resultat

1 av 3

Østmarkveien 2

Eiendommen på 1780 kvadratmeter er et frittstående forretningsbygg ved Oppsal Senter og t-banestasjon i Oslo. Det huser Coop, meglervirksomhet, tannlegekontor og leiligheter. Det tar cirka et kvarter med t-banen til Jernbanetorget.

Nøkkelinformasjon

Adresse
Østmarkveien 2, Oslo
Eiendomstype
Kontor, Handel, Annet
Areal
1 780 m²

Det er ingen ledige lokaler i denne eiendommen akkurat nå

Vil du vite når det blir ledige lokaler her? Meld ifra til oss, så gir vi deg beskjed.

Meld interesse
Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Med Oppsal Senter som nærmeste nabo

Eiendommen ligger som nabo til Oppsal Senter, i nærheten av et aktivt boligområde. Østmarkveien 2 er et frittstående forretningsbygg som opprinnelig huset Jerpset kolonial fra før 2. verdenskrig, og er en gammel familieeiendom. Her er du sentralt plassert, med T-bane og bussholdeplass i umiddelbar nærhet.

I dag er det COOP som driver dagligvareve på eiendommen. Det er også tannlegekontor, leiligheter og meglervirksomhet i bygget. Det er gode parkeringsmuligheter for både kunder og besøkende, som ofte kommer innom Oppsal for å nyte de flotte naturstiene i området.

Nærområdet

Meld interesse for denne eiendommen Gjennomført Ikke utfylt

Fyll ut skjemaet for å bli varslet når det blir ledige lokaler her.

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt oss for mer informasjon om Østmarkveien 2

Har du spørsmål om lokalene i denne eiendommen? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Om OBOS Eiendom

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre leietakere står helt sentralt hos oss. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

Vi tar samfunnsansvar og har som et av våre hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak.

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkehet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.