Laster resultat

1 av 5

OUS Mortensrud – Helga Vaneks Vei 6

Bygget på 13824 kvadratmeter, består av én hoveddel med kontorer og administrasjon, og én beboer- og behandlingsdel. Bygget er fra 2015 og huser behandlingstilbud innen psykisk helse og avhengighet. Det ligger like ved Mortensrud t-banestasjon, med kort vei med banen til Oslo sentrum.

Nøkkelinformasjon

Adresse
Helga Vaneks Vei 6, Oslo
Eiendomstype
Kontor, Helsebygg, Annet
Areal
13 824 m²

Det er ingen ledige lokaler i denne eiendommen akkurat nå

Vil du vite når det blir ledige lokaler her? Meld ifra til oss, så gir vi deg beskjed.

Meld interesse
Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Et godt bygg for et samlet helsetilbud

I mai 2015 fikk befolkningen i Oslo-bydelene Nordstrand, Søndre Nordstrand og Østensjø et samlet behandlingstilbud innen psykisk helse og avhengighet.​ Den nye eiendommen som huser dette tilbudet fikk navnet OUS Mortensrud.

Leietakerne er Søndre Oslo DPS (distriktspsykiatrisk senter), BUP Oslo Syd (barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk) og Ruspoliklinikk Mortensrud (som tidligere lå på Ryen, Rupo). Alle pasientene som bor på OUS Mortensrud, er der frivillig. 

Enkel avkjøring fra E6 og et par minutters gange fra holdeplassen til busslinjene 71, 72 73, 74 og 76. Hovedinngang ligger i første etasje, vis-à-vis Mortensrudsenteret.

Nærområdet

Meld interesse for denne eiendommen Gjennomført Ikke utfylt

Fyll ut skjemaet for å bli varslet når det blir ledige lokaler her.

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt oss for mer informasjon om OUS Mortensrud – Helga Vaneks Vei 6

Har du spørsmål om lokalene i denne eiendommen? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Om OBOS Eiendom

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre leietakere står helt sentralt hos oss. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

Vi tar samfunnsansvar og har som et av våre hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak.

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkehet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.