Laster resultat

1 av 5

Scandic Karl Johan – Arbeidergata 4

Et moderne hotell på 3431 kvadratmeter i Oslo sentrum, men likevel i rolige omgivelser. I 2015 ble hotellet renovert og bygget om. Det holder svært høy standard, med moderne innredning, restaurant og lounge-område.

Nøkkelinformasjon

Adresse
Arbeidergata 4, Oslo
Eiendomstype
Annet
Areal
3 431 m²

Det er ingen ledige lokaler i denne eiendommen akkurat nå

Vil du vite når det blir ledige lokaler her? Meld ifra til oss, så gir vi deg beskjed.

Meld interesse
Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

I Oslos knutepunkt

Eiendommen ligger kun 50 meter fra Karl Johans gate og Stortinget. Gjestene har enkel tilgang til hovedstadens mange kulturtilbud og severdigheter. Restauranter, shopping og uteliv ligger innenfor kort gangavstand.

Bare få minutters gange fra hotellet ligger også Oslos kollektivknutepunkt – Jernbanetorget og Oslo S – med trikk, t-bane, tog, buss og flyplasstransport.

 

Les mer om hotellets fasiliteter og tilbud her. 

Nærområdet

Meld interesse for denne eiendommen Gjennomført Ikke utfylt

Fyll ut skjemaet for å bli varslet når det blir ledige lokaler her.

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt oss for mer informasjon om Scandic Karl Johan – Arbeidergata 4

Har du spørsmål om lokalene i denne eiendommen? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Om OBOS Eiendom

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre leietakere står helt sentralt hos oss. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

Vi tar samfunnsansvar og har som et av våre hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak.

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkehet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.