Hopp til innhold

Lumanders hage

Kjøpsalternativer

Boligbytte
Illustrasjonsbilde av bygg A og gårdsrommet i Lumanders hage
I salg – ingen forkjøpsrett

I Lumanders hage på Ensjø har vi bygd 216 boliger, tett på de store oasene Botanisk hage og Tøyenparken. Velg blant to- til fireromsleiligheter, alle med egen balkong eller uteplass, og noen med mulighet for utleiedel. Innflyttingsklart nå!

Mellom byggene finner du et stort og åpent gårdsrom, godt skjermet fra både Ensjøveien og Sigurd Hoels vei, og på toppen av flere av byggene kan du nyte sola fra en felles takterrasse. Alle i borettslaget har tilgang til et felleslokale med kjøkken og egen utleiedel, perfekt til større arrangementer. Det skal også bygges en barnehage med fire avdelinger.

Prosjektdetaljer

Adresse
Ensjøveien 10, 0655 Oslo
Innflytting
Innflyttingsklart
Ledige boliger
3
Størrelse
111–160.5 m2
Ordinærpris
Fra 9 990 568 kr
Eieform
Borettslag

Visning

  • Tirsdag 18. juni kl. 16:00-18:00
  • Tirsdag 25. juni kl. 16:00-18:00

Visningsleilighet:

Sigurd Hoels vei 6, 0655 OsloSe kart i Google
Gå til visningspåmelding

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Lumanders hage

I Lumanders hage er det tilrettelagt for bildelingsordning, elbil- og elsykkel-lading samt parkering for lastesykler. Ensjøbyen blir et knutepunkt like utenfor Oslo sentrum. Her skal det bygges cirka 7000 boliger, og grøntområder, butikker og kafeer, skoler og barnehager er under etablering. Fra Ensjø T-banestasjon er det bare tre stopp til Oslo S. Nabolagene Kampen og Tøyen har et rikt utvalg av butikker og serveringssteder, og både Kampen økologiske bondegård, Botanisk hage og Kampen park ligger bare en kort rusletur unna. Her bor du tett på bylivet og alt det har å by på, samtidig som du har gode muligheter for å trekke deg tilbake og senke tempoet.

Laster inn

En oase midt i byen

De begynte å bli lei av pendling, hage og hekk, og ville bo stille, men sentralt i byen. Nå har Lars Iver og Nina Wiig flyttet inn i en splitter ny leilighet i Lumanders hage på Ensjø.

Bilde av Nina og Lars Iver i bakgården i boligprosjektet Lumanders hage
To kvinner går gjennom uteområdet i Lumanders hage på ettermiddagen

Bo godt på Ensjø

Lumanders hage er et helt nytt boligprosjekt på Ensjø, med kort vei til sentrum og alt du trenger i umiddelbar nærhet.

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Erik Tharaldsen

Erik Tharaldsen

Prosjektselger414 71 801E-post
Portrettbilde av Hanne Larsen

Hanne Larsen

Prosjektselger913 76 360E-post