Hopp til innhold
To mennesker som ser på et hefte og smiler

Så enkelt bytter du til OBOS

Å skifte forretningsfører er et omfattende arbeid. Derfor har vi en egen avdeling med spesialister på nettopp dette. Da blir det enkelt for deg.

Oppsigelse av eksisterende forvalter

Mange overlater denne jobben til oss. Vi bistår gjerne med selve oppsigelsen og kontakter tidligere forretningsfører og avtaler hvordan all informasjon skal overleveres til oss.

Få egen kontaktperson hos OBOS

Styret får en egen kontaktperson i oppstartsfasen som sørger for rask og god implementering. Også etter oppstartsfasen blir styret godt ivaretatt, og kontaktpersonen følger styret i det videre arbeidet.

Full kontroll med Styrerommet og Vibbo

Styrerommet.no er et digitalt styrerom som gir full kontroll på styremøter, økonomi, HMS, informasjon og aktiviteter, og via beboerportalen Vibbo er det superenkelt å kommunisere med beboerne. Tidlig i prosessen får dere tilgang til, og innføring i, både styrerommet.no og vibbo.no

Vi er alltid her om det er noe du lurer på

Det er styret som er ansvarlig for boligselskapets drift. Men husk at vi alltid er her, og kan bistå med å løse de fleste saker som styret får til behandling.

Be om et tilbud på boligforvaltning

Fyll ut feltene nedenfor eller send oss en SMS til 1929 med navnet på boligselskapet ditt, så tar vi kontakt og gir deg et uforpliktende tilbud og avtaler en demonstrasjon av våre digitale verktøy.