Velkommen til Ambolten 12!

1 av 33

Ambolten 12

Rekkehus over to plan med 4 soverom | Skjermet hage mot vest | Elbillader | Populært og barnevennlig område

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: kr 3 770 629

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: kr 3 400 000

Fellesgjeld: kr 353 000

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: kr 17 629

En engangskostnad som dekker offentlige avgifter, tinglysingsgebyr m.m.

Felleskostnader pr. måned: kr 6 134

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  OBOS Østfold

 • Felleskostnader

  6 134,- pr Mnd
  Bl.a kommunale avgifter, eiendomsskatt, renter og avdrag på borettslagets felleslån, bygningsforsikring, utvendig vedlikehold ihht. vedtektene, kabel tv /bredbånd, revisjon, forretningsførsel

 • Totale kostnader

  3 400 000,- (Prisantydning)
  353 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  3 753 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  7 769,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
  --------------------------------------------------------
  17 629,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 770 629,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Eierskifteforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring i Söderberg & Partners.
  Selgers egenerklæring ligger vedlagt salgsoppgaven. Interessenter/kjøper oppfordres til å gjøre seg kjent med denne

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beskrivelse

  Velkommen til Ambolten 12!
  Her får du en pen og velholdt rekkehusleilighet over to plan med skjermet bakhage og en fin planløsning. Fra interne veier har man adkomst til boligen. Det er steinlagt gårdsplass med en liten platting på utsiden av inngangspartiet. Integrert i huset er det en garasje og tilhørende bod.

  Utvendig har borettslaget etterisolert, byttet kledning, lagt ny takstein samt skiftet alle vinduer og dører/balkongører i 2009. Fasaden er nymalt i 2022. Innvendig har nåværende eiere i 2020 malt kjøkken, stue gang, bad i 1.etg og tre av soverommene i 2.etg. I 2022 har det blitt montert en varmepumpe i stuen samt vifte på badet i 2.etg i regi av Sarpsborg Elektro AS. I følge opplysninger fra tidligere salgsoppgave ble det elektriske anlegget oppgradert i 2019 hvor Gamlebyen Elektriske skiftet innmaten i sikringsskapet.

  Innvendig har boligen en fin planløsning hvor man finner de aktive rommene i 1.etg og soverom og bad i 2.etg. Fra 2.etg er det også adkomst til et loft via luke.

  Entre:
  Entréen er flislagt med varme i gulvet. Til høyre inn gangen finner man et lite toalettrom samt vaskerommet. Går man rett frem , gjennom døren finner man de øvrige rommene i 1.etg.

  Toalett:
  Dette rommet har fliser i gulvet, vegger med malt tapet og tak med malte plater. Rommet er innredet med klosett, servant og speil med lys over.

  Vaskerom:
  Dette rommet har gulv med laminat, vegger med panel og himling med malte plater. Innredet med vaskekum, plexiglass e.l over vaskekum samt opplegg for vaskemaskin. Her finner man også varmtvannstanken som er på ca 200L. Det antas at dette rommet tidligere har vært en bod og det mangler sluk. Ukjent membransløsning.

  Kjøkken:
  Heltre Sigdal kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Det er heltre benkeplate med nedfelt vask og skyllekum, mosaikkfliser og belysning over benkeplaten samt overskap m/glassfelt. Opplegg for vaskekum. Ventilatoren på kjøkkenet er nylig byttet. Kjøkkenet har godt med benke- og skapplass, og det er plass til et kjøkkenbord ved vinduet.

  Stue:
  Stuen er lys og luftig og naturlig delt i to soner. Her er det god plass til både en sittegruppe og et spisebord hvis man ønsker det. Store vindusflater slipper inn godt med naturlig lys og herfra er det utgang til en terrasseplatting på ca 20 m2 med videre adkomst til hagen. Hagen er pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og et drivhus. Rundt tomten går det en hekk som sørger for lite innsyn. Hagen vender mot vest.

  Bad/wc:
  Badet ligger i 2.etg og er flislagt med varme i gulvet. Badet er innredet med klosett, dusjkabinett, servant med innredning og speil med lys. Det er montert ny vifte i 2022.

  Soverom:
  Alle soverommene ligger samlet i 2.etg med adkomst fra gangen. Alle rommene er med fin størrelse og har plass til både en dobbeltseng samt diverse skap/garderobeløsninger. Fra det ene soverommet er det utgang til en balkong på ca 3,5 m2 som vender mot vest.

  Garasje:
  Integrert i boligen er det en garasje med tilhørende bod. Tidligere eiere har flyttet på veggen mellom disse rommene, slik at garasjen har blitt kortere. Det antas at dette kan tilbakestilles hvis man ønsker det. Pr idag er den innerste delen en isolert bod og den ytterste en uisolert bod. Pr idag er det ikke plass til en bil.

 • Beliggenhet

  På Mineberget har man alt like rundt hjørnet og med kort vei ned til fergestedet bor du også med nærhet til Fredrikstad sentrum. Fergene er gratis og det tar under et minutt å krysse elven over til Cicignon med Gamlebyferga. Byfergen med anløp i Gamlebyen, Isegran, Smertu, Sentrum, Værste og Gressvik kan du også ta herfra. Området er derfor å anbefale for togpendlere da jernbanestasjonen ligger kun få minutters gange fra fergestedet på vestsiden. Fra Cicignon kan du også følge elvepromenaden til "brygga" hvor uterestaurantene ligger på rekke og rad. Det er forøvrig lett å komme seg til og fra byen med buss da området har blant distriktets beste busstilbud både til Fredrikstad sentrum og Sarpsborg fra bussholdeplassen ved brohodet.

  Brohodet handlesenter inneholder Rema1000, baker, blomsterforretning, Vinmonopolet, Biltema og apotek. Bare 100 meter unna ligger også Kiwi og både denne og Rema har langåpent til kl 23. Handlesenteret har også andre servicefunksjoner slik som frisør og hudpleie.

  For den aktive byr nærområdet på gode muligheter for tur- og fritidsaktiviteter med blant annet Kongstenanlegget med innendørs og utendørs svømmebasseng og treningssenter, Kongsten fort og Gamle Fredrikstad golfklubb. På østsiden er det også en 6,5 km lang lysløype, og langs elva kan man følge den langstrakte Glommastien, gjerne på sykkel. For kortere spaserturer er vollene rundt Gamlebyen og over til Vaterland å anbefale. For den sosiale og kunstinteresserte så byr Gamlebyen på et uttal av muligheter med stor variasjon. Østre Fredrikstad kirke er et yndet sted for konserter og selve Gamlebyen har flere festivaler og ulike arrangementer gjennom hele året. Det er alltid hyggelig å ta seg en tur på frimarkedet om ikke annet for å se på folkemylderet en lørdag formiddag.

 • Adkomst

  Se kartskisse.

  Det vil bli skiltet med OBOS Eiendomsmeglere ved fellesvisning

 • Byggemåte

  Bolig bygget i 1979. Bygningen antas sålefundamentert på komprimerte faste masser. Etasjeskillere av trebjelkelag. Yttervegger er oppført med isolert bindingsverk, utvendig kledd med stående kledning. Takkonstruksjon oppført med takstoler av tre. Saltak takform. Tekket med takstein (besiktiget fra bakkenivå). For ytterligere info se vedlagt tilstandsrapport.

 • Innhold

  Rekkehus over to plan som inneholder:
  1.etg.: Entré, kjøkken, vaskerom, stue og toalettrom.
  2.etg.: 4 soverom, bad og omkledningsrom.

  Det er loft med adkomst via luke i 2.etg samt isolert bod på ca 8 m2 og utebod m/garasjeport på ca 7 m2.

 • Areal

  Primærrom: 124 kvm, Bruksareal: 139 kvm

  Opplyste arealer er hentet fra takstrapport og er ikke kontrollmålt av megler.

 • Standard

  Tilstanden på boligen vurderes etter ulike tilstandsgrader. Tilstanden gir uttrykk for en gitt forventet tilstand, blant annet vurdert ut fra alder og normal bruk. For utfyllende informasjon om fastsetting av tilstandsgrader og hvilke tilstandsgrader som er gitt for gjeldende bolig, se vedlagt tilstandsrapport fra bygningssakkyndig.

  Følgende har fått TG3:
  - Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Vaskerom - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Mangler sluk.

  Følgende har fått TG2:
  - Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger - Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.
  - Innvendig > Innvendige trapper - Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.
  - Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad - Overflatene ser visuelt bra ut, tilstandsgrad settes av hensyn til alder.
  - Våtrom > Overflater Gulv > Bad - Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet.
  - Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på slukløsningen.
  - Våtrom > Overflater Gulv > Vaskerom - Mangler sluk på vaskerom.
  - Tekniske installasjoner > Vannledninger - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger.
  - Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg.

  Punktene ovenfor er i stikkordsform, og det anbefales på det sterkeste å lese gjennom tilstandsrapport for nærmere utdypning over hva tilstandsgradene gjelder og i hvilken grad det anbefales utbedringer.

 • Utstyr

  Følgende hvitevarer medfølger: Hvitevarer på kjøkkenet medfølger. Det gis ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på hvitevarer eller utstyr som medfølger etter avtalen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke.

 • Oppvarming

  Det er elektrisk oppvarming i boligen, varmepumpe i stuen samt vedovn. Det er varmekabler i flislagt entré og toalett i 1.etg og på badet i 2.etg.

  Vi gjør oppmerksom på at dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, medfølger heller ikke dette.

 • Tomten

  Andel i eiet fellestomt. Andelen disponerer sin del på begge sider av boligen.

  Borettslagets fellesområder er pent opparbeidet med beplantning, lekeplass, sittegrupper og asfalterte gangstier og adkomstveier.

 • Parkering

  Parkering i egen gårdsplass.

 • Vei/vann/avløp

  Offentlig tilknyttet

 • Borettslaget

  Boligen tilknyttet Borgarveien borettslag, , org. nr. 848558052.

  Borettslaget består av 41 andelsleiligheter i rekke, adressert til Ambolten og Rådmann Karlsens vei.

  I 2009 ble alle vinduer, verandadør/utgangsdør, ny taksten og ny kledning samt etterisolering byttet av borettslaget

  I 2013 gjennomførte borettslaget et omfattende malingsprosjekt av fasader, vegger, dører og vinduer. I 2015 ble lekeplass og fellesarealet oppgrader med bl.a nye lekeapparater og opparbeidet asfaltert gangsti. I 2016 ble det gjort arbeider på tak/pipe og i 2022 ble bygningsmassene malt utvendig.

  I henhold til vedtektene for Borgarveien borettslag har andelseier utover vanlige plikter også ansvaret for å vedlikeholde utvendige flater på boligen, samt garasje, bod, balkong, terrassegulv og andre påbygg/tilbygg som ikke er en del av boligens primære rom. Styret kan pålegge andelseiere å betale for ytre vedlikeholdsarbeider dersom vedlikeholdsplikten anses som brutt ut ifra en faglig vurdering.

 • Dyrehold

  Det er tillatt med dyr i borettslaget under forutsetning av at andelseier aksepterer og etterlever fellesskapets regler. Se vedlagte husordensregler for nærmere info.

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 12/3-79.

 • Utleie

  Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til styret i borettslaget eller til forretningsfører. Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Adgangen til bruksoverlating (utleie) er begrenset. Merk at mulighet for korttidsutleie av hele boligen er begrenset til 30 dager jf borettslagslovens § 5-4.

 • Konsesjon

  Eiendommen er konsesjonsfri.

 • Odel

  Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Eiendommen ligger under reguleringsplan 407 Østsiden eldresenter med formål om kjørevei, datert 06.02.1997. Eiendommen ligger også under Kommuneplan Fredrikstad 2023 - 2035 med formål om bebyggelse og anlegg og Flomfare, H320 Urban.

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

 • Oppgjør


  Samlet kjøpesum og omkostninger forutsettes innbetalt til klientkonto fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Lovanvendelse og kontraktsbetingelser

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

  Følgende gjelder ved salg til forbrukerkjøper*:
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2.

  *Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", jfr Avhendingslovens § 3-9:

  Selgers ansvar er da begrenset og vil være en del av kontraktsvilkårene. jf. avhl. § 3-9, 2. pktm.
  Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven§ 3-9. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  710230137

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

 • Forkjøpsrett

  Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

 • Meldefrist forkjøpsrett

  18.09.2023

Budgivning

 • Styregodkjennelse

  Ny andelseier(e) skal godkjennes av borettslagets styre før innflytting.

 • Lånevilkår

  Borettslaget har følgende lån og vilkår pr 24.08.2023:
  - OBOS-bank, annuitetslån, kr 3.733.446,-, flytende rente 5,20%, restløpetid 13 år 9 md.
  - OBOS-bank, annuitetslån, kr 10.723.736,-, flytende rente 5,20%, restløpetid 16 år 1 md.

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

  Borettslaget har avtale med OBOS om garanti for betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtalen om sikring av felleskostnader gjelder til den blir sagt opp av en av partene.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Aleksander Amundsen

Last ned dokumenter

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål