Velkommen til Børsteveien 21 - Presentert av OBOS Eiendomsmeglere avd. Ulven.

1 av 37

Børsteveien 21

Ny og påkostet 3-roms toppleilighet - Flott kjøkken | Stor vestvendt balkong | God planløsning | V.vann & fyring inkl.

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: kr 7 597 629

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld + omkostninger.

Prisantydning: kr 3 100 000

Fellesgjeld: kr 4 480 000

Fellesgjelden er lånet vi har forhandlet fram for borettslaget. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til boligen din.

Omkostninger: kr 17 629

Omkostninger er en engangskostnad som dekker offentlige avgifter, tinglysingsgebyr m.m.

Felleskostnader pr. måned: kr 23 940

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  OBOS

 • Forsikring

  Tryg forsikring med polisenr. 8639206.

 • Ligningsverdi

  Tredjepartsopplysninger vil ikke foreligge før 2024 for andelseiere som overtok i 2023.

 • Felleskostnader

  Totale felleskostnader pr. d.d. kr 23.940,- pr. md.

  Herav:
  Felleskostnader kr 3.229,-
  A- konto oppvarming kr 924,-
  Kapitalkostnader OBOS01 kr 19.853,-


  Felleskostnader utover a-konto oppvarming og kapitalkostnader dekker driftskostnader i borettslaget som bygningsforsikring, snømåking, vaktmestertjenester, forretningsførsel, strøm fellesanlegg m.m.

  Mulighet for innfrielse av andel fellesgjeld to ganger årlig. Datoer er ikke satt. Ved innfrielse av hele fellesgjelden vil felleskostnadene bli kr. 3.229,- + A-konto oppvarming.

  Etter avdragsfri periode blir felleskostnadene kr 27.628,- gitt dagens rentenivå.

  Eiendomsskatt kreves inn via felleskostnader i månedene: mai, juni, september og november.

  A-konto oppvarming avregnes årlig.

 • Garantiordning

  Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

 • Totale kostnader

  3 100 000,- (Prisantydning)
  4 480 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  7 580 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  7 769,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
  --------------------------------------------------------
  17 629,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  7 597 629,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beskrivelse

  Lys, fin og påkostet 3-roms toppleilighet med romslig balkong og god planløsning. Nybyggaranti og avdragsfrihet til 2028.

  Leiligheten har etterspurt beliggenhet i Løren Botaniske med få minutters gange til T-bane, forretninger, spisesteder og parker.

  Gjennomgående planløsning bestående av entré, to soverom, bad og åpen stue/kjøkken med utgang til takoverbygget vestvendt balkong på ca. 9m². Leiligheten disponerer en kjellerbod.

  Flott og frodig gårdsrom, solrik felles takterrasse, hobbyrom og ladestasjon for elsykkel. Drivhus for beboere.

  - Generøs takhøyde, store vindusflater og lys 1-stavs eikeparkett.
  - God beliggenhet i 7. etasje med utsikt over pent opparbeidet gårdsrom.
  - God planløsning og vestvendt balkong.
  - Oppvarming/varmtvann inkl. (A-konto)
  - IN-ordning og 5 års avdragsfritt.
  - Nybyggaranti.
  - Lave kjøpsomkostninger.

  Velkommen til visning!

 • Beliggenhet

  Løren ligger solfylt og fritt til med like kort vei til fjorden som til marka. Området er etablert med butikker, kafeer, restauranter, treningssenter og det meste du måtte trenge av servicetilbud.

  Løren er et godt utgangspunkt for å komme seg raskt hit og dit. Her har man korte avstander enten man reiser med bil, T-bane, buss, sykkel eller om man tar beina fatt. Man kommer seg raskt til sentrum den ene veien, og Lillomarka den andre veien.

  Løren Botaniske ligger i nærheten av to T-banestasjoner: Løren og Økern. Fra Løren kobler banen seg på Ringen i retning Storo, og fra Økern går banen i tillegg rett til sentrum - på bare 10 minutter. Fra nærmeste holdeplass Lørenvangen går busslinje 23 og 24 mellom hhv. Simensbråten og Lysaker, og Brynseng og Fornebu (via Skøyen), i tillegg til morgenbuss 107 mellom Helsfyr og Nydalen og flybuss FB3. Få minutter unna går det fra holdeplassen Økern T en rekke andre busser.

  Løren er en koselig småby i Oslo, med barnehager, skoler og kulturhus. Det er store grøntområder, idrettsanlegg og handlemuligheter. Løren har parkanlegg med Peer Gynt-statuer og lekeapparater, samt Kanonhallen som benyttes som kulturhus. For øvrig finnes flere grønne lunger i gangavstand som Torshovdalen, Tøyenparken og Bjerkedalen.

  Løren torg og nærområdet rundt har et godt utvalg av butikker, og det kommer stadig flere til: Meny, Rema 1000, Bunnpris, Norli, Apotek 1, Blomsterpikene, Nille og interiørbutikken Houz, for å nevne noen.

  Løren har et bredt serveringstilbud, og flere av stedene har uteservering i sommerhalvåret. Du kan ta en kaffekopp på Baker Hansen rett over gata, eller besøke Kaffebrenneriet og Peppes Pizza i Lørenveien. Noen av de andre spisestedene du finner i nærområdet er Domino's Pizza, Umai Sushi og Sanjay's Indian Restaurant & Bar.

  Det er kort vei til handelshuset Vinslottet og kun to T-banestopp til Storo Storsenter. Noen få hundre meter unna ligger Økern, hvor planen er at det rustes snart opp til å bli et pulserende hjerte i den nye Hovinbyen. Se www.okernsentrum.no.
  Fra leiligheten er det gangavstand til skoler og barnehager, og med et godt utviklet kollektivtilbud er det enkel tilgang til byens mange studiesteder.

 • Bebyggelse

  Bebyggelsen i nærområdet består hovedsakelig av boligblokker og næringslokaler/serveringssteder.

 • Adkomst

  Det blir skiltet med OBOS Visningsskilt ved fellesvisninger.
  Se kartskisse for detaljert veibeskrivelse til eiendommen eller gå inn på www.ruter.no for informasjon om offentlig kommunikasjon.

 • Byggemåte

  Bygget er fundamentert direkte og/eller med peler til fjell og bæresystemet er i betong og stål. Fasadeveggene utføres med isolert bindingsverk, enkelte steder i betong. Utvendig er veggene forblendet med rødlig eller brun teglstein. Yttertak er isolert og tekket. Vann fra yttertak føres til sluk via fall og renner. Prosjektet etter ferdigstillelse vil omfatte ca. 377 leiligheter fordelt på 7 bygg, en barnehage med fire avdelinger og 2 eller flere næringsseksjoner. Det er felles garasjeanlegg under bakkenivå for hele prosjektet. Det er innvendig og utvendig sykkelparkering, samt ladestasjon for elsykkel. Det er felles sykkelvask og -verksted, samt smørebod for ski i garasjekjeller.

 • Innhold

  Børsteveien 21 ligger fint til i 7. etasje i bygg med heis. Leiligheten er gjennomgående med stue og balkong vendt mot pent opparbeidet gårdsrom. Fra bakkeplan er det trappefri adkomst med heis opp til leiligheten.

  Det er høy og moderne standard med flott lys 1-stavs eikeparkett, slette veggflater, god takhøyde og store vindusflater.

  Entré
  Entreen er lys og innbydende med plass til yttertøy og sko. I entréen er det dørtelefon med åpner.

  Bad/wc
  Badet er meget delikate og moderne med beige fliser i gulv og på vegg og downlights i himling. Det er behagelig, vannbåren varme i gulv. Bad har dusjhjørne med svingbare glassdører, flott baderomsinnredning med heldekkende servant, skuffeseksjon og skap med speildører. Vegghengt WC. Bad har vegghengt toalett og enkel tilgang til teknisk skap. Det er avsatt plass og opplegg for vaskemaskin på badet.

  Stue og kjøkken med utgang til balkong
  Leiligheten har en åpen stue- og kjøkkenløsning med meget god romfordeling. Det er plass til sittegruppe, spisebord og TV-benk for å nevne noe.

  Leiligheten har et stilfullt og påkostet HTH-kjøkken med hvitevarer. Kjøkkenet ligger fint plassert i hjørnet av rommet og har godt med oppbevaringsplass.

  Fra stuen er det utgang til vestvendt balkong på ca. 9 kvm. med plass til utemøbler, grill og beplantning. Balkongen er utstyrt med utelampe og stikkontakt. Balkongen er takoverbygget, har gode solforhold og vender mot hyggelig gårdsrom.

  Soverom 1
  Leilighetens hovedsoverom har plass til dobbeltseng, nattbord og garderobe. Store vindusflater som gir godt med naturlig lys. Utsyn ut mot gårdsrom.

  Soverom 2
  Leilighetens andre soverom som passer godt som barne-/gjesterom, kontor eller hobbyrom - med plass til seng, pult, garderobe for å nevne noe.

  Sportsbod
  I kjeller medfølger sportsbod på ca. 5 kvm.

  Gårdsrom og takterrasser
  I Løren Botaniske blir det frodige gårdsrom med busker, beplantning og sittegrupper. Det etableres drivhus til beboerne. Det er også tilgang til solrike takterrasser med fantastisk utsikt. Like ved siden av borettslaget etableres også Lille Løren Park som blir et pent opparbeidet parkområdet for beboerene i nærområdet.

  Sykkelparkering
  Det er utvendig og innvendig sykkelparkering, samt ladestasjon for elsykkel. I garasjekjeller etableres sykkelvask- og verksted, samt smørebod for ski.

 • Areal

  Primærrom: 67 kvm, Bruksareal: 67 kvm

 • Standard

  Generell takhøyde i oppholdsrom er ca. 2,6 meter.

  Gulv
  Fliser på bad ellers 1-stavs lys eikeparkett

  Vegger
  Fliser på baderom, ellers malte slette overflater i resterende rom.

  Himling
  Malte slette overflater i alle rom.

  Dører
  Innvendige dører i hvite, glatte dørblader og hvitmalte karmer og utforinger.
  Hovedinngangsdør er fabrikkmalt med kikkhull. Ringeklokke utenfor døren.

  Vinduer
  Karm i vinduer og balkongdør er hvitmalt med nødvendige utforinger. Balkongdør med dørbrems.

  Kjøkken
  Kjøkkeninnredning av typen Focus fra HTH. Slette fronter, håndtak i stål og benkeplate i laminat med nedfelt vask/kum type Intra. Høye overskap som er ca. 228 cm over gulv. Det er LED-belysning (ca. 1,2m lengde) under overskap. Kildesortering med tre fragmenter.

  Kjøkkenet har integrerte hvitevarer. Kjøkkenet er påkostet med fronter, benkeplate, oppvaskkum og hvitevarerpakke.

  Bad
  Prefabrikkert våtromsmodul (badekabin).
  Sandfargede fliser med matt overflate i størrelse 30x60 cm på vegg og overflate i størrelse 10x10 cm på gulv.
  Rette innad slående dusjvegger i klart herdet glass. Enkelte dusjvegger kan bli levert som leddet foldedører. Dusjarmatur montert på vegg. Vegghengt toalett i hvitt porselen med to-trinns vannspyling og innebygd sisterne.

  Baderomsinnredning med skuffer i hvit utførelse med helstøpt servant. Speilskap med belysning og elektrisk stikkontakt over servant.
  Innfelte LED-downlights i tak med dimmer og lavtemperert vannbåren gulvvarme.
  Toalettpapirholder og knagger til håndkle medfølger.
  Det er avsatt plass og opplegg til vaskemaskin og kondenstørketrommel som vaskesøyle eller på siden av servant.

  Ventilasjon
  Sentralt anlegg for balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Tilluft til oppholdsrom og soverom, samt avtrekk fra kjøkken, bod og våtrom.

  Brann- og røykvarsling
  Boligene i borettslaget har boligsprinkleranlegg og forskriftsmessig brannvarslingsanlegg.

  Det er ikke gjennomført en tilstandsrapport av boligen da den er ny fra august. Det er gjennomført en oppmåling av leiligheten.

 • Utstyr

  Det er fiberkabel inn til eget svakstrømskap. En ruter pr. leilighet i tillegg til at det er ført kabler til 1 punkt i stue for TV/data. Borettslaget har avtale med OBOS OpenNet for installasjon og drift av fiberkabel. Andelseier har mulighet til å selv velge blant flere utvalgte signalleverandører for bredbånd og TV. Ringetablå med 2-veis kommunikasjon ved hovedinngang. Svarapparat i leilighetens entré.
  Hvitevarer i leiligheten ved visning medfølger salget.

 • Oppvarming

  Leiligheten er oppvarmet med vannbåren varme med radiator/konvektor. Det er forbruksmålere i hver leilighet som er forberedt fjernavlesning. Det er vannbåren varme i baderomsgulv.

 • Tomten

  Tomten for hus 3 omfatter et areal som i størrelse er omtrent likt husets «fotavtrykk» med tillegg av utomhusarealene som disponeres av boligene på bakkeplan. I tillegg en ideell eierandel i felles utomhusareal og garasjeanlegg.

  Tomten er pent opparbeidet med grøntarealer, beplanting, lekeplass, flere sitteplasser, pergola og drivhus.

 • Parkering

  Det er beboerparkering i området.
  Priser beboerparkering 2023:
  Bensinbil, dieselbil, hybridbil, ladbar hybridbil: 5700 kroner for ett år
  Elbil (helelektriske): 1960 kroner for ett år

  For mer informasjon og priser for andre transportmidler se: https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/parkering/beboerparkering/beboerparkering-for-privatpersoner/
  Det kan være mulig å leie garasjeplass av andre seksjonseiere hvis det er ledig.

 • Vei/vann/avløp

  Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

 • Borettslaget

  Gresshumla borettslag, organisasjonsnummer 930810517.

  Gresshumla borettslag består av 91 leiligheter sentralt plassert på Løren, og er en del av prosjektet Løren botaniske som vil bestå av fem borettslag fordelt på syv hus.

  Mellom boligene er gårdsrommene tenkt som store hager med frukttrær, bærbusker og urter. I hvert gårdsrom vil det bli bygget et drivhus på cirka 30 kvadratmeter. Drivhusene blir hyggelige møtesteder når været ikke er på sitt beste. På de grønne takene blir det felles takterrasser hvor egne grønnsaker kan dyrkes i plantekasser.

  Kort avstand fra borettslaget ligger Løren T-banestasjon, som tar deg direkte til sentrum på under 20 minutter. Flere busslinjer, blant annet linje 23 og 24, går fra holdeplassen kun et kvartal unna. I tillegg går nattbuss og flybuss like i nærheten.

 • Dyrehold

  Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

  For mer informasjon se husordensreglene.

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 25.05.23.
  Ansvarlig søker har oppgitt følgende arbeider som gjenstår:
  - Bytte fra provisorisk til permanent låssylindere
  - Innregulering av luftmengder
  - Diverse rørmerking
  - Komplettering av inngangspartier
  - Husnummerskilt
  - 2stk ledlys og 1stk strobelys ved inngangspartier

 • Utleie

  Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til OBOS Eiendomsforvaltning AS. Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Adgangen til bruksoverlating (utleie) er begrenset. Merk at mulighet for korttidsutleie av hele boligen er begrenset til 30 dager jfr borettslagslovens § 5-4.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Lovanvendelse og kontraktsbetingelser

  Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet 11.08.2023 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.

  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: egenerklæringsskjema, energiattest, nabolagsprofil. Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  716230133

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

 • Forkjøpsrett

  Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

  Boligen er ervervet gjennom OBOS sin deleieordning og OBOS BBL er medeier av bolig. OBOS BBL har forkjøpsrett ved salg av deleie-boliger.

 • Meldefrist forkjøpsrett

  27.10.2023

Budgivning

 • Styregodkjennelse

  Kjøper må godkjennes av borettslaget. Dersom styret i borettslaget ikke godkjenner kjøper som ny eier, må boligen videreselges for kjøpers regning og risiko.

 • Lånevilkår

  Selskapets totale lån og vilkår:
  Lån: OBOS01-98208141732
  Type lån: annuitetslån, flytende rente på 5,30%
  Restsaldo: kr 356.282.034,-
  Andel av saldo: kr 4.480.000,-
  Restløpetid: 39 år 11 md.
  Antall terminer: 12
  Avdragsfrihet til og med: 01.09.2028.

  Vi gjør oppmerksom på at vi kan ha mottatt varsel om renteendring eller nye lån som ikke er iverksatt pr dags dato.
  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.
  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Henry Ryberg Pedersen

Last ned dokumenter

Her finner du detaljert informasjon om prosjektet og boligene.

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål