Velkommen til Freserveien 39

1 av 25

Freserveien 39

Moderne og romslig 2- roms sentralt i Kværenbyen| 22 kvm uteplass| god takhøyde| akonto oppvarming og v.vann inkl

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: kr 4 420 570

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: kr 4 300 000

Omkostninger: kr 120 570

En engangskostnad som dekker offentlige avgifter, tinglysingsgebyr m.m.

Felleskostnader pr. måned: kr 3 273

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  OBOS Eiendomsforvaltning.

 • Forsikring

  Tryg Forsikring
  Polise nummer 6656620

 • Ligningsverdi

  Formuesverdi for inntektsåret 2021:
  Som primærbolig: kr 1 346 307
  Som sekundærbolig: kr 4 846 706

 • Eiendomsskatt

  I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom i Oslo, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. For 2022 er bunnfradrag på 4 millioner kroner for boliger og fritidsboliger. Skattesatsen er på 3 promille, se https://www.oslo. kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/ for mer info og til enhver tids gjeldende satser. Den enkelte boligeier er selv ansvarlig for å betale eiendomsskatten for egen bolig.

 • Felleskostnader

  Totale felleskostnader pr. d.d. kr 3.273,- pr. md.
  Herav:
  Felleskostnader 340,-
  Felleskostnader brøk 1.867,-
  A-konto oppvarming 843,-
  Felles bredbånd 223,-

  3 273,- pr Mnd
  inkluderer: a-konto oppvarming, bredbånd, driftskostnader

 • Andel fellesgjeld/fellesformue

  Det foreligger per dags dato ingen lån på eiendommen.

 • Totale kostnader

  4 300 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  107 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 300 000,-))
  172,- (Pantattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  --------------------------------------------------------
  120 570,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 420 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beskrivelse

  2-roms selveierleilighet beliggende i rolig blindgate. Leiligheten består av entre, bad/wc, soverom og stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til stor nordvendt markterrasse på ca. 22 m².

  - Entre -
  Romslig entré med to doble garderobeskap som gir godt med plass til å legge fra seg sko og henge fra seg yttertøy. Den gode plassen i entréen, pluss de to garderobeskapene gjør det mulig å oppbevare annet i skapene, slik at de kan fungere som en innvendig bod, om det trengs.

  - Stue/kjøkken -
  Stor åpen stue/kjøkkenløsning som gir et åpent og sosialt allrom. På grunn av smart planløsning hvor allrommet er rektangulært er skillet mellom kjøkken og stue tilstede, selv om det er åpen løsning. I rommet er det plass til en god sofakrok, samtidig som det er plass til spisebord. Store vindusflater med skyvedør til balkongen gir gode lysforhold samt en forlengelse av stuen sommerstid. Kjøkkenet har innredning med glatte fronter.
  Benkeplaten er av laminat. Det er integrerte hvitevarer som kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, platetopp tilknyttet komfyrvakt og stekeovn.

  - Bad/wc -
  Delikat flislagt baderom ned varmekabler i gulv. Rommet har innredning med nedfelt servant i vegg til vegg laminat benkeplate. Veggmontert toalett, dusjvegger/hjørne og opplegg for vaskemaskin. Speil mellom overskap og downlights-belysning i tak.

  - Soverom -
  Boligens hoved soverom er på nærmere 11 kvm og har fin plass til dobbeltseng og nattbord. Garderobeskap med speilfronter. Eikeparkett på gulv og malte slette overflater på vegger. Rommet har gjennom store vindusflater tilgang til godt med naturlig lys.

  - Markterrasse -
  Stor og hyggelig nordvendt markterrasse på ca. 22 m² med adkomst fra stue. Her er det god plass til både grill og trivelig sofagruppe. Terrassen er bygget med impregnerte gulvbord på antatt oppkultet underlag og spilevegger samt beplantning. Markterrassen har veggbelysning og stikkontakt. Terrassen er jevnt i høyde med gateplan adskilt med hyggelig hekk som skjermer for innsyn.

  - Bod -
  Stor bod på 8,3 kvm som rommer det du måtte trenge å lagre.

 • Beliggenhet

  Leiligheten ligger sentralt til i populært boligområde i Kværnerbyen.

  Kværnerbyen har en flott beliggenhet med fine turområder i nærmiljøet. Det pulserende bylivet i Bjørvika og Oslo Sentrum ligger i umiddelbar nærhet. Friarealene i Kværnerbyen er pent opparbeidet med parkmessig preg.

  Kværnerbyen er et av OBOS sine mest spennende boligprosjekter. En helt ny bydel sentralt beliggende på Kværner Brugs gamle tomt i Lodalen hvor det skal være godt å leve og lettvint å bo. I dag er området forvandlet til et svært attraktivt boligområde med høy kvalitet. Området ligger rolig tilbaketrukket mellom Ekeberg og Vålerenga, og hvor Alna i dag er gjenskapt som et vannspeil i et parkdrag sentralt gjennom området. Sommerstid et yndet sted for bading og plasking for barn. Om vinteren blir vannspeilet omgjort til skøytebane, til stor glede for voksne og barn.

  I nærområdet mot nord ligger Vålerenga med sin karakteristiske trehusbebyggelse. Her finner du små kafeer, spisesteder og butikker. Mot øst ligger Svartdalsparken og Svartdalen som er en bortgjemt perle med sin særpregede vegetasjon og turstier i urskogen langs Alnaelva, over til naturreservatet ved Østensjøvannet og videre til Østmarka.

  Til sammen er det ca. 1600 leiligheter i Kværnerbyen hvor både store og små trives. Det er to barnehager, den ene med fortrinnsrett for våre beboere. I treningssenteret er det full fart fra tidlig morgen. I Kværnerbyen finner du en stor dagligvarebutikk, blomsterbutikk, renseri, skomaker, frisør, negl- og fotpleie i tillegg til apotek mm. Se www.kvaernerbyen.no for mer informasjon om området.

 • Bebyggelse

  Området består hovedsakelig av blokk bebyggelse.

 • Adkomst

  Det vil bli skiltet med OBOS visningsskilt ved fellesvisninger.
  Se kartskisse for detaljert veibeskrivelse til eiendommen eller gå inn på www.ruter.no for informasjon om offentlig kommunikasjon.

 • Byggemåte

  Boligblokk på 10 etasjer som er oppført i betongkonstruksjon med leilighetskillende vegger i betong og skillende dekker i element betong. Fasader er forblendet med teglstein og enkelte fasadepartier med betong/sementplater. Flatt yttertak er tekket med papp/folie og innvendige lettvegger i stål bindingsverk og gips.

 • Areal

  Primærrom: 56 kvm, Bruksareal: 56 kvm

 • Standard

  Gulv
  Eikeparkett på gulv i alle rom, bortsett fra flislagt bad med varmekabler i gulv.

  Vegger
  Veggene har malte flater blant annet med kalkmaling. Badet er flislagt.

  Himling
  Takhøyde i stue og soverom på 280 cm, gang/entré på 250 cm. Innvendige tak har malte flater med synlige elementskjøter. Bad er malt med downlights.

  Følgende har fått TG2 i tilstandsrapporten gjennomført av Per-Eddie Ekrem.

  Innvendig
  Overflater: Det er flere steder på parkettgulv en del riper og mindre hakk. Overflater på vegger er stedvis med synlig hjørnejern som tyder på lite sparkling og noen sår og merker etter oppheng som f.eks. TV.
  Innvendig > Innvendige dører : Dør til soverom med hakk/sår i overflate.

  Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad/vaskerom : Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. Det er ikke observert lekkasjespalte for toalett. Det er i vegg mellom stue og bad tilgang til vannfordelingsskap som viser toalettramme bakfra og løsning for eventuell lekkasje fra sisterne er løst med automatisk vannavstegning/waterguard plassert på dekke. Denne løsningen fungerer kun når lekkasje detekteres men stopper ikke eventuell ytterligere avrenning fra sisterne.


  Øvrige forhold har fått TG1.

 • Utstyr

  Følgende hvitevarer medfølger: (kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, platetopp tilknyttet komfyrvakt og stekeovn) Det gis ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på hvitevarer eller utstyr som medfølger etter avtalen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke.

  Leiligheten er med sprinklingsanlegg og seriekoblet felles røykvarsler.
  Waterguard/automatiske lekkasjevarslere/stopper under benkeskap og i vegg mot bad.

 • Oppvarming

  Med unntak av elektriske varmekabler på bad/wc er leiligheten oppvarmet med radiatorer og sentralvarme fra fjernvarmeanlegg.

 • Tomten

  Eiet tomt på 8952 m².

 • Parkering

  Eier leier i dag parkeringsplass, men har ikke selv parkering.
  Sameiet har ingen gjesteparkeringsplasser.
  Forøvrig gateparkering etter gjeldene regler.

 • Vei/vann/avløp

  Eiendommen har adkomst via offentlig veg eller gate. Eiendommen er tilknyttet offentlig vannforsyning, samt avløpsnett via private stikkledninger.

 • Sameiet

  Sameiet består av 190 seksjoner. Kværnerbyen Terrasse er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 917195129, og ligger i bydel Gamle Oslo i Oslo kommune.

 • Dyrehold

  Det er tillatt å holde hund og katt under forutsetning av at det ikke er til sjenanse for andre sameiere. For mer utfyllende informasjon se borettslagets husordensregler som kan lastes ned på våre hjemmesider eller utleveres ved henvendelse til ansvarlig megler.

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Ferdigattest foreligger på blokk/bygård/terrassehus datert 02.02.2017.

 • Utleie

  Retten til utleie kan begrenses i sameiets vedtekter. Merk at mulighet for korttidsutleie av hele boligen er begrenset til 90 dager jf. eierseksjonslovens § 24 siste ledd om ikke sameiets vedtekter bestemmer noe annet.

 • Konsesjon

  Eiendommen er konsesjonsfri.

 • Odel

  Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Diverse

  Boligen egner seg fint som utleieenhet med estimerte leieinntekter på 17-18 000 kr pr mnd. Estimert utfra tilsvarende leiligheter i området.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  2006/471398-1/200 Utbyggingsavtale
  03.10.2006
  Rettighetshaver:OSLO KOMMUNE BYMILJØETATEN DIV SAMF
  Org.nr: 976062035
  Offentlig veianlegg.
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: 0301-236/236
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2009/117060-1/200 Erklæring/avtale
  18.02.2009
  Rettighetshaver:ELVIA AS
  Org.nr: 980489698
  Rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av nettstasjon nr. 0862 i bygg
  Overført fra: 0301-236/236
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2009/117088-1/200 Erklæring/avtale
  18.02.2009
  Rettighetshaver:ELVIA AS
  Org.nr: 980489698
  Rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av nettstasjon nr. 0629 i bygg
  Overført fra: 0301-236/236
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2016/577393-1/200 Best. om adkomstrett
  27.06.2016
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:40
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:228
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2016/577393-2/200 Bestemmelse om parkering
  27.06.2016
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:40
  Bestemmelse om bruksrett til 34 plasser
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Gjelder denne registerenheten med flere


  2016/577393-6/200 Best. om adkomstrett
  27.06.2016
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:40
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:228
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:229
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Gjelder denne registerenheten med flere
  2016/577393-7/200 Best. om adkomstrett


  27.06.2016
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:228
  Gjelder grøntdrag
  Bestemmelse om drift og vedlikehold av:
  fjernevarmeanlegg, belysning og stikkledninger
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2016/577393-9/200 Best. om adkomstrett
  27.06.2016
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:236 Bnr:40
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Gjelder denne registerenheten med flere


  2016/577393-10/200 Erklæring/avtale
  27.06.2016
  Offentligheten skal ha tilgang til grøntdrag på eiendommene.
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Gjelder denne registerenheten med flere

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

  Eiendommen/området er regulert til boligbebyggelse, forretning og bevertning

 • Oppgjør


  Samlet kjøpesum og omkostninger forutsettes innbetalt til klientkonto fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Lovanvendelse og kontraktsbetingelser

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

  Følgende gjelder ved salg til forbrukerkjøper*:
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2.

  *Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", jfr Avhendingslovens § 3-9:

  Selgers ansvar er da begrenset og vil være en del av kontraktsvilkårene. jf. avhl. § 3-9, 2. pktm.
  Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven§ 3-9. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  718230052

Budgivning

 • Styregodkjennelse

  Nei.

 • Lånevilkår

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Kjøpers ansvar for øvrige sameieres mislighold

  For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameiere i forhold til sin sameiebrøk, jf. eierseksjonsloven § 24.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Fredrik Campbell Pedersen

Last ned dokumenter

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål