1 av 21

Frøyas gate 43

Lys og pen 3-roms leilighet i 2. etasje | Nyere kjøkken | Garasjeplass i p-kjeller | Varmtvann inkl.

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: kr 3 011 629

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: kr 2 490 000

Fellesgjeld: kr 504 000

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: kr 17 629

En engangskostnad som dekker offentlige avgifter, tinglysingsgebyr m.m.

Felleskostnader pr. måned: kr 6 584

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  OBOS Østfold

 • Forsikring

  Felles bygningsforsikring gjennom borettslaget.
  Innboforsikring tegnes av den enkelte andelseier.

 • Felleskostnader

  6 584,-
  Renter og avdrag på borettslagets felleslån, kommunale avgifter, varmegjenvinning og varmt vann, utvendig forsikring og vedlikehold, garasjeplass, kabel-tv, bredbånd, trappevask, vaktmester og øvrige driftskostnader.

  Totale felleskostnader pr. d.d. kr 6.584,- pr. md.
  Herav:
  Felleskostnader 5.987,-
  Trappevask 102,-
  Fibernett 495,-

  Felleskostnadene er oppgitt av forretningsfører og avhenger av de avtaler sameiet til enhver tid har inngått.

 • Andel fellesgjeld/fellesformue

  Andel fellesgjeld: kr. 504.000,- pr. 01.03.23
  Andel felles formue: kr. 31.727,- pr. 31.12.22

  Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.
  Borettslaget har ikke IN-ordning med mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjelden.

 • Totale kostnader

  2 490 000,- (Prisantydning)
  504 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  2 994 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  7 769,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  --------------------------------------------------------
  17 629,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 011 629,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Eierskifteforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring i Söderberg & Partners.
  Selgers egenerklæring ligger vedlagt salgsoppgaven. Interessenter/kjøper oppfordres til å gjøre seg kjent med denne.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beskrivelse

  Sentrumsnær leilighet på St.Hansfjellet i Fredrikstad. Pen leilighet med nyere kjøkken, flislagt bad og panoramautsikt fra balkongen. Boligen har lyse overflater, hvor flere rom ble pusset opp i 2019; himlinger og veggflater i entré, hovedsoverom og stue ble malt og det ble lagt nye gulv på hovedsoverom og i entré.
  Leiligheten har godt med bodplass med en bod/garderobe på leilighetsplan og 2 lagringsboder i kjeller. I tillegg medfølger garasjeplass i kjeller.
  Borettslaget har de siste årene gjennomført store vedlikeholdsarbeider og bygningsmassen er godt vedlikeholdt.

  Inngangsparti og entré
  Fra borettslaget felles tun og uteplass, som ligger godt skjermet av de 3 bygningskroppene som huser borettslagets blokkleiligheter, er det kun en trapp opp til leiligheten som ligger i 2. etasje. Ved inngangspartiet er det callinganlegg og her finner du også postkassene. Trappeløpet og inngangspartiet er lyst og åpent, og i akkurat denne oppgangen er det kun 4 leiligheter. Inne i leiligheten kommer du inn i en lys og trivelig entré med med plass for sko og klesoppheng.

  Stue/spisestue:
  Trivelig stue med lyse overflater. Store vindusflater mot vest gir mye mye lys på ettermiddag og kveld. God plass for møblering av både sofagruppe og spisestue.

  Kjøkken:
  Kjøkkenet ligger med adkomst fra stuen. Innholdsrik og pen kjøkkeninnredning i u-form gir god med skap- og benkeplass. Hvite, profilerte fronter og vitrinedører,q og laminat benkeplate med nedfelt vask. Integrert stekeovn og platetopp, frittstående oppvaskmaskin og kjøleskap.

  Soverom:
  Boligen har to soverom, begge vendt mot øst. Det minste rommet har skyvedørsgarderobe, og fin plass til en enkeltseng og f.eks. et lite skrivebord. På hovedsoverom er det god plass for dobbeltseng og god skapplass. Herfra er det utgang til balkongen via heve/skyvedør som gir mye fint lys inn gjennom de store glassfeltene.

  Balkong:
  Balkongen har adkomst via soverommet. Her kan du nyte formiddagssolen og panoramautsikt over byens østre del. Terrassemarkise for soskjerming er montert.

  Bad/vaskerom:
  Romslig bad med flislagte overflater og varmekabler i gulv. Baderomsinnredning med heldekkende servant og både skuffer og skapseksjoner. Speil med overskap på to sider og lysbaldakin. Vegghengt toalett og dusjkabinett. Opplegg til vaskemaskin.

  Bod/lagringsplass:
  Praktisk bod på leilighetsplan, samt lagringsboder i kjeller.

  Garasjeplass/parkering:
  En stk garasjeplass i felles garasjeanlegg medfølger.

 • Beliggenhet

  Eiendommen:
  Boligen er tilknyttet Hørra borettslag, som sammen med St.Hansfjellet borettslag utgjør dette flotte og sentrale boligområdet på toppen av St.Hansfjellet. Hørra borettslag består av totalt 105 andeler fordelt på 78 blokkleiligheter og 27 boliger i rekke. De to borettslagene ligger på hver sin side av Frøyas gate som slynger seg opp fra Glemmen kirke, over fjellet og ned på motsatt side. Blokkene ligger rundt hvert sitt tun pent opparbeidet med lysthus, busker og blomster. Blokkene varierer i høyde mellom tre og fire etasjer og bygningskroppene er oppdelt og forskjøvet i forhold til hverandre for å gi best mulig skjerming på verandaene. Rekkehusene ligger som en halvsirkel i skråningen rundt blokkene. Omkringliggende bebyggelse består av boligblokker, rekkehus og næringsbygg.

  Nærområdet:
  Fra leiligheten er det kun få minutters gange ned til Fredrikstad sentrum med Torvbyen kjøpesenter og gågata med en rekke koselige butikker og kafeer. Området rundt Torvbyen er også et kollektivknutepunkt for lokalbussruter og forbindelse til Oslo og Gardermoen. Flytter du hit kan du la bilen stå i garasjen og rusle langs brygga som tilbyr et yrende folkeliv og mange ulike spisesteder. Nærområde byr også på barnehage, barneskole og videregående skole. I umiddelbar nærhet ligger Domkirkens barnehage og Trara barneskole. For ungdommen i huset så er byens videregående skoler, Glemmen VGS og Fredrik II VGS i gangavstand fra boligen.

  Fra sentrum er det videre gangbro over til Kråkerøysiden med Slippen restaurant, Båthusteateret og Værsteområdet med Høgskolen i Østfold, Fredrikstad stadion og Helsehuset med legesenter. Hit kan du også komme ved å kjøre den nye Kråkerøybroa som heller ikke er langt unna. Byferga anløper også sentrum, mellom Gressvik, Kråkerøy og Gamlebyen. For øvrig har du gangavstand ned til jernbanestasjonen og fergestedet med gratisferge over til Gamlebyen. For turer i skog og mark er det heller ikke langt opp til Fredrikstadmarka med vakre Bjørndalen som i 2013 kåret til landets beste uterom, og som med sine mange stier, vann og lysløype byr på flotte tur- og aktivitetsmuligheter hele året

 • Bebyggelse

  Omkringliggende bebyggelse består av boligblokker, rekkehus og næringsvirksomhet.

 • Adkomst

  Fra Fredrikstad sentrum:
  Følg Glemmengata mot Trara og ta avkjøring til venstre når du er på høyde med Glemmen Kirke. Følg veien opp bakken og borettslaget ligger på høyre hånd.

  Det vil bli skiltet med OBOS Eiendomsmeglere ved fellesvisning

 • Byggemåte

  Boligblokk bygget i 1989. Bygningen antas fundamentert med støpt plate på stedlige masser/ fjellgrunn. Asfaltert gulv i garasjekjeller. Grunnmur av betong. Etasjeskillere av betong. Yttervegger oppført med betong og utfyllende bindingsverk, fasader kledd med plater, trekledning og spekket tegl. Takkonstruksjon oppført med sperrer av tre, saltak takform, tekket med takstein.

  For ytterligere informasjon vises det til tilstandsrapport vedlagt salgsoppgaven.

 • Innhold

  Boligen inneholder entré, kjøkken, stue/spisestue, bad, to soverom og innvendig bod/garderobe. Fra det største soverommet er det utgang til østvendt balkong med panoramautsikt.
  Det medfølger to boder i kjeller.
  Borettslaget har også parkeringsanlegg over 2 plan der det medfølger en garasjeplass.

 • Areal

  Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 72 kvm

  Opplyste arealer er hentet fra takstrapport og er ikke kontrollmålt av megler.

  Definisjon av arealtyper følger av veilederen til NS3940.
  Bruttoareal (BTA): er boligens fulle areal, medregnet ytterveggene.
  Bruksareal (BRA): er bruttoarealet minus arealet som opptas av Yttervegger.
  P-rom: er en forkortelse for nettoareal primære rom og angir netto-arealet av alle de primære rommene i enheten innvending, inklusive innvendige delevegger.

 • Standard

  Tilstanden på boligen vurderes etter ulike tilstandsgrader. Tilstanden gir uttrykk for en gitt forventet tilstand, blant annet vurdert ut fra alder og normal bruk. For utfyllende informasjon om fastsetting av tilstandsgrader og hvilke tilstandsgrader som er gitt for gjeldende bolig, se vedlagt tilstandsrapport fra bygningssakkyndig.

  TG0: Ingen avvik
  TG1: Mindre eller moderate avvik
  (TG0 og TG1 gjengis ikke i salgsoppgaven)
  TG2: Avvik som kan kreve tiltak
  TG2: Avvik som ikke krever tiltak
  TG3: Store eller alvorlige avvik

  TG2: Betyr at konstruksjonen enten har feil utførelse, en skade eller tegn på skade, sterk slitasje eller nedsatt funksjon. Vedlikehold eller tiltak trengs i nær fremtid. Det er grunn til å varsle fare for skader på grunn av alder, eller overvåke bygningsdelen spesielt på grunn av fare for større skade eller følgeskade.

  TG3: Denne tilstandsgraden brukes ved kraftige tegn på forhold som man må regne med trenger utbedring straks eller innen kort tid. Det er påvist funksjonssvikt eller sammenbrudd.

  Følgende har fått TG2 i tilstandsrapport:
  Kjøkken: Kjøkkenventilator: Kjøkken ventilator bør utbedres.
  Avløpsrør: Tilstandsgrad 2 settes av hensyn til at mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt.
  Vannledninger: Tilstandsgrad 2 settes av hensyn til at mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt.
  Elektrisk: El-anlegget er fra opprinnelig byggeår uten dokumentasjon og med bakgrunn i dette og alder kan ikke feil utelukkes.
  Våtrom:
  Totalvurdering overflater: Tilstandsgrad 2 settes av hensyn til at mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt. Ingen umiddelbare tiltak nødvendig. Anbefaler videre bruk av dusjkabinett.
  Totalvurdering av membran, tettesjikt og sluk: Tilstandsgrad 2 settes av hensyn til at mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt. Ingen umiddelbare tiltak nødvendig. Anbefaler videre bruk av dusjkabinett.

  Se vedlagt tilstandsrapport for nærmere utdypning over hva tilstandsgradene gjelder, og i hvilken grad det anbefales utbedringer.

 • Utstyr

  Ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning
  Felles varmtvann
  Porttelefon
  Garasjeplass i parkeringskjeller
  Kabel-tv og internett via fellesavtale

 • Oppvarming

  Elektrisk oppvarming. Varmekabler på bad, ellers oppvarming via panelovner. Varmegjenvinningsanlegg i borettslaget.
  Vi gjør oppmerksom på at dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, medfølger heller ikke dette.

 • Tomten

  Andel i felles tomt. Tomten er opparbeidet med stenlagte arealer, opparbeidede blomsterbed og grøntarealer. Asfalterte internveier og parkeringsplasser.

 • Parkering

  Det medfølger en biloppstillingsplass i garasjekjeller. Plass avklares med borettslagets styre etter innflytting. Gjesteparkering på anvist plass. Lagets utendørsparkering forvaltes av Europark og andelseiere får parkeringskort som kan benyttes av gjester.
  Parkeringskort utgitt til andelseiere skal følge leilighetene ved salg.

  Andelseiere og leietagere har mulighet for lading av elbil og hybridbil. Ladestasjonene er i felles innendørs garasjeanlegg.
  Kontakt styret ved interesse: horra@styrerommet.no

  Borettslaget har biloppstillingsplasser som leies ut etter ventelister. Det er inntil videre ikke kapasitet til ytterligere ladeplasser for elbil

 • Vei/vann/avløp

  Offentlig tilknyttet

 • Borettslaget

  Hørra borettslag org. nr. 931173952.
  Borettslaget består av 105 andelsleiligheter.

  Borettslaget har avtale med renholdsfirma som utfører trappevask i blokkene. Snømåking og stell av felles grøntanlegg blir utført av eksternt firma. Den enkelte må selv sørge for at balkongen ryddes for snø ved stort snøfall.

  I blokkene er varmtvann og varmegjenvinningsanlegg inkludert i felleskostnadene.
  Det medfølger garasjeplass i parkeringsanlegget til alle boligene.

  I 2013 utførte borettslaget malingsarbeider både inn- og utvendig. Alle låskasser på inngangsdører til trappehusene ble byttet. Det ble installert fiberkabel fra Canal Digital det året.

  I perioden 2015/2016 gjennomførte borettslaget et omfattende rehabiliteringsprosjekt. I korte trekk omfattet prosjektet følgende:
  - Byttet alle vinduer og verandadører i blokker og rekkehus
  - Byttet inngangsdører i rekkehusene.
  - Etterisolering og ny kledning på alle rekkehus.
  - Nytt ventilasjonsanlegg i blokkene.
  - Montere lufteventiler på alle soverom i rekkehus og blokker (1. og 2. etasje) for å redusere radongass-nivået.

  Energiverket har i løpet av 2017 gjennomført kontroll av det elektriske anlegget i alle boligene i laget.

  Borettslaget har en vedlikeholdsnøkkel som strekker seg over 7 år som er styringsverktøyet til borettslaget i forhold til rehabilitering og vedlikehold.

  Av styrets arebeid i senere tid kan det nevnes bl.a:
  - Etablert fire kort-tids parkeringsplasser
  - Ferdigstilt dreneringsarbeider for alle rekkehusene
  - Nye trapper, samt postkassestativ, til alle rekkehusene i Frøyas gate 1-15
  - Fått egen hjemmeside: Hørra.no
  - Montert og satt i drift radonavsug for 22 rekkehusleiligheter og fire sokkelleiligheter i blokkene. Oppfølging av radonmålinger og tiltak for boenheter med forhøyede verdier er gjennomført.
  - Gjennomført forprosjekt, innhentet tilbud og valgt leverandør for rehabilitering av tunet og garasjeanlegget
  - Gjennomført analyse og vurdering av solcelleanlegg for varmtvannsanlegg i blokkene
  - Anmodet kommunen om asfaltering av vei og fortau ned mot Glemmengata
  - Inngått serviceavtale vedr. garasjeporter.
  - Rehabilitering av membran over garasje og etablering av nytt tun.
  - Kontroll av tak på blokkene, fra loft og med drone. Ut fra dette utarbeide konkurransegrunnlag for full utskifting av tak på blokkene.
  - Kontroll av tak på rekkehusene ble, pga coronasituasjonen gjennomført av beboerne, etter henvendelse gjennom rundskriv.
  - Ny ladevegg for elbiler er etablert i garasjen og det er montert to nye ladestasjoner for el-biler.
  - Gjennomført beboermøte og ekstraordinær generalforsamlign med informasjon om tunarbeidene, luktproblemer i ventilasjonsanlegget og arbeider med tak samt lekkasjer på verandaer i sydvendt blokk.

  For videre informasjon rundt lagets arbeider se årsberetning

  Økonomi:
  Driftsinntekter i 2021 var til sammen kr 7.584.368. Driftskostnadene i 2021 var til sammen kr 5.231.411 mot budsjettert kr. 12.741.000.
  Resultat 2021 var kr 1.609.324,- og ble foreslått overført egenkapital. Borettslagets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsikt gjeld) var pr 31.12.2021 kr 9.519.442 og viser borettslagets likviditet.

 • Dyrehold

  Styret kan innvilge tillatelse til hund- og kattehold etter søknad. Vilkår i husordensreglene må da oppfylles, og søknaden må fremmes før innflytting og anskaffelse.

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Midlertidig brukstillatelse datert 1.6.88 er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Utleie

  Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til styret i borettslaget eller til forretningsfører. Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Adgangen til bruksoverlating (utleie) er begrenset. Merk at mulighet for korttidsutleie av hele boligen er begrenset til 30 dager jf borettslagslovens § 5-4.

 • Konsesjon

  Eiendommen er konsesjonsfri.

 • Odel

  Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Grunnboksdok.nr 9600 og 940, 30.08.1988, Bruksrett Fredrikstad El-verk, trafostasjon/kiosk.
  Grunnboksdok.nr 601, 27.01.1993, Erklæring/avtale, bestemmelser om anlegg og vedlikehold av ledninger mv. Bestemmelse om gjerde.
  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Eiendommen ligger i et regulert område og omfattes av:
  - Kommuneplan Fredrikstad 2020-2032. Formål: Båndlegging, regulering pbl, H710, Bebyggelse og anlegg, Samferdselsanlegg og teknisk infrastruktur(arealer)
  - Reguleringsplan: 148 St. Hansfjellet 2.reprise og 1043 Omregulering av Hancobygget,Glemmengaten 55. Formål: Konsentrert småhusbebyggelse, Blokkbebyggelse, Annet fellesareal, Kjøreveg, Gate med fortau, Annen veggrunn, grøntareal, Konsentrert småhusbebyggelse, Blokkbebyggelse, Annet fellesareal, Kjøreveg, Gate med fortau, Annen veggrunn, grøntareal

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Lovanvendelse og kontraktsbetingelser

  Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet 03.04.23 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven:
  Nabolagsprofil, tilstandsrapport, selgers egenerklæring, vedtekter, husordensregler, forside energiattest. informasjon om borettslaget.
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

  Copyright
  OBOS eiendomsmeglere har copyright til tekst og bilder i annonsen og salgsoppgaven og det er ikke tillatt å benytte tekst eller bilder uten tillatelse fra rettighetshaver.

 • Oppdragsnummer
  710230040

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

 • Forkjøpsrett

  Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

 • Meldefrist forkjøpsrett

  13.04.2023

Budgivning

 • Styregodkjennelse

  Ny andelseier(e) skal godkjennes av borettslagets styre før innflytting.

 • Lånevilkår

  Borettslaget har 2 felles lån med følgende betingelser pr. 10.03.23
  OBOS Banken, annuitetslån, rest saldo kr. 504.554,- rest løpetid 11 år 8 mnd, flytende rente 3,99 %
  OBOS Banken, annuitetslån, rest saldo kr. 48.105.640,- rest løpetid 22 år 2 mnd, flytende rente 3,99 %
  OBOS Banken, annuitetslån, rest saldo kr. 1.965.481,- rest løpetid 24 år 5 mnd, flytende rente 3,99 %

  Forretningsfører kan ha mottatt varsel om endringer eller nye lån som ikke iverksettes pr. dags dato.

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

  Borettslaget har avtale med OBOS om garanti for betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtalen om sikring av felleskostnader gjelder til den blir sagt opp av en av partene.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler / Avdelingsleder André Søland

Last ned dokumenter

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål