Velkommen til Hektors vei 16A!

1 av 33

Hektors vei 16A

Flott 4-roms enderekkehus med egen carport og solrike uteplasser i et rolig og familievennlig område!

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: kr 3 998 814

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: kr 3 650 000

Fellesgjeld: kr 331 185

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: kr 17 629

En engangskostnad som dekker offentlige avgifter, tinglysingsgebyr m.m.

Felleskostnader pr. måned: kr 6 579

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  OBOS Vestfold.

 • Forsikring

  Borettslaget er forsikret i Tryg Forsikring med polisenr. 6589866.

 • Ligningsverdi

  Formuesverdi for inntektsåret 2022:
  Som primærbolig kr 1 100 257.
  Som sekundærbolig kr 4 180 975.

 • Felleskostnader

  Kr 6 597 pr. måned som dekker renter og avdrag på felleslån, kommunale avgifter, ytre vedlikehold, bygningsforsikring, forretningshonorar, revisjon, tv-avtale/internett og andre felleskostnader i borettslaget.

 • Andel fellesgjeld/fellesformue

  Andel fellesgjeld kr 331 185,- pr. 01.08.2023 / Andel formue: kr 51 517,- pr 31.12.2022.

 • Totale kostnader

  3 650 000,- (Prisantydning)
  331 185,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  3 981 185,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  7 769,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
  --------------------------------------------------------
  17 629,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 998 814,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Eierskifteforsikring

  Det er tegnet boligselgerforsikring.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beliggenhet

  Vestre Eik Borettslag ligger på Eik, ca. 4 km fra Tønsberg sentrum i et meget barnevennlig og stille boligområde. Det er svært kort vei og gangavstand til skolene Eik skole, Greveskogen VGS og Wang. Rett i nærheten er det også aktiv idrettsforening med idrettshall. Det er også kort vei til forskjellige forretninger på Eiktoppen med stor MENY matvareforretning. Ellers er det fine turområder med lysløype rett utenfor døren. Gåavstand til buss og god bussforbindelse til byen med avganger hvert 10. minutt.

 • Bebyggelse

  Området består av flermannsboliger, eneboliger, næringsbygg m.m.

 • Adkomst

  Fra Tønsberg kjører man opp mot Eik og tar Eikveien til høyre etter at man har passert Gressbanen. Følg Eikveien frem til Syrbekk krysset og ta til høyre. Ta så Prinsesseveien til venstre og følg den frem til Hektorsvei, ta til høyre og borettslaget ligger på vestre side. Boligen er merket med OBOS-tilsalgs plakat. Det vil bli skiltet ved fellesvisning.

 • Byggemåte

  Yttervegger i bindingsverk med liggende vestlandskledning. Saltak som er tekket med ny pappshingel og takrenner i ca 2020. Bygningen har malte trevinduer og fastkarmer fra 2009-2010 med 2-lags energiglass, mens det i kjeller er to stk eldre trevinduer med koblet glass. Terrassedører og vindu i stue er fra 2002 med med 2-lags energiglass, mens ytterdør var ny i 2014. Etasjeskiller er av trebjelkelag i 1- og 2. etg og det er støpte gulv i kjeller. Bygget har balkong med overbygget tak og terrasse med trapp i tre og platting med terrassebord. Ovennevnte er informasjon er hentet fra tilstandsrapporten.

 • Areal

  Primærrom: 142 kvm, Bruksareal: 151 kvm

  P- rom består av:
  - Kjeller: Gang, kontor, kjellerstue og vaskerom.
  - 1.etg: Vindfang, trapperom, stue og kjøkken.
  - 2.etg: Gang, bad, toalettrom og tre soverom.

  S- rom består av:
  - Kjeller: Bod.

  I tillegg har man en utebod på ca. 2,5 kvm ved inngangsdøren.

  Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse. Kontor i kjeller var opprinnelig boder og nåværende bod i kjeller var opprinnelig del av Tv-/lekestue (kjellerstue). Bruksendringene er ikke søkt eller godkjent av kommunen. Det er usikkerhet om TV-/lekerommet som selger i dag bruker som kjellerstue er godkjent til varig opphold grunnet størrelsen på vindu. Informasjonen som foreligger fra kommunen er begrenset. For mer informasjon se punkt om ferdigattest, samt vedlagte plantegninger og opprinnelige bygningstegninger.

 • Standard

  Flott rekkehus med egen carport og solrike uteplasser. Boligen fremstår som normalt godt vedlikeholdt og den ble pusset opp av tidligere eiere, antatt i perioden 1995- 2007. Nåværende eier har pusset opp med nye benkeplater på kjøkken og nytt vaskerom.

  Boligen har et lyst og delikat kjøkken der kjøkkeninnredningen antas å være fra ca. 1995-1997. Kjøkkenet har folierte skrog og profilerte fronter i furu som ble malt i 2015 samt laminat benkeplate fra 2015. Det er oppvaskmaskin fra 2014 og det er satt inn komfyr. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut.

  Badet er antatt pusset opp i 2007 og har et malt tak med plater samt fliser på vegger og gulv. Rommet har også servant, dusjkabinett, en elektrisk styrt vifte og varmekabler i gulvet. Eier har opplyst om at blandebatteriet til dusjen virker ikke. Boligen har også et eget toalettrom som ble pusset opp med
  nytt gulvbelegg, tapet/malte vegger og ny liten innredning i 2018. Toalettet er antatt fra 2000-tallet.

  I kjeller har man et praktisk vaskerom som stort sett er fra byggeår, men det ble oppgradert noe i 2023 med maling, treheller på gulv og noe nytt utstyr. Veggene har malt mur og malt panel, taket er malt og gulvet har malt betong med treheller. Rommet har ny innredning med servant og dusjkabinett i 2023 samt toalett fra 2007. Det er opplegg for vaskemaskin, rommet har panelovn som varmekilde og det er en eldre elektrisk styrt vifte.

  Boligen har også i kjeller en kjellerstue med nytt laminatgulv i 2018, samt panel på vegger og et kontor med nytt gulv og vegger der to vegger er platelagt og to er malt mur.

  Det er tre uteplasser med en balkong og to terrasser. Hovedterrassen har utgang fra stuen og består av platting med terrassebord. Terrassen har utelys, stikk kontakt, vannkran og en terrassemarkise med motor fra ca. 1995-2000. Boligen har også en balkong med utgang fra et av soverommene i 2.etg, der det var nytt rekkverk og gulv i 2013 samt at det er montert terrassemarkise. I tillegg til disse uteplassene så har boligen en terrasse/platting rett ved inngangsdøren

  Øvrige overflater: Gulvene har laminat og belegg, mens veggene har tapet, malt panel, malt mur og malte plater. Innvendige tak har malte plater og himlingsplater. Overflatene er stort sett fra perioden 1995-2007 og de aller fleste rom er malt opp i perioden 2015-2023. Det er lagt nye laminatgulv i stue, kjøkken, kjellerstue og kontor. Det ble lagt nytt belegg i trappegang og vindfang samt toalettrom i 2018-2021.

  Pipe og ildsted: Elementpipe som er pusset og malt med feierluke i kjeller. Pipe er helbeslått over yttertak og pipeløp er kledd inn i 2 etg. Det er laget en inspeksjonsluke fra skap, og dette skal være i hht krav fra feier. Det er en vedovn i 1 etg. som antas å være fra 1995-1997 med glassplate på gulvet under.

  Branntekniske forhold: Brannvarsler og pulverapparat finnes.

  Varmtvannstank: Varmtvannsbereder på 200 liter fra ca 2017, plassert på vaskerom.

  Elektrisk anlegg: Sikringsskap er plassert i utebod med originale skrusikringer i porselen og hovedkurs på 50 Amp. Noen nye automatsikringer og jordfeilbryter. Det er ikke opplyst på merking i sikringsskapet om utelys, markiser og stikk kontakter er koblet via jordfeilbryter. Utestikk og lys ved carport var nytt i 2011/12.

  Vannledninger: Innvendige vannledninger er av kobber og det meste er fra byggeår. Stoppekran i kjeller bak dusjkabinett.

  Avløpsrør: Det er avløpsrør i limt plast fra byggeår.

  Ventilasjon: Boligen har naturlig ventilasjon med ventiler i vegger og vinduer.

  Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Området har moderat til lav Radonforekomst i følge radonkart.

  Punkter fra tilstandsrapporten:
  Disse punktene gis TG2:
  - Vinduer: Kjeller har 2 stk trevinduer med koblet glass. Vinduer er fra byggeår og har noe slitasje, og over 50 % av normal levetid er brukt opp. Markiser på vinduer på inngangssiden med ukjent alder men antatt fra 1995-200 som begynner å få noe alder. Duk er slitt/skadet og en markise går ikke inn/ut, men er festet med stropp.
  - Balkong: Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter og rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder samt duk på markise er eldre. Det er ikke krav om utbedring av rekkverkshøyde/åpninger opp til dagens forskriftskrav. Har man små barn kan det være lurt å sikre bedre fra innsiden, for å hindre klatring.
  - Terrasse: Terrassebord er noe eldre, men i grei stand. Duk på markise i 1 etg er skadet.
  - Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Noe knirk er registrert. Dette er ikke uvanlig for boliger fra denne tiden i området.
  - Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
  - Overflater: Det er eldre gulvbelegg på et par rom. Noe ufagmessig utførelse på arbeider med gliper ved laminatgulv mot vegger/dører.
  - Rom Under Terreng: Det er målt 14,6 % fukt i treverk i vegg ved hulltakning. Treverk som har fuktinnhold lavere enn 11,9 % er tørt treverk.12-15,9 % ansees som akseptabelt. 16 til 19 % er fuktig. 19,1-27 % meget fuktig og faren for råte og muggsoppvekst øker drastisk. Hvis fuktinnholdet ligger over 27 % er treverk vått. Kjeller er isolert med isopor, noe som man i dag ikke bruker.
  - Innvendige trapper: Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav. Håndløper på vegg er ikke montert.
  - Innvendige dører: Det er påvist avvik som tilsier at det bør foretas tiltak på enkelte dører. Noen dører har behov for justering.
  - Bad: Overflater vegger og himling, Sokkelflis for gulv ligger utenpå veggfliser av ukjent årsak. Anbefaler derfor fortsatt bruk av dusjkabinett. 50 % av normal levetid er brukt opp. Overflater gulv, 50 % av normal levetid er brukt opp og det gis derfor TG 2. Sluk, membran og tettesjikt, mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på slukløsningen og mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Sanitærutstyr og innredning, utstyr er noe eldre og 50 % av normal levetid er brukt opp og det er et mindre riss i servant.
  - Vaskerom: Overflater vegger og himling, Vegger er malt opp og er relativt vanntette men det er mye vannrør som er festet i vegger. Overflater gulv, gulvet er malt og er relativt tett, men tett oppkant mot trevegger slik det skal på et våtrom. Gulv har fall til sluk, men fall er ujevt. Ikke sjekket bak/under dusjkabinett, men litt vann lå på gulvet ved sluk og rant ikke ned pga ujevn støp. Sluk, membran og tettesjikt, mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på slukløsningen. Sluk har begrenset mulighet for inspeksjon og rengjøring. Gulv er kun malt og det er ikke mansjett i sluk. Maling sprekker litt opp rundt slukkanten. Ventilasjon, 50 % av levetiden er brukt opp.
  - Kjøkken: Overflater og innredning, kjøkkeninnredning er noe slitt og benkeplater er fuktsvellet. Avtrekk, 50 % av normal levetid er brukt opp.
  - Toalettrom: Toalettrom har kun naturlig avtrekk fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1.
  - Vannledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger.
  - Avløpsrør: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger.
  - Elektrisk anlegg: Deler av innvendig anlegg er noe eldre, slik at noe oppgraderinger er påregnelig på sikt. Det bør kontrolleres om utestikk/utstyr er koblet via jordfeilbryter.

 • Utstyr

  Følgende hvitevarer medfølger: kun integrerte. Det gis ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på hvitevarer eller utstyr som medfølger etter avtalen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke.

 • Oppvarming

  Vedovn i stue ellers elektrisk oppvarming og varmekabler på baderom.

 • Tomten

  Flott terrasse på baksiden med trapp inn til stue og liten hage med platting foran ved inngangsparti/carport.

 • Parkering

  Foran inngangspartiet så har man sin egen carport som tilhører boligen. Det er også plass til å parkere foran carporten dersom man har gjester.

 • Vei/vann/avløp

  Kommunal vei. Offentlig vann og avløp.

 • Borettslaget

  Vestre Eik borettslag.

  Borettslaget består av 16 andelsleiligheter.

  Driftsinntekter i 2022 var til sammen kr 946 848.
  Driftskostnadene i 2022 var til sammen kr 567 273.
  Årets resultat i 2022 var et overskudd på kr 263 274.

  Styrets arbeid:
  - Fulgt opp vannlekkasje i nr. 14.
  - Vedlikehold av fellesarealer og takrenner.
  - Innhenting av tilbud og reforhandling av tv og bredbåndsavtale.
  - Ny avtale med vaktmestertjenester.

  2020 - Takrehabilitering: Takpapp er skiftet ut til type Isola mestertekk på alle husene. Loftene ble tilleggsisolert med 20
  cm, samt at det ble etablert ny luftespalte på alle langvegger. Arbeidene ble utført av Ibygg AS. Kostnad for prosjektet var ca. 1.500.000,-.
  2017 - Male alle fasader: I tillegg er skillevegger byttet ut. Drenering er delvis utført.

 • Dyrehold

  Husdyrhold kan tillates etter søknad til styret.

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest datert 28.08.1975 på rekkehus med carport.

 • Utleie

  Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til styret i borettslaget eller til forretningsfører. Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Adgangen til bruksoverlating (utleie) er begrenset. Merk at mulighet for korttidsutleie av hele boligen er begrenset til 30 dager jf borettslagslovens § 5-4.

 • Konsesjon

  Eiendommen er konsesjonsfri.

 • Odel

  Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Diverse

  Selskapet har avtale med Viken Fiber om tv/internett.

  Styret i borettslaget vil hver vår/sommer sette opp en liste over plenklipping av fellesarealene.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

  Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen er avsatt til "boligbebyggelse - nåværende" i følge Kommuneplan (vedtatt 22.05.2019). Eiendommen ligger ikke i et regulert område og det er ingen eksisterende planforslag som berør eiendommen.

 • Oppgjør


  Samlet kjøpesum og omkostninger forutsettes innbetalt til klientkonto fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Lovanvendelse og kontraktsbetingelser

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

  Følgende gjelder ved salg til forbrukerkjøper*:
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2.

  *Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", jfr Avhendingslovens § 3-9:

  Selgers ansvar er da begrenset og vil være en del av kontraktsvilkårene. jf. avhl. § 3-9, 2. pktm.
  Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven§ 3-9. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  712230051

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

 • Forkjøpsrett

  Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

 • Meldefrist forkjøpsrett

  14.09.2023

Budgivning

 • Styregodkjennelse

  Ny andelseier skal godkjennes av borettslagets styre.

 • Lånevilkår

  Vestre Eik borettslag har et lån:
  SPARB1-24807769746 Restsaldo: Kr 4.293.241,- med restløpetid: 21 år 5 mnd. Terminer pr. år: 4. Type lån: Annuitetslån. Flytende rente på 4,99 %.

  Det er vedtatt å drenere i 2023. Kostnadsramme på omtrent 1,5 mill, det vil bli søkt om lån for finansiering.

  Det er ikke IN-ordning i borettslaget. IN-ordning er en individuell nedbetalingsordning, som gjør at andelseier har mulighet til å nedbetale hele eller deler av andel fellesgjeld ved hovedforfall på lån(ene).

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

  Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Camilla Blix

Last ned dokumenter

Her finner du detaljert informasjon om prosjektet og boligene.

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål