1 av 41

Holmegata 25

Velholdt og innholdsrik enebolig med sentral beliggenhet i Fredrikstad

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: kr 5 603 320

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld + omkostninger.

Prisantydning: kr 5 450 000

Omkostninger: kr 153 320

Omkostninger er en engangskostnad som dekker offentlige avgifter, tinglysingsgebyr m.m.

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Totale kostnader

  5 450 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  136 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 450 000,-))
  --------------------------------------------------------
  153 320,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  5 603 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

 • Eierskifteforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring i Söderberg & Partners.
  Selgers egenerklæring ligger vedlagt salgsoppgaven. Interessenter/kjøper oppfordres til å gjøre seg kjent med denne.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beskrivelse

  Pen og innholdsrik enebolig i et etablert boligområde i Fredrikstad. Sentral beliggenhet med gangavstand til barnehage, skoler, nærbutikk og sentrum med alle fasiliteter.
  Boligen er oppgradert og påkostet både utvendig og innvendig i senere tid, med bl.a innredning av rom samt bad i kjeller. Det er åpnet mot loft og dette er innredet som en fin og romslig loftstue . I 2022 ble bad pusset opp, det ble lagt nytt underlag for gulv og ny parkett i stue og kjøkken. Overflater på gulv og vegger og i entré ble nytt og pusset opp. Det ble på samme tid montert ny peisovn i stuen.
  Elektrisk anlegg og røropplegg er oppgradert.
  i 2013 ble yttertaktak lagt om, det ble gjennomført etterisolering og lagt ny kledning - de fleste vinduer skiftet, og det ble laget ny platting og trapp ved inngangsparti.
  Boligen fremstår med en god standard og har innvendige overflater gjennomgående malt i tidsriktige og fine farger.

  Uteområde:
  Adkomst / Entré
  Fra gruset gårdsplass og parkeringplass kommer man til boligens inngangsparti og uteområde. Pent opparbeidet med gressplen, bed, beplantning og en koselig markterrasse med god plass for utemøbler.
  Inn i boligen kommer man til en romslig entré og hall med flislagt gulv og varmekabler. God plass for sko og oppheng for jakker og klær og en fin og praktisk sittebenk. Herfra er det direkte adkomst til bad, trappen opp til 2. etg. og ned til kjeller - samt til øvrige rom i boligens 1. etg.

  Stuer
  Boligen har både stue og spisestue. Stuene ligger i åpen løsning med hverandre, slik at det hele blir et lyst og trivelig allrom. Stuen har fin plass for sittegruppe og salongbord. Vinduer på flere sider gjør rommene lyse og luftige, og det er dør med adkomst ut til hage og uteområder. Stuen har original brystningspanel malt i samme farge som himlinger,og et flott parkettgulv av typen Tarkett Noble Eik Retro. Det er installert en nyere peisovn som gir lun og god varme.

  Kjøkken
  Kjøkkenet ligger i åpen løsning med spisestuen og og godt utnyttet med god benk- og lagringsplass. Kjøkkeninnredningen har profilerte fronter i grønnblå farger, skap med glassfelt samt heltre benkeplate med nedfelt vask. Fliser og belysning mellom benk- og overskap. Frittstående hvitevarer.

  Soverom
  Boligen har to soverom i 2. etg. Hovedsoverom har god plass for dobbeltseng og godt med skapplass. Fin størrelse også på det andre soverommet, hvor det er en naturlig inndeling av rommet for både lek og opphold og for seng.

  Garderoberom:
  I tilknytning til soverommene i andre etasje finnes også et praktisk garderoberom hvor det er plassbygget innredning og smarte løsninger for oppbevaring av klær.

  Lofttstue
  Loftstuen har adkomst via vindeltrapp opp fra garderoberom i andre etasje. Loftet ble innredet i 2019 med isolering av gulv og tak samt montering av takvindu, og resultatet ble et flott oppholdsrom med parkettgulv og lyse overflater.

  Bad
  Badet ligger i første etasje, med adkomst fra gang. Pent bad med flislagte gulv og vegger, samt himlig med eikespiler og innfelt belysning og led-lister. Utstyrt med dusjhjørne, servantinnredning med skuffer, speilskap med belysning og vegghengt wc.
  Varmekabler i gulv. Mekanisk avtrekk.

  Bad 2 / vaskerom
  Bad/vaskerom ligger i kjelleren, med adkomst fra gang. Flislagt gulv med varmekabler og våtromsplater på vegger. Utstyrt med servantinnredning og speil, wc og opplegg for vaskemaskin.

  Kjeller / kjellerstue
  I kjelleren finnes to romslige og innredede rom som i dag benyttes om kjellerstue/soverom og kontor/treningsrom.
  Romslige og trivelige rom med parkett på gulv og lysmalte overflater på vegger og i himling.
  Det er ikke søkt bruksending for disse rommene, og de er ikke godkjent for varig opphold.

  Bod/lagringsplass:
  Romslig bod med god plass for hyller og oppbevaring og opplegg for vaskemaskin.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger rolig og tilbaketrukket på Holmen, like utenfor Fredrikstad sentrum. Her ligger alt av bymessige fasiliteter «rett utenfor døren» og det er gangavstand til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon. Det er rett i overkant av 300 m i luftlinje ned til den flotte bryggepromenaden, nærmeste dagligvarebutikk ligger i nabolaget. Ellers er det kort vei til lekeplass, fotballbaner, treningssenter, kino og bibliotek mm.

  Bryggepromenaden har fine turveier, som leder mot Tollbodbrygga og Strandpromenaden. Her finner du også Byfergen som er gratis å benytte, og går mellom Gressvik, sentrum og Gamlebyen. Dessuten er det nærhet til flotte friluftsområder i Fredrikstadmarka eller Brattliparken. Sistnevnte ligger ca. 1 km unna, og er en grønn lunge som brer seg fra sentrum av byen og opp mot Fredrikstadmarkas lys- og turløyper.

  Det er også få minutters gange til nye Værste-område som ligger på Kråkerøy. Der finner man bl.a Høgskolen, Wang toppidrett, Kulturskolen, nytt Helsehus med legevakt, Fredrikstad stadion og diverse forretninger. Her er det også under planlegging, og bygging, en helt ny bydel som vil bestå av bl.a boligblokker, kjøpesenter, idrettshall og videregående skole.

  Servicetilbud
  Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Extra Seiersten som ligger ca. 4 min gange fra boligen, samt Rema 1000 Fjeldberg og kiwi Frydenberg som nåes på 2-3 min med bil. Boligen ligger ikke langt fra sentrum så det er gangavstand til alt av bymessige fasiliteter med bl.a gågate og Torvbyen kjøpesenter.

  Kollektivtilbudet i området består av buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Seiersten misjonshus som ligger ca. 2-3 min gange fra boligen, og det er ca. 7 min sykling til Fredrikstad stasjon hvor det er gode togforbindelser i retning Oslo og Halden.

 • Adkomst

  Se kartskisse
  Det vil bli skiltet med OBOS Eiendomsmeglere ved fellesvisning

 • Byggemåte

  Taktekkingen er av betongtakstein. Saltak takkonstruksjon oppført med tresperrer og taktro av bordtak. Takrenner, nedløp og beslag av stål.
  Bærendekonstruksjon av massiv stående plank og tilbygget er utført med bindingsverk. Utvendig kledd med liggende trekledning. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Koblet glass på vindu i gang i 1.etg og 2 stk i 2.etg. Ukjent alder på vindu i gang, resten er montert i 2013.
  Bygningen har malt hovedytterdør fra 2018 Balkongdør med brystning og 2-lags isolerglass fra 2022. Isolert dører i kjeller fra 2019 glassfelt på
  ytterdøren i kjeller. Det er utført trapp i imp.trevirke ned fra ytterdør og balkongdør på kjøkkenet. Støpt betongtrapp ned til kjeller med trelemmer.

  For ytterligere informasjon vises det til tilstandsrapport vedlagt salgsoppgaven.

 • Innhold

  Boligen inneholder:
  Kjeller: Innredet rom/kontor 1, Innredet rom/kontor 2, gang/hall, bad, Lagringsbod.
  1. etg.: Gang/hall, bad/wc, kjøkken, spisestue og stue.
  2.etg: Oppgang/gang og tre soverom.
  Loft: Loftsstue

 • Areal

  Primærrom: 171 kvm, Bruksareal: 181 kvm

  Opplyste arealer er hentet fra takstrapport og er ikke kontrollmålt av megler.

  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapport. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk

  Definisjon av arealtyper følger av veilederen til NS3940.
  Bruttoareal (BTA): er boligens fulle areal, medregnet ytterveggene.
  Bruksareal (BRA): er bruttoarealet minus arealet som opptas av Yttervegger.
  P-rom: er en forkortelse for nettoareal primære rom og angir netto-arealet av alle de primære rommene i enheten innvending, inklusive innvendige delevegger.

 • Standard

  Tilstanden på boligen vurderes etter ulike tilstandsgrader. Tilstanden gir uttrykk for en gitt forventet tilstand, blant annetvurdert ut fra alder og normal bruk. For utfyllende informasjon om fastsetting av tilstandsgrader og hvilke tilstandsgrader som er gitt for gjeldende bolig, se vedlagt tilstandsrapport fra bygningssakkyndig.

  TG0: Ingen avvik
  TG1: Mindre eller moderate avvik
  (TG0 og TG1 gjengis ikke i salgsoppgaven)
  TG2: Avvik som kan kreve tiltak
  TG2: Avvik som ikke krever tiltak
  TG3: Store eller alvorlige avvik

  TG2: Betyr at konstruksjonen enten har feil utførelse, en skade eller tegn på skade, sterk slitasje eller nedsatt funksjon. Vedlikehold eller tiltak trengs i nær fremtid. Det er grunn til å varsle fare for skader på grunn av alder, eller overvåke bygningsdelen spesielt på grunn av fare for større skade eller følgeskade.

  TG3: Denne tilstandsgraden brukes ved kraftige tegn på forhold som man må regne med trenger utbedring straks eller innen kort tid. Det er påvist funksjonssvikt eller sammenbrudd.

  Følgende har fått TG3 i tilstandsrapport
  Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på over 30 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
  Innvendig > Innvendige trapper: Trapp opp til loft og ned til kjeller tilfredstiller ikke kravet til interntrapp i boligen. Manglende rekkverk og håndløper i trapp til kjeller. Lysåpninger over 10cm på rekkverk på trapp til 2.etg og loft.
  Våtrom > Ventilasjon > Vaskerom: Rommet har ingen ventilasjon

  Følgende har fått TG2 i tilstandsrapport:
  Utvendig > Veggkonstruksjon: Stedvis noe vedlikeholdsbehov på belte i bunnen av
  trekledning pga flassing av maling.
  Utvendig > Vinduer: Behov for noe utvendig vedlikeholdsbehov på koblet vindu mot nord i 2.etg.
  Utvendig > Utvendige trapper: Trapp til balkongdør er ikke fagmessige fundamentert,
  kun plassert trekonstruksjon direkte på mark. Rekkverkshøyden er for lav og skulle vært utført på minimum 90cm høyde. Det er sprekker i betong trinn og vegger i kjellernedgangen.
  Innvendig > Overflater: Sprekk i fuge/sparkel mellom knevegg og skråtak på loftet.
  Uferdig taklist på hovedsoverom i 2.etg. Stedvis knirk i gulvkonstruksjonen i 2.etg.
  Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med
  radonsperre.
  Innvendig > Pipe og ildsted: Det foreligger fra 2021 pålegg fra feiervesenet at fuger begynner å bli dårlige innvendig i pipen. Anbefales derfor at innen en 10 års periode fra 2021 så må pipen rehabiliteres.
  Innvendig > Rom Under Terreng: Eier opplyser om at det kun var noe mindre saltutslag
  på vegger i boden/gang mot sør før maling ble utført.
  Innvendig > Innvendige dører: Dører fra byggeåret har en eldre standard, maling
  flasser noe på karm til soverom i 2.etg.
  Våtrom > Overflater Gulv > Vaskerom: Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under).
  Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet.
  Fallforholdet til sluk er under 1:100. Registrert hevet vanntett terskel.
  Våtrom > Overflater Gulv > Bad: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav
  i forskrift på byggetidspunktet.
  Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Det er målt under 1:50 lokalt fall til sluk i dusjsonen, krav til 1:50 lokalt fall når nedsenk er under 1cm høy. Stedvis bom på gulvfliser langs ytterkanten på baderommet.
  Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad: Manglende slukrist på sluket i dusjsonen.
  Våtrom > Ventilasjon > Bad: Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Manglende tilluft under dørblad.
  Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken: Registrert noe bruksslitasje på fronter og benkeplate. Eier opplyser om at det er klargjort vann og strøm til nytt kjøkken.
  Tekniske installasjoner > Vannledninger: Det foreligger ikke dokumentasjon på utførelsen av røropplegg under oppussingen av boligen. Men eier opplyser om at det foreligger en del bilder av utførelsen.
  Tekniske installasjoner > Avløpsrør: Det foreligger ikke dokumentasjon på utførelsen av
  røropplegg under oppussingen av boligen. Men eier opplyser om at det foreligger en del bilder av utførelsen.
  Tomteforhold > Drenering: Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Manglende topplist på drensplast mot sør, samt at drensplast skulle vært avsluttet over terreng. Eier opplyser om at det har vært et lite tegn til saltutslag i gang som er uinnredet i kjeller.
  Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter: Det er registrert skråriss som er symptom på
  setninger. Det er sprekker mot nord og sør.

  Se vedlagt tilstandsrapport for nærmere utdypning over hva tilstandsgradene gjelder, og i hvilken grad det anbefales utbedringer.

  Kontor og soverom i kjeller er ikke bruksendret og har ikke godkjente vinduer og dører for lys, utsyn og rømning.
  Det samme gjelder for loftet, hvor gavelvindu må skiftes til rømningsvindu.

 • Utstyr

  Følgende hvitevarer medfølger: (....) Det gis ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på hvitevarer eller utstyr som medfølger etter avtalen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke.

 • Oppvarming

  Elektrisitet og ved. Peisovn i stuen. Varmekabler på bad. Ellers oppvarming via panelovner.
  Vi gjør oppmerksom på at dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning medfølger heller ikke dette.

 • Tomten

  Eiet tomt på ca. 372 kvm. Pent opparbeidet med gressplen, bed og beplantning. Gruset gårdsplass. Tomten er i hovedsak inngjerdet

 • Parkering

  Parkering i egen gårdsplass.

 • Vei/vann/avløp

  Offentlig tilknyttet

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Kjelleren er ikke bruksendret, soverom og kontor i kjeller derfor ikke godkjent som oppholdsrom.
  Akkurat 2 meter takhøyde på soverom i kjeller, kontor har takhøyde på rundt 2,05m.
  Loftet tilfredstiller ikke alle krav til ferdigattest på tidligere søkt tiltak.
  Vindu på gavel må skiftes til rømningsvindu, brannstige med ryggebøyle må utføres og alle vinduer/dører på gavelveggen som
  kommer nærmere brannstige enn 2 meter må skiftes til brannvinduer/dører.
  Ved en bruksendring av kjeller vil boligen ha oppholdsrom over 4 plan, dette medfører til at brannklasse endres fra 1 til 2. Som medfører til behov for vesentlig endringer og tiltak.

  Eiendommen selges iht. dagens bruk, og selger påtar seg ikke ansvar for å byggemelde eller få godkjent omgjøringen nå i ettertid. Fra kommunen kan det komme reaksjoner overfor eier, ved f.eks krav om tilbakeføring eller krav om omsøking, ileggelse av overtredelsesgebyr mv. Kommunen kan kreve at dagens forskrifter og lovverk legges til grunn ved omsøking, disse setter bl. annet krav til takhøyde, lysflate, ventilasjon, rømningsvei, brannsikring. Uavhengig av reaksjonsform fra kommunen, blir det kjøpers ansvar og risiko at rommene oppfyller forskriftskrav ved bruk til varig opphold, eller blir brukt iht. opprinnelig godkjennelse.

 • Konsesjon

  Eiendommen er konsesjonsfri.

 • Odel

  Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Diverse

  Det foreligger anmerkning / pålegg fra Fredrikstad feiervesen.
  Var vann i kjelleren 2019. Kom opp av gulv. Det var uarmert 5 cm betonggulv som ble presset opp. Nytt armert
  betonggulv støpt.15cm

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Dagboknr. 10955, tgl. 02.12.1992 - Rettigheter iflg. skjøte

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Eiendommen ligger i et regulert område og omfattes av:
  - Kommuneplan Fredrikstad 2023-2035. Formål: Flomfare, H320 Urban. Krav vedr. infrastr. H410. Hensyn kulturmiljø, H570. Bebyggelse og anlegg.
  - Reguleringsplan: 120 Holmenområdet. Formål: 110 Boliger.
  - Planforslag: 1099 Veumbekken-Holmen. Varslet igangsatt 05.03.2014.

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

 • Oppgjør


  Samlet kjøpesum og omkostninger forutsettes innbetalt til klientkonto fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Lovanvendelse og kontraktsbetingelser

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

  Følgende gjelder ved salg til forbrukerkjøper*:
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2.

  *Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", jfr Avhendingslovens § 3-9:

  Selgers ansvar er da begrenset og vil være en del av kontraktsvilkårene. jf. avhl. § 3-9, 2. pktm.
  Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven§ 3-9. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet 02.10.23 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven:
  Nabolagsprofil, tilstandsrapport, selgers egenerklæring, informasjon kommune og feiervesen, tinglyst erklæring, forside energiattest.
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

  Copyright
  OBOS eiendomsmeglere har copyright til tekst og bilder i annonsen og salgsoppgaven og det er ikke tillatt å benytte tekst eller bilder uten tillatelse fra rettighetshaver.

 • Oppdragsnummer
  710230162

Budgivning

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler / Avdelingsleder André Søland

Last ned dokumenter

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål