A71-114 Leilighet B2016

1 av 5

Kanalparken, lnr 2016

Effektiv 2-roms leilighet i 2 etg. i Kanalparken med stor terrasseplatting mot vest. Salg av kontraktsposisjon.

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: kr 2 989 860

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld + omkostninger.

Prisantydning: kr 1 510 000

Fellesgjeld: kr 1 470 000

Fellesgjelden er lånet vi har forhandlet fram for borettslaget. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til boligen din.

Omkostninger: kr 9 860

Omkostninger er en engangskostnad som dekker offentlige avgifter, tinglysingsgebyr m.m.

Felleskostnader pr. måned: kr 8 368

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  OBOS Eiendomsforvaltning AS.

 • Felleskostnader

  8 368,- pr Mnd
  Kommunale avgifter, forsikring, eiendomsskatt, vaktmester, renter andel fellesgjeld samt drift og vedlikehold.

 • Andel fellesgjeld/fellesformue

  Andel fellesgjeld kr. 1.470.000,-.

 • Totale kostnader

  530 000,- (Merverdi)
  980 000,- (Opprinnelig kjøpesum)
  1 470 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  2 980 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  5 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  6 750,- (Andel dokumentavgift BRL (prosjekt))
  5 000,- (Andelskapital BRL)
  --------------------------------------------------------
  21 110,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 001 110,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beskrivelse

  I boligprosjektet Kanalparken ved Gystadmyra, nær Jessheim sentrum, videreselger vi en kontraktsposisjon på en smart 2-roms leilighet i 2 etasje. Leiligheten inneholder stue med åpen kjøkkenløsning, entrè med pløass til garderobe, flislagt baderom og soverom. I tillegg har leiligheten en stor terrasseplatting mot vest på ca 15 kvm.

  Entre:
  Romslig entrè med nisje der man kan sette inn skyvedører og innredning som en god garderobeløsning.

  Bad/wc:
  Baderom med fliser (300x300mm) på gulv og 100x300mm fliser på vegg. Badet er innredet med dusjsone med innfellbare dusjvegger, innredning med servant og skuffer samt vegghengt wc og opplegg for vaskemaskin.

  Kjøkken:
  Pen kjøkkeninnredning med glatte, hvite fronter, laminert benkeplate og integrerte hvitevarer som kjøl/frys, stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin.

  Soverom:
  Soverom med cupèløsning og plass til garderobeskap.

  Stue:
  Fin, avlang stue som gir gode muligheter til å møblere både mes spisestue og sofakrok. Store vindusflater mot terrassen som gir godt med naturlig lys.

  Om prosjektet:
  På Jessheim planlegges Kanalparken - et nytt boligprosjekt med flotte og moderne leiligheter, omkranset av grønne lunger i et rolig parkområde. Samtidig har du kort reisevei til Oslo og alt du måtte trenge av fasiliteter og en urban livsstil.

  Kanalparken vil bestå av omtrent 290 flotte leiligheter. Leilighetene blir fordelt på syv bygg, hver på fire til syv etasjer (hus A-G). Boligene fordeles på en 15 måls tomt, grensende mot et allerede ferdigutviklet og etablert boligområde. Velg i alt fra effektive ettroms- til romslige femromsleiligheter. Alle med balkong eller terrasse. Felles for alle leilighetene er gode planløsninger og høy kvalitet, med en urban følelse. Det vil bli parkeringsplasser under bakken og pent opparbeidede fellesarealer. Prosjektet har som ambisjon å bli miljøsertifisert (BREEAM-NOR).

 • Beliggenhet

  Jessheim er «hovedstaden» i Ullensaker kommune, og med sine trygge og barnevennlige bokvaliteter har området blitt stadig mer attraktivt for boligkjøpere. I Kanalparkens nærområde ligger en ny skole, et nytt idrettsanlegg, Jessheimbadet og populære rekreasjonsområder.

  Rett over veien fra Kanalparken finner du en matbutikk, og i behagelig 15-minutters gangavstand når du raskt Jessheim sentrum og Jessheim Storsenter. Her kan du benytte deg av en rekke spisesteder, kulturfasiliteter og gode shoppingmuligheter.

  Pendler du til Oslo eller Oslo Lufthavn, vil din nye :HEIM i Kanalparken gjøre hverdagen enkel. Bussholdeplassen finner du 400 meter fra dørstokken, og fra stasjonen på Jessheim kan du reise raskt og kollektivt til både flyplassen og hovedstaden. En togreise til Oslo sentrum tar om lag 24 til 35 minutter. Velger du bil, er estimert reisetid ca 40 minutter.

  Korte avstander til jobb, skole og aktiviteter, gir deg mer tid til å gjøre det du egentlig har lyst til. Som å dyrke hobbyer og interesser. Har du behov for fysisk aktivitet, er både Jessheimbadet, friidrettsstadion, flerbrukshall, skatepark og Gystadmarka i umiddelbar nærhet. Jessheim byr også på fine rekreasjonsområder, som populære Nordbytjernet. Gå en rolig tur rundt tjernet og avslutt med en picnic i det fri. Eller kanskje det frister med joggetur og en forfriskende dukkert? Nordbytjernet benyttes flittig året rundt av store og små, og byr på alt fra sandvolleyball til skøyter og pilking. Frister kulturlivet, kan Jessheim sentrum by på kino og forskjellige kulturaktiviteter i Ullensaker kulturhus.

 • Bebyggelse

  I en moderne bolig i Kanalparken bor du både praktisk og hyggelig. Et fredelig og avslappende hjem hvor du kan hvile ut etter en ellers travel hverdag.

  Leilighetene har store vinduer som inviterer dagslyset inn, og du har utsyn til grøne pene fellesarealer. Vannbåren gulvvarme (i hovedsak) og et balansert ventilasjonsystem som gjør din nye :HEIM lun og behagelig. I leilighetene er det smarte oppbevaringsløsninger, og i tillegg disponerer du en egen sportsbod i p-kjelleren.

 • Adkomst

  Se kart i salgsoppgave og i nettannonse.

 • Innhold

  Leiligheten ligger i 2 etasje og inneholder:
  Stue med åpen kjøkkenløsning, baderom, entrè og soverom.

  Sportsbod i kjeller.

 • Areal

  Primærrom: 37 kvm, Bruksareal: 37 kvm

 • Standard

  Kjøkkenet vil få Sigdal Vidde innredning eller tilsvarende, med hvite, glatte fronter. Integrerte hvitevarer (induksjon koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys). Laminert benkeplate og fliser (10x30 cm) i benkerygg.

  Badene får 30x30cm fliser på vegg og 30x60cm fliser på gulv. I dusjsonen er det 5x5cm fliser på gulv. Evt gjestebad leveres med samme standard. Badene har innredning med servant og skuffer, dusj med innfellbare dusjvegger (90 cm) og dusjgarnityr, opplegg for vaskemaskin og vegghengt wc. Enkelt bad leveres også med høyskap (se tegning). Badene er enten prefabrikerte (våtboks) eller plassbygd.

  Soverommene leveres uten garderobeskap.

  Overflater generelt:

  Himling:
  Pusset og malt betonghimling med synlige v-fuger, eller nedforet himling. Platehimling på baderom der det er prefabrikerte bad og systemhimlig på bod/teknisk rom-

  Gulv:
  1-stavs lyspigmentert eikeparkett med tilpasset eikelist. Fliser på baderom.

  Vegg:
  Sparklet og malte betong eller gipsflater. Hvite utforinger og gerikter.

  Balkonger:
  Tremmegulv og rekkverkt i glass.

  Belysning:
  Downlights i gang/entrè med nedforet himling samt på baderom. Takarmatur på soverom og gjestebad/wc. I stue/kjøkken leveres det med belysning over kjøkkenbenk og takstikk med bryter for egen belysning.

  Vannbåren varme og balansert ventilasjon sørger for et godt inneklima året rundt.

  Det vil være muligheter til å gjøre enkelte individuelle tilpasninger av boligen innenfor gitte frister og mot tillegg i prisen. Hver enkelt kjøper får tilbud om et eget møte med selger for avklaring av tilvalg. Tilvalgsprosessen foregår i en tidsbegrenset periode etter vedtatt byggestart.

  Se forøvrig leveransebeskrivelse og romskjema i salgsoppgaven.

 • Oppvarming

  Vannbåren gulvvarme i alle oppholdsrom foruten på soverom tilknyttet fjernvarme fra Solør bioenergi. Mulighet for panelovner som tilvalg på soverom. Man betaler fjernvarme à konto hver måned som avregnes 1. gang pr. år etter eget forbruk.

 • Tomten

  Kanalparken byr på attraktive grøntarealer og det legges stor vekt på pent opparbeidede uteområder i parken. Et pusterom fra storbyens yrende liv. Nyt solen fra din egen balkong eller terrasse. Kanskje med god mat og noe godt i glasset?

  De aller fleste leilighetene i bygg B er vestvendte og innbyr til lange dager med sol i rolige omgivelser. Da bilparkeringen legges til kjelleren, vil støy fra beboernes biler være minimal. Har du sykkel vil du kunne parkere den i en egen sykkelparkering både utendørs og innendørs.

 • Parkering

  Det medfølger ikke parkeringsplass til leiligheten. Borettslaget vil ha en større, felles parkeringsplass på egen eiendom.

 • Vei/vann/avløp

  Offentlig.

 • Borettslaget / Forkjøpsrett

  Borettslaget blir stiftet i forkant av overtagelse av bygget.

  Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

 • Dyrehold

  Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring. Se borettslagets husordensregler for ytterligere informasjon.

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Det er utbyggers ansvar å sørge for midlertidig brukstillatelse og ferdigattest.

 • Utleie

  Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til styret i borettslaget eller til forretningsfører. Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Adgangen til bruksoverlating (utleie) er begrenset. Merk at mulighet for korttidsutleie av hele boligen er begrenset til 30 dager jf borettslagslovens § 5-4.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

  Eiendommen/området er regulert til

 • Oppgjør

  Samlet kjøpesum og omkostninger forutsettes innbetalt til klientkonto fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

  1) Ved signering av transportavtalen må kjøper 2 innbetale til eiendomsmegler det forskudd som kjøper 1 har betalt til utbygger. Forskuddsbeløpet utgjør kr. 245 000,- og er forskudd på kjøpesummen for boligen. Innbetalingen skal være fri egenkapital, hvor det forutsettes at det ikke skal tas pant i den boligen som kjøpes. Beløpet skal innbetales til meglers klientkonto iht transportavtalen.

  2) Merverdi på kr. 530 000,- betales til meglers klientkonto ved overtakelse.

  3) Resterende del av opprinnelig kjøpesum ihht opprinnelig kjøpekontrakt inkl. omkostninger, skal innbetales til prosjektmegler/oppgjørsmegler innen overtagelse.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Viktig informasjon om kontraktsposisjon

  Kontrakten som ligger til grunn for kjøp av bolig under oppføring reguleres av bestemmelsene i bustadoppføringsloven. Fullførelses-og reklamasjonsgaranti jf. bustadoppføringslova § 12 som også er stilt av utbygger er basert på den opprinnelige kjøpesummen mellom utbygger og kjøper 1 i henhold til inngått kontrakt. Garanti kan gjøres gjeldende av kjøper 2, og garantist kan ikke ta forbehold som begrenser denne retten.

  Interessenter oppfordres til å gjøre seg godt kjent med opprinnelige kjøpekontrakt og tekniske beskrivelser fra utbygger. Dersom utbygger ikke fullfører arbeidet iht. kontrakten, herunder misligholder, eller gjør gjeldende forbehold som medfører at boligen aldri blir overlevert, vil kjøper 2 ha krav på tilbakebetaling av kjøpesummen for kontraktsposisjonen.

  Forskudd:
  Ved signering av transportavtalen må kjøper 2 innbetale til eiendomsmegler det forskudd som kjøper 1 har betalt til utbygger. Beløpet kommer i tillegg til den avtalte kjøpesum for kontrakten. Utbygger har stilt de garantier som er pålagt i medhold av bustadoppføringslova §12 og §47. Forskuddsbeløpet utgjør kr 245 000,-.

  Kjøper 2 gjøres oppmerksom på at dette beløpet vil kunne disponeres til fordel for Kjøper 1 så snart utbygger har fått godkjent videresalget.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Lovanvendelse og kontraktsbetingelser

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

  Følgende gjelder ved salg til forbrukerkjøper*:
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2.

  *Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", jfr Avhendingslovens § 3-9:

  Selgers ansvar er da begrenset og vil være en del av kontraktsvilkårene. jf. avhl. § 3-9, 2. pktm.
  Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven§ 3-9. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet 25.09.23 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: opprinnelig kontrakt, leveransebeskrivelse og romskjema, kontraktstegning. Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  715230128

Budgivning

 • Styregodkjennelse

  Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier. Men utbygger skal godkjenne overføring av kontrakten.

 • Lånevilkår

  Lånegiver: OBOS Banken
  Lånetype: annuitetslån med flytende rente
  Rentesats:5,3%
  Rest betalingstid: 40 år (5 år avdragsfrihet og 35 år nedbetaling).
  Avdragsfrihet: 5 år
  Økning etter avdragsfri periode: ca kr. 1.210,-.

  Borettslaget har tilbud om individuell nedbetaling av fellesgjeld, såkalt IN-ordning. IN-ordningen innebærer at du som andelseier kan velge helt eller delvis å nedbetale din andel av borettslagets fellesgjeld.

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

  Boligen inngår i et OBOS-tilknyttet borettslag. Dersom borettslaget påføres økonomisk tap som følge av manglende innbetalte felleskostnader, garanterer OBOS overfor borettslaget full inndekning av disse manglende innbetalte felleskostnader.

 • Overtagelse

  Det er varslet overtagelse i perioden 01.04.24 - 01.07.24.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Erlend Kvaløy

Last ned dokumenter

Her finner du detaljert informasjon om prosjektet og boligene.

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål