Fasade

1 av 29

Knut Alvsons gate 22

Hamar Vest - Koselig 2-roms i 3.etg. med fantastisk utsikt. P-kjeller og heis.

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: kr 2 697 260

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld + omkostninger.

Prisantydning: kr 1 450 000

Fellesgjeld: kr 1 237 400

Fellesgjelden er lånet vi har forhandlet fram for borettslaget. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til boligen din.

Omkostninger: kr 9 860

Omkostninger er en engangskostnad som dekker offentlige avgifter, tinglysingsgebyr m.m.

Felleskostnader pr. måned: kr 11 279

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  Obos Innlandet. Tlf 22 86 55 00.

 • Felleskostnader

  Garasje kr. 200,-
  Felleskostnader kr. 4.210,-
  à kto oppvarming kr. 368,-
  Kapitalkostnader kr. 5.024,-
  Totalt kr. 9.802,- pr. mnd.

  Ved nedbetaling av fellesgjelden blir felleskostnadaene redusert med kapitalkostnadene. Totalbeløp kr. 4778,-

  Beløpet inkluderer: Forretningsførerhonorar, revisjonshonorar, vaktmestertjenester, vedlikehold, kabel-tv og internett, bygningsforsikring, kommunale avgifter, renhold fellesarealer, à kto oppvarming, renter og avdrag på fellesgjelden, og andre driftskostnader.

 • Andel fellesgjeld/fellesformue

  Andel fellesgjeld kr. 1.236.000,- pr. 01.10.2023
  Andel formue kr. 11.867,- pr. 31.12.2022

 • Totale kostnader

  1 450 000,- (Prisantydning)
  1 237 400,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  2 687 400,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  --------------------------------------------------------
  9 860,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  2 697 260,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beskrivelse

  Tiltalende 2-roms leilighet i 3.etg. med gjennomgående god standard. Enkel adkomst via heis fra både bakkeplan og parkeringskjelleren.

  Romslig entré med oppheng for klær og plass til kommode. Fra entréen er det adkomst til bad og innvendig bod. Boden er innredet med hyller.
  Det flislagte badet er innredet med vegghengt toalett og dusjhjørne med innfellbare dusjvegger. Innredning med slette laminerte fronter og heldekkende servantplate. Badet har opplegg for vaskemaskin.

  Soverommet har adkomst fra stuen og har plass til garderobeskap. Ved bruk av dobbeltseng har man to skyvedører inn til soverommet.

  Kjøkken i åpen løsning mot stuen. Kvalitets innredning fra Norema med slette lyse fronter, laminert benkeplate og glassplate i benkeryggen. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer som medfølger boligen.

  Stuen har store vindusflater som gir godt innfall av dagslys. Fra stuen er det utgang til sørvendt overbygget balkong med fantastisk utsikt over Nordviken området og mot Mjøsa og Domkirkeodden. Motorisert markise, manuell screens og en motorisert screen.

  Parkeringskjeller hvor det også er bod tilhørende boligen. Hyller i boden medfølger ikke.

 • Beliggenhet

  Nedre Dalsløkka brl. ligger om lag 2,5 km fra Hamar sentrum, men bare noen hundre meter fra Maxi storsenter. Ishallen er nærmeste nabo og håndballhallen den nest nærmeste. Wang toppidrett (ungdoms- og
  videregående skole) og Espern Express (treningssenter) ligger i bygget ved siden av borettslaget. Ca 400 meter til Storhamar senteret med bydelsrestaurant og to dagligvareforretninger m.m.. Ca. 500 meter nedenfor eiendommen ligger Mjøspromenaden og Domkirkeodden med fine strender, turstier og ulike naturmiljøer. Lyset, stemningen og variasjonene i landskapet må bare oppleves - uansett vær og årstid

 • Adkomst

  Adkomst fra Knut Alvsonsgate

 • Byggemåte

  Opplysninger om byggemåte er hentet fra vedlagt tilstandsrapport, utført av Erik-Andre Brodersen rapporten.
  Parkeringskjeller og heis-/trappehus oppført i betong. Bæresystem til boligdelen oppføres i betong og stål. Generell takhøyde på ca. 2,5 m. Enkelte rom, for eksempel bad og entre, vil være nedsenket pga. rørføringer og ventilasjonskanaler etc. Fasader vil i hovedsak bestå av sementbaserte fasadeplater og felter med royalimpregnert panel. Vinduer med 3- lags isolerglass. Hvitlakkerte trekarmer. Grålakkert tredør. Brann og lydklassifisert El-30/Db-40. Utgang fra stue til delvis takoverbygd terrasse på ca. 9,5m2. Spaltegulv med impregnerte terrassebord.

  Leiligheten har gulvflater med parkett og keramiske fliser. Veggflater med alte plater, malt mur og keramiske fliser. Himlinger med malte dekke elementer og malt gips. Støpt gulv på grunn. Støpt trapp i felles trappegang. Slette, finerte innerdører i hvitlakkert utførelse. Skyvedør til ett soverom og til teknisk rom.

 • Innhold

  P-rom:
  Entré, bad, soverom, kjøkken/stue.
  S-rom:
  Innvendig bod.

  Bod i kjeller med adkomst via heis.

 • Areal

  Primærrom: 43 kvm, Bruksareal: 46 kvm

 • Standard

  Tilstanden på boligen vurderes etter ulike tilstandsgrader. Tilstanden gir uttrykk for en gitt forventet tilstand, blant annetvurdert ut fra alder og normal bruk. For utfyllende informasjon om fastsetting av tilstandsgrader og hvilke tilstandsgrader som er gitt for gjeldende bolig, se vedlagt tilstandsrapport fra bygningssakkyndig.

  Oppsummering av avvik som har fått TG2 eller TG3 i vedlagt tilstandsrapport:
  TG2: Ingen
  TG3: Ingen

 • Utstyr

  Oppvaskmaskin medfølger boligen.

 • Oppvarming

  Vannbåren varme til radiatorer og gulvvarme på bad.

 • Tomten

  Felles eiet tomt på 2705 m2 som er pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning, kantstein og asfalterte internveger.

 • Parkering

  P-plass i parkeringskjeller med adkomst via heis.

 • Vei/vann/avløp

  Offentlig.

 • Borettslaget

  Andelen er en del av Nedre Dalsløkka Borettslag, orgnr.
  920692672, bestående av 33 andelsleiligheter.

  Borettslaget hadde et årsresultat på kr. 161.315,- i 2022.
  Disponible midler pr. 31.12.2022 kr. 431.959,-

  Megler har kopi av selskapets husordensregler, vedtekter, budsjett og siste års regnskap. Dette kan interessenter få oversendt på forespørsel. Spørsmål vedr. dyrehold rettes til megler.

  Borettslaget gjennomfører årlig dugnad for sine beboere.

 • Dyrehold

  Eventuelt husdyrhold skal godkjennes av styret i borettslaget

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Det er utstedt ferdigattest for boligblokk, datert 24.10.2018.

 • Konsesjon

  Eiendommen er konsesjonsfri.

 • Odel

  Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

  Eiendommen ligger i et område under detaljreguleringsplan for Hamar Ol-Amfi med plan id 074800. Området er regulert til boligbebyggelse, park og veg.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Lovanvendelse og kontraktsbetingelser

  Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  715230121

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

 • Forkjøpsrett

  Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Budgivning

 • Styregodkjennelse

  Kjøper skal godkjennes av styret i borettslaget. Kjøper bærer selv risikoen for godkjenning.

 • Lånevilkår

  Annuitetslån i Obos Banken med restløpetid på 35 år. Flytende rente på 5,2 %. Avdragsfrithet frem til 01.01.2024. Estimert avdrag kr. 969,-. Andel lån kr. 1.218.000,-
  Annuitetslån i Obos Banken med restløpetid på 16 år. Flytende rente på 5,2 %. Ingen avdragsfrihet. Andel lån kr. 17.662,-.

  IN-lån: Innbetaling kan foretas to ganger pr. år ved terminforfall 30.01 og 30.07 på borettslagets IN-lån. Pengene må være inne på klientkonto senest 10 dage før terminforfall. Andelseier må ta kontakt med
  OBOS minimum en måned før terminforfall for opprettelse av avtale.

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

  Boligen inngår i et OBOS-tilknyttet borettslag. Dersom borettslaget påføres økonomisk tap som følge av manglende innbetalte felleskostnader, garanterer OBOS overfor borettslaget full inndekning av disse manglende innbetalte felleskostnader.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler / Avdelingsleder André Moe

Last ned dokumenter

Her finner du detaljert informasjon om prosjektet og boligene.

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål