1 av 37

Kompaniveien 2

Pen, nyere 4-roms endeleilighet på populære Begbyåsen | Solrik vestvendt balkong med utsikt | Garasje | IN-ordning

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: kr 5 207 629

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: kr 3 190 000

Fellesgjeld: kr 2 000 000

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: kr 17 629

En engangskostnad som dekker offentlige avgifter, tinglysingsgebyr m.m.

Felleskostnader pr. måned: kr 10 828

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  OBOS Østfold

 • Forsikring

  Felles bygningsforsikring gjennom borettslaget.
  Innboforsikring tegnes av den enkelte andelseier.

 • Felleskostnader

  10 828,- pr Mnd
  Renter på andel fellesgjeld, kommunale avgifter, a-konto forbruk av varmt vann/vannbåren varme, eiendomsskatt, bygningsforsikring, utvendig vedlikehold, forretningsførsel, revisjon, øvrige driftskostnader.

  Totale felleskostnader pr. d.d. kr 10.828,- pr. md.
  Herav:
  Garasje 150,-
  Felleskostnader 3.697,-
  Akonto oppvarming 648,-
  Kapitalkostnader OBOS02 6.333,-

  Estimert endring/økning i felleskostnader ved utløp av avdragsfrihet 01.06.2027 er kr. 2.294,- for denne leiligheten basert på rentenivå pr. mars 2023.

  Felleskostnadene er oppgitt av forretningsfører og avhenger av de avtaler sameiet til enhver tid har inngått.

  Det er pr. mars 2023 ingen planer om å endre felleskostnadene. NB: For andelseiere med andel fellesgjeld reguleres kapitalkostnader i takt med renteendringer.

  IN-lån: For borettslag/selskap med IN-ordning sendes det ut giroer for felleskostnader og kapitalkostnader for 3 måneder av gangen. Sum kapitalkostnader endres dersom det skjer renteendringer og kommer da som tillegg på giroene påfølgende måneder (ev. fratrekk ved rentenedgang). Det gjøres derfor oppmerksom på at faktura for felleskostnader kan endres uten nærmere varsel grunnet renteendringer på IN-lån.

  All låneinformasjon/kapitalkostnadene (renter og avdrag) er beregnet ut fra dagens kjente lånebetingelser. Eventuelt avvik kan skyldes renteendringer, periodisering eller andre årsaker.

 • Totale kostnader

  3 190 000,- (Prisantydning)
  2 000 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  5 190 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  7 769,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
  --------------------------------------------------------
  17 629,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  5 207 629,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Eierskifteforsikring

  Boligselgerforsikring er ikke tegnet.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beskrivelse

  Nyere 4-roms endeleilighet i 3. etg, beliggende på populære Begbyåsen.
  Leiligheten ble ferdigstilt 2021 og fremstår med god standard på innhold og utstyr med liten bruksslitasje. Leiligheten har en praktisk planløsning med entré, tre soverom, bad/vaskerom, bod/teknisk og åpen stue-/kjøkkenløsning med adkomst til vestvendt balkong. Hele bygget er utstyrt med automatiske døråpnere og chip for å åpne garasjeport og hoveddøren i 1. etasje. Enkel adkomst til parkeringskjeller med heis eller trappegang.

  Nåværende eier overtok boligen i 2021 og har gjort følgende oppgraderinger:
  - Satt inn garderobeløsning på hovedsoverom, levert av Strai.
  - Montert screens på et soverom og i stuen, arbeid utført av Kjells Markiser.

  Himlinger med malte betongelementer, vegger med malte plater og gulv med parkett. Takhøyde i stue målt til 252cm, iht. vedlagt tilstandsrapport.

  Entre:
  Fra felles trappeoppgang kommer man inn i leilighetens entré. Her er det plass til å henge fra seg yttertøy og plassere sko. Videre innover i entréen finner man alle de tre soverommene på høyre side, bod/teknisk til venstre, bad/vaskerom rett frem og stue/kjøkken videre innover.

  Innvendig bod/teknisk rom:
  Praktisk innvendig bod på ca. 2m2.

  Bad/vaskerom:
  Praktisk bad/vaskerom med vegghengt klosett, servant på innredning og dusjhjørne med svingbare dører. Det er opplgg for vaskemaskin og balansert ventilasjon.

  Kjøkken:
  Pent kjøkken med glatte fronter, laminat bnkeplate med nedfelt vaskekum. Takhøyde overskap, integrert komfyr, platetopp, oppvasksmaskin og kombinert kjøl- og fryseskap. Det er ventilator over kokeplass.

  Soverom:
  Leiligheten har tre soverom.
  Hovedsoverommet fremstår romslig med stor, spesialtilpasset garderobeløsning levert av Strai. Alle soverommene har plass til dobbeltseng dersom man skulle ønske det. Et soverom benyttes i dag som kontor.

  Stue:
  Åpen stue-/kjøkkenløsning som fremstår lys og luftig med store vindusflater, noe som gir godt med naturlig lys. Det er god plass til både spisestue og sittegruppe. Direkte adkomst til solrik og vestvendt balkong.

 • Beliggenhet

  Nærområdet:
  Eiendommen ligger i et nyere og attraktivt boligområde på Begbyåsen i Fredrikstad. Det er kort vei til dagligvareforretning og Begby senter, samt kort vei til busstopp og få kilometer inn til sentrum med alt av bymessige fasiliteter.
  Eiendommen ligger rett ved skogen, og lysløype starter like i nærheten, så det er bare å ta bena fatt for fine turopplevelser. Langs Haldenveien er det laget gang- og sykkelvei til sentrum.
  Østsiden idrettslag tilbyr aktiviteter fotball og håndball, og Fredrikstad har både amerikansk fotballklubb og golfanlegg. Like ved Begby skole ligger Begby kunstgressbane.

  Servicetilbud:
  Nærmeste dagligvarebutikk er Rema 1000, Kiwi og Joker som p.t er søndagsåpent. Begby senter huser blant annet Meny, apotek, blomsterbutikk og frisør, og det er kort vei til Østsiden og Sorgenfri. Torvbyen kjøpesenter og Fredrikstad sentrum et variert utvalg med det meste av bymessige fasiliteter og servicetilbud.
  På Torvbyen finner du bl.a. apotek, vinmonopol og bokhandel. Sarpsborg, Halden og Svinesund ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil, med et rikt utvalg av servicetilbud, samt grensehandel.
  Kollektivtilbudet i området består av buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Sølvstien som ligger ca. 400 meter fra boligen. Fredrikstad stasjon ligger også i nærheten, med togforbindelse til bl.a. Halden og Oslo, og fra Gamlebyen går den populære byfergen. Med bil fra sentrum tar det ca. 18 min til Sarpsborg, 32 min til Halden og 66 min til Oslo S.
  Fra eiendommen er det gangavstand til Begby barne- og ungdomsskole. Området har flere barnehager, og nærmest ligger Do Re Mi barnehage Begby - kun 450 meter unna.

 • Adkomst

  Se kartskisse.

  Det vil bli skiltet med OBOS Eiendomsmeglere ved fellesvisning

 • Byggemåte

  Boligblokk bygget i 2021. Bygningen antas fundamentert med betong til fjell. Asfaltert parkeringskjeller. Grunnmur av betong. Etasjeskillere av prefabrikerte
  betongelementer. Yttervegger oppført med isolert bindingsverk av tre, utvendig kledd med stående trekledning. Flat takkonstruksjon, tekket med
  asfalttakbelegg (ikke besiktet).
  Opplysninger om byggemåte er hentet fra vedlagt tilstandsrapport, utført av Sigurd Unnestad, rapporten er datert 03.04.2023.

 • Innhold

  Leiligheten ligger i 3. etg og inneholder: entré, tre soverom, bod/teknisk, bad/vaskerom og stue med åpen kjøkkenløsning med utgang til balkong.

  Det medfølger en biloppstillingsplass i parkeringskjeller, samt en bod på ca 5m2, plass nr. 15.

 • Areal

  Primærrom: 81 kvm, Bruksareal: 83 kvm

 • Standard

  Tilstanden på boligen vurderes etter ulike tilstandsgrader. Tilstanden gir uttrykk for en gitt forventet tilstand, blant annetvurdert ut fra alder og normal bruk. For utfyllende informasjon om fastsetting av tilstandsgrader og hvilke tilstandsgrader som er gitt for gjeldende bolig, se vedlagt tilstandsrapport fra bygningssakkyndig.

  Det finnes ingen TG2 eller TG3, se vedlagt tilstandsrapport.

 • Utstyr

  Kabel TV med dekoder
  Garasjeplass i felles parkeringskjeller
  Heis
  Balansert ventilasjon
  Screens

  Følgende hvitevarer medfølger: (....) Det gis ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på hvitevarer eller utstyr som medfølger etter avtalen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke.

 • Oppvarming

  Oppvarming er basert på vannbåren gulvvarme. Det er elektrisk gulvvarme på baderom. Det er termostater i hvert rom for å regulere varmen.
  Varmt forbruksvann leveres fra varmeanlegget i kjeller. Det er forbruksmåler i leiligheten og andelseier blir fakturert etter forbruk.

 • Tomten

  Felles tomt. Tomten er pent opparbeidet med beplanting, asfalterte adkomstveier og steinlagte gangveier.

 • Parkering

  Det medfølger garasjeplass i felles parkeringskjeller.

 • Vei/vann/avløp

  Tilknyttet offentlig vei-, vann- og kloakkforhold.

 • Borettslaget

  Granitten Borettslag består av 65 andelsleiligheter tilhørende Kompaniveien 2, 4, 6, 8 og 10. Blokkene har felles parkeringskjeller. Det er heis og trapper i hver oppgang.

  Økonomi:
  Driftsinntekter i 2021 var til sammen kr 236.504,-. Driftskostnadene i 2021 var til sammen kr 165.865,-. Resultat 2021 var kr. kr 4.332.105,- og ble foreslått overført til egenkapital. I løpet av 2021 ble det innbetalt kr 4.350.000,- på IN-ordningen. Innbetalingen ble brukt til å nedbetale den enkeltes andel av borettslagets fellesgjeld. Årsresultat korrigert for innbetalinger gjennom IN-ordningen er kr -17.835,-.
  Borettslagets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsikt gjeld) var pr 31.12.2021 kr 314.155,- og viser borettslagets likviditet.

 • Dyrehold

  Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring. Se borettslagets husordensregler for ytterligere informasjon.

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest, datert 17.06.2022.

 • Utleie

  Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til styret i borettslaget eller til forretningsfører. Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Adgangen til bruksoverlating (utleie) er begrenset. Merk at mulighet for korttidsutleie av hele boligen er begrenset til 30 dager jf borettslagslovens § 5-4.

 • Konsesjon

  Eiendommen er konsesjonsfri.

 • Odel

  Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Diverse

  Screens på hovedsoverom er ikke tilkoblet el-punkt, og evt. kostnad for tilkobling av denne vil tilkomme kjøper.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Eiendommen ligger inn under kommunedelplan for Fredrikstad byområde 2020-2032 med formål boligbebyggelse. Planen var godkjent 18.06.2020. Eiendommen er regulert med formål bolig og blokkbebyggelse i reguleringsplan Haugstenåsen Planen er godkjent 09.02.2017.

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

 • Oppgjør


  Samlet kjøpesum og omkostninger forutsettes innbetalt til klientkonto fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Lovanvendelse og kontraktsbetingelser

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

  Følgende gjelder ved salg til forbrukerkjøper*:
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2.

  *Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", jfr Avhendingslovens § 3-9:

  Selgers ansvar er da begrenset og vil være en del av kontraktsvilkårene. jf. avhl. § 3-9, 2. pktm.
  Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven§ 3-9. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  710230051

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

 • Forkjøpsrett

  Andelseierne i borettslaget og dernest de øvrige andelseierne i OBOS - utpekt av OBOS - forkjøpsrett. Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.
  Borettslaget er tilknyttet OBOS og har vedtektsfestet forkjøpsrett.

 • Meldefrist forkjøpsrett

  17.04.2023

Budgivning

 • Styregodkjennelse

  Kjøper må godkjennes av borettslaget. Dersom styret i borettslaget ikke godkjenner kjøper som ny eier, må boligen videreselges for kjøpers regning og risiko. Borettslaget har 20 dagers frist til å godkjenne ny andelseier etter innsendt søknad.

 • Lånevilkår

  Borettslaget har et lån i OBOS pr. 27.03.2023:
  OBOS-banken, annuitetslån, restsaldo: 106.652.500,-, restløpetid: 39 år og 2 mnd. Avdr.frihet til og med 01.06.2027. Type rente: Flytende rente 3,80%.

  Estimert endring/økning i felleskostnader ved utløp av avdragsfrihet 01.06.2027 er kr. 2.294,- for denne leiligheten basert på rentenivå pr. mars 2023.

  IN-ORDNING: (individuell nedbetaling av andel fellesgjeld). Kjøper kan selv bestemme størrelsen på hvor stor andel fellesgjeld man ønsker å ha. Dette får virkning på de månedlige felleskostnadene som blir redusert ved at lavere andel fellesgjeld gir lavere kapitalkostnader. Eksempelvis vil månedlige felleskostnader kun bestå av driftskostnader dersom man velger å betale hele totalprisen og dermed ikke ha andel fellesgjeld. Nedbetaling av andel fellesgjeld gjøres 2 ganger i året med minimum kr. 60.000,- pr. innbetaling. Ordningen er betinget av at fellesgjelden løper med flytende rente. Det presiseres at en nedbetalt andel fellesgjeld ikke kan reverseres. Borettslaget vil ha panterett i borettslagsandelene som sikkerhet i tilfelle mislighold av betaling av felleskostnader.

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

  Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Tonje Halkinrud

Last ned dokumenter

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål