Velkommen til Kråkerøyveien 34!

1 av 21

Kråkerøyveien 34

Pen 3-roms selveierleilighet sentralt på Kråkerøy | Gangavstand til sentrum | Kort vei til tur- og rekreasjonsområder

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: kr 2 472 570

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: kr 2 400 000

Omkostninger: kr 72 570

En engangskostnad som dekker offentlige avgifter, tinglysingsgebyr m.m.

Felleskostnader pr. måned: kr 265

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forsikring

  Ifølge selger er det felles utvendig forsikring som fordeles 50/50 mellom seksjonene. Pr idag betales det ca kr 3.171,- p.a.

 • Felleskostnader

  265,- pr Mnd
  Felles utvendig forsikring

 • Totale kostnader

  2 400 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  8 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  60 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 400 000,-))
  --------------------------------------------------------
  72 570,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  2 472 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Eierskifteforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring i Söderberg & Partners.
  Selgers egenerklæring ligger vedlagt salgsoppgaven. Interessenter/kjøper oppfordres til å gjøre seg kjent med denne

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beskrivelse

  Velkommen til Kråkerøyveien 34!

  Her får du en lys og pen 3-roms leilighet i 1.etg med god planløsning. Ifølge opplysninger fra tidligere salgsoppgave har forrige eiere pusset opp bad og kjøkken i ca 2013 og oppgradert det elektriske anlegget. Nåværende eier tok over i 2018 og har gjort følgende påkostninger:

  2018:
  - Installert stikkontakter på bad og bak kjøleskap på kjøkken. Utført av Installatøren Sarpsborg AS.

  2020/2021:
  - Malt overflater.
  - Satt inn vedovn. Utført av murer Endre Tønnesen.

  Innvendige overflater består av:
  - Gulv med laminat
  - Vegger med malte plater
  - Himling med plater

  Entre:
  Fra felles trappegang kommer man inn i leilighetens entré. Her kan man henge fra seg yttertøy og plassere sko. Til venstre i entréen finner man badet og de øvrige rommene rett frem.

  Bad/wc:
  Ifølge opplysninger fra tidligere salgsoppgave ble badet pusset opp i ca 2013, herunder flislagt. Badet er flislagt med varme i gulvet. Innredet med klosett, servant på innredning og fast dusjvegg. Elektrisk styrt vifte.

  Kjøkken:
  Kjøkkenet ligger i enden av gangen, mellom stuen og det ene soverommet. Kjøkkeninnredning med glatte fronter. Laminat benkeplate med nedfelt vask- og skyllekum. Fliser og belysning over benkeplaten. Opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator over kokeplass med avtrekk ut.

  Soverom:
  Det er to soverom i leiligheten, det ene med adkomst fra kjøkkenet og det andre fra stuen. Hovedsoverommet har god plass til en dobbeltseng og herfra er det utgang til en liten balkong som vender mot syd.

  Stue:
  Stuen er lys og luftig med flere vindusflater som slipper inn naturlig lys. Stuen er naturlig delt i to deler hvor det bl.a er plass til en sittegruppe og et spisebord.

  Boder:
  I kjelleren er det diverse bodrom som følger leiligheten samt felles vaskerom. Se seksjoneringsbegjæring vedlagt i salgsoppgaven for nærmere beskrivelse av disse.

 • Beliggenhet

  Sentral beliggenhet på Kråkerøy, med busstopp i Kråkerøyveien like ved leiligheten. Herfra er det fint å rusle langs elva og Nøkledypet båthavn og over til koselige Isegran. Det går byferge fra Smertu til Gamlebyen, sentrum og Gressvik. Byfergen er gratis. Her bor du sentrumsnært, og det er kort vei til Glommen Brygge med flere forretninger, post, apotek og bensinstasjon. Via Bjølstadtunnelen er det også kort vei til Værsteområdet og det nye helsehuset med private og offentlige helsetjenester som legevakta, apotek, høgskole, Fredrikstad stadion m.v.

 • Adkomst

  Se kartskisse.

 • Byggemåte

  Tomannsbolig bygget i 1939. Bygningen antas fundamentert med støpt plate på stedlige masser. Grunnmur av sparesteinsmur og betong. Etasjeskillere av trebjelkelag. Yttervegger oppført med bindingsverk og plank, utvendig kledd med liggende kledning. Takkonstruksjon med sperrer av tre, saltak takform, tekket med takstein (ikke besiktiget). For ytterligere info se vedlagt tilstandsrapport utført av Sigurd Unnestad.

 • Innhold

  Leiligheten ligger i 1.etg og inneholder: Entré, bad, kjøkken to soverom og stue.

  Det medfølger også diverse bodrom i kjelleren, vaskerom samt en garasje/bod som er integrert i huset.

 • Areal

  Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 65 kvm

  Opplyste arealer er hentet fra takstrapport og er ikke kontrollmålt av megler.

 • Standard

  Tilstanden på boligen vurderes etter ulike tilstandsgrader. Tilstanden gir uttrykk for en gitt forventet tilstand, blant annet vurdert ut fra alder og normal bruk. For utfyllende informasjon om fastsetting av tilstandsgrader og hvilke tilstandsgrader som er gitt for gjeldende bolig, se vedlagt tilstandsrapport fra bygningssakkyndig.

  Følgende har fått TG3:
  Våtrom > Overflater Gulv > Bad - Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet.

  Følgende TG2.
  - Utvendig > Taktekking - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på taktekkingen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på undertak.
  - Utvendig > Veggkonstruksjon - Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur.
  - Utvendig > Takkonstruksjon/Loft - Mer en halvparten av forventet brukstid er oppbrukt.
  - Utvendig > Vinduer - Det er påvist at enkelte vinduer er vanskelig å åpne/lukke. Mer en halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på vinduer.
  - Utvendig > Dører - Det er påvist dører som er vanskelig å åpne eller lukke.
  - Innvendig > Overflater - Det er påvist fuktskader på overflater - tidligere vært lekkasje fra balkong i 2. etg til soverom. Selger opplyser at dette er utbedret.
  - Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad - Overflatene ser visuelt bra ut, tilstandsgraden settes av hensyn til alder.
  - Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad - Etableringsåret og kort gjenstående levetid på membran ligger til grunn for tilstandsgraden. Som ett fuktsikringstiltak anbefales det å etablere tett dusjkabinett på bad eldre enn 10 år.
  - Tekniske installasjoner > Ventilasjon - Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen.
  - Tekniske installasjoner > Varmtvannstank - Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift.
  - Tomteforhold > Drenering - Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet.
  - Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter - Tilstandsgrad 2 settes basert på alder.

  Punktene ovenfor er i stikkordsform, og det anbefales på det sterkeste å lese gjennom tilstandsrapport for nærmere utdypning over hva tilstandsgradene gjelder og i hvilken grad det anbefales utbedringer.

 • Utstyr

  Følgende hvitevarer medfølger: Integrerte hvitevarer medfølger. Det gis ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på hvitevarer eller utstyr som medfølger etter avtalen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke.

 • Oppvarming

  Det er elektrisk oppvarming i boligen samt vedfyring. Gulvvarme på badet.

 • Tomten

  Felles eiet tomt på ca 471 m2 som deles med nabo i 2.etg. Tomten er pent opparbeidet med asfaltert parkeringsplass ved veien og gressplen med platting.

 • Parkering

  Det er en biloppstillingsplass på gårdsplass som medfølger leiligheten.

 • Vei/vann/avløp

  Offentlig tilknyttet

 • Sameiet

  Boligen er en del av en tomannsbolig (sameie) bestående av to enheter. Leiligheten i 1.etg er en egen seksjon som har diverse bodrom i kjelleren samt et garasjerom som medfølger. Leiligheten i 2.etg disponerer loftet samt en avmerka del i kjelleren ved trappen (se vedlagt seksjoneringsbegjæring). Ellers er det et felles vaskerom i kjelleren hvor man kan sette ned sin egen maskin og utvendige arealer er felles og kan benyttes av begge seksjonene.

  Pr i dag er det en felles utvendig forsikring på bygningen hvor det, ifølge selger, betales ca kr 3.171,- p.a. Utenom dette betales det ingen felles kostnader mellom seksjonene. Evt felles vedlikehold gjøres av de enkelte seksjonseierne på eget initiativ eller i fellesskap.

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.

 • Utleie

  Retten til utleie kan begrenses i sameiets vedtekter. Merk at mulighet for korttidsutleie av hele boligen er begrenset til 90 dager jf eierseksjonslovens § 24 siste ledd om ikke sameiets vedtekter bestemmer noe annet.

 • Konsesjon

  Eiendommen er konsesjonsfri.

 • Odel

  Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Diverse

  Ifølge opplysninger fra tidligere salgsoppgave har Statens Vegvesen foretatt støymålinger i leiligheten 22.03.2017. Beregningen da viser at innendørs støynivå kan være over tillatt støygrense. Se vedlagt skriv i salgsoppgaven.

  Kabel-TV og internett fra Altibox, Viken fiber. Eget abonnement kreves og Tv/internett boks medfølger ikke.

  Følgende medfølger IKKE:
  - Veggfestet reol i stuen.
  - Hyller i kjellerbod.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  2013/293177-1/200 - Seksjonering
  Opprettet seksjoner:
  Snr: 1
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 63/126

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Eiendommen ligger under reguleringsplan 352 Bekkhus-Nøkledypet med formål om boliger, vedtatt des. 17, 1992. Eiendommen ligger også under Kommuneplan Fredrikstad 2020 - 2032 med formål om bebyggelse og anlegg, Hensyn kulturmiljø, H570-LOK og Flomfare, H320_FlomA

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

 • Oppgjør


  Samlet kjøpesum og omkostninger forutsettes innbetalt til klientkonto fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Lovanvendelse og kontraktsbetingelser

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

  Følgende gjelder ved salg til forbrukerkjøper*:
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2.

  *Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", jfr Avhendingslovens § 3-9:

  Selgers ansvar er da begrenset og vil være en del av kontraktsvilkårene. jf. avhl. § 3-9, 2. pktm.
  Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven§ 3-9. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  710220249

Budgivning

 • Lånevilkår

  Det ikke registrert noe felleslån i sameiet pr idag.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i sameie og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i sameiets styre eller Sameiermøte.

 • Kjøpers ansvar for øvrige sameieres mislighold

  For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameiere i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 24.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Aleksander Amundsen

Last ned dokumenter

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål