Velkommen til Margarethas vei 39, 3. etasje.

1 av 23

Margarethas vei 39

Lys og fin 3-roms i bygg fra 2008. Garasjeplass og heis. Stor balkong. Sentralt i Rolvsrud park. IN-ordning

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: kr 3 830 629

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: kr 2 400 000

Fellesgjeld: kr 1 413 000

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: kr 17 629

En engangskostnad som dekker offentlige avgifter, tinglysingsgebyr m.m.

Felleskostnader pr. måned: kr 10 460

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  OBOS til: 22 86 55 00

 • Felleskostnader

  Totale felleskostnader utgjør kr 10 460,- pr. mnd.
  Herav:
  Felleskostnader kr 3 128,-
  Kabel-TV kr 365,-
  Kapitalkost. lån 1 OBBK01 kr 6 971,-

  I tillegg inkluderer felleskostnadene: renhold av fellesarealer, vaktmestertjeneste, felles forsikring, gressklipping/snørydding, felles forsikring, kommunale avgifter, kapitalkostnader, samt borettslagets øvrige driftsutgifter.

 • Andel fellesgjeld/fellesformue

  Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 1 413 000,- (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr.15.08.2023.
  Andel fellesformue kr. 8 850,- pr. 31.12.2022.

 • Totale kostnader

  2 400 000,- (Prisantydning)
  1 413 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  3 813 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  7 769,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
  --------------------------------------------------------
  17 629,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 830 629,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beliggenhet

  Leiligheten ligger i et trafikkstille, attraktivt og etablert boligområde i Rolvsrud Park i Lørenskog sentrum. Det er gangavstand til alle servicefunksjoner, som Metro senter, Lørenskog Storsenter Triaden, kulturhus og kollektivtilbud med god forbindelse til Oslo S.
  Boligen ligger like ved Rolvsrud idrettsplass og har nærhet til lekeplass, flere ballplasser, ishall bak Metro senter, Sats på Metro og Fresh Fitness på Skårer, golfbane på Losby, flerbrukshall på Fjellsrud, svømmehall og tennisbane ved Kjenn. Det er også kort vei til flotte tur- og friluftsområder i Østmarka. Her bys det på både lysløyper, skiterreng, samt bade- og fiskevann.

  Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. Stedet er et utmerket utgangspunkt for tur- og skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Losby Golfklubb har et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde. Populære Lørenskog Hus kan absolutt anbefales. Dette er et levende kultursenter med blant annet kino, konserter, festivaler, et flott bibliotek og kulturskole. Ved Lørenskog stasjon finnes SNØ, verdens råeste helårsarena for snø opplevelser. På SNØ finner du en 500 meter lang alpinbakke med nedfarter av ulik vanskelighetsgrad, en skipark med rails og big jump, en 1 kilometer lang langrennsløype og et nybegynnerområde. Du kan også prøve deg i en av verdens høyeste innendørs isvegger.

 • Adkomst

  God adkomst fra Margarethas vei via asfalterte internveier til felles inngang med heis

 • Byggemåte

  Oppført 2008. Boligblokk på 6 etasjer + kjelleretasje med garasjeanlegg. Oppført i betongkonstruksjon med leilighetsskillende vegger i betong og skilledekker i betong. Fasader med beiset panel og teglsteinsforblending. Flatt yttertak tekket med papp/folie. Bygningen er antatt fundamentert på faste og komprimerte masser. Borettslaget har nylig rehabilitert/oppgradert balkonger med treverk og nye fronter. For ytterligere beskrivelse av bygningen, vennligst se vedlagte tilstandsrapport.

 • Areal

  Primærrom: 56 kvm, Bruksareal: 60 kvm

 • Standard

  Lys og trivelig 3-roms leilighet god og arealeffektiv planløsning. Stor øst/sydøstvendt balkong. Leiligheten inneholder: Entré med adkomst til bod/garderobe, 2 gode soverom, flislagt bad/wc med elektrisk gulvvarme, samt kjøkken med åpen løsning til stue. Det medfølger fast biloppstillingsplass med heisadkomst til leilighetsplan. I tillegg medfølger utvendig bod.

  Entré: En god og innbydende gang med parkett på gulv og malte vegger. Malt himling. Brann- og lydklassifisert entredør. Porttelefon.

  Bad/wc: Romslig baderom med fliser på gulv og vegger. Elektrisk gulvvarme. Malt himling. Bad/vaskerom har innredning med nedfelt servant med overskap, belysning og speil, gulvmontert toalett, buede lukkede dusjvegger. Opplegg for vaskemaskin. Vaskemaskin medfølger.

  Bod: Praktisk bod med gode lagringsmuligheter. Varmtvannstanken er på ca 200 liter fra Høiax med Prod. år 2008 og er plassert i innvendig bod.
  Effekt er opplyst til 2000 W.. Parkett på gulv og malte vegger. Malt himling.

  Soverom 1: Soverom med plass for dobbeltseng. Parkett på gulv og malte vegger. Malt himling. Garderobeskap.

  Soverom 2: Et fint gjesterom, barnerom eller kontor. Parkett på gulv og malte vegger. Malt himling. Garderobeskap.

  Kjøkken: Kjøkken med åpen løsning til stue. Innredning i hvit profil fra Sigdal. Fliser over benk. Laminat benkeplate med nedfelt 1 1/2 oppvaskkum. Ventilator (\Villavent) over kokesonen. Det er montert komfyrvakt. Opplegg for oppvaskmaskin. Frittstående kjøleskap og komfyr følger ved salg. Parkett på gulv og malte vegger. Malt himling.

  Stue: Lys og trivelig stue med parkett på gulv og malte vegger. Malt himling. Fra stuen er det utgang til balkong.

  Balkong: Romslig balkong på 16 m² med kunstgress på betongdekke og sotet glassrekkverk. Balkongen har adkomst fra stue og vender mot øst/sydøst. det er plassbygget bod på ca. 2,1 m² med dør i enden av balkong. Her er det god plass for gassgrill og utemøblement. Det er montert utelampe, stikkontakt.

  Boligen disponerer: Det medfølger bod på ca. 5 m².

  Følgende har fått tilstandsgrad 2 (TG2) i tilstandsrapport utarbeidet av Peak Eiendom AS. Se tilstandsrapport for ytterligere opplysninger.
  AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK
  Innvendig > Overflater
  Innvendig > Innvendige dører
  Kjøkken > Overflater og innredning - 2 > Stue/kjøkken
  Tekniske installasjoner > Varmtvannstank

  Boligen har mekanisk ventilasjon med Villavent sentralt avtrekksanlegg for avtrekk bad og kjøkken til felles anlegg, forøvrig veggventiler i stue og begge soverom samt flate terskler for luftgjennomstrømning.

  Leilighetens elektriske anlegg med skjult anlegg. Automatsikringer i sikringsskap plassert i bod. Hovedsikring på 4/25 AMP er plassert eksternt i skap ved heis i oppgangen.

  Overflater:
  Gulver er med 3-stavs parkett i entre/hall, begge soverom, bod og stue/kjøkken.
  Vegger er med malte sparklede flater.
  Tak er med malte flater.

 • Utstyr

  Følgende hvitevarer medfølger: Hvitevarer som er i leiligheten ved visning følger boligen ved salg. Det gis ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på hvitevarer eller utstyr som medfølger etter avtalen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke.

 • Oppvarming

  Oppvarming med elektriske panelovner. Elektrisk gulvvarme i bad.

 • Tomten

  Borettslaget eier tomten på 2 573 m². Fellesarealene er meget pent opparbeidet med gressplener, prydbusker, trær, beplantning, lekeområder, sittegrupper, asfalterte internveier, parkering, m.m. Eiendommen er konsesjonsfri. Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Parkering

  Det medfølger en fast biloppstillingsplass i garasjekjeller. Mulighet for å montere elbillader. Før man monterer elbillader på sin plass må styret kontaktes. Det forutsettes at man setter opp egen måler, som måler forbruket. Parkering på gjesteplasser ute skjer etter fastsatte regler av det til enhver tid fungerende parkeringsselskap. Parkering på gjesteplasser inne er forbeholdt gjester til blokk L med godkjent parkeringsbevis.

 • Borettslaget

  Rolvsrød Park Blokk L borettslag består av 48 andelsleiligheter. Borettslaget er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med org.nr.: 991659978. Første innflytting skjedde i 2008.

  Våren 2022 byttet vi også treverk på balkongene med glass, utført av Brødrene Midthaug. Prosessen tok mye tid grunnet materialmangel og noe rotete kommunikasjon til Styret, men ferdigprotokoll er nå signert, og vi håper alle er fornøyde med sine balkonger.
  Styret inngikk også en ny avtale med Telia som trådte i kraft fra 01.08.2022. Vi følte denne var noe mer rettferdig fordelt og fører til større valgfrihet for den enkelte beboer i forholdet tv/bredbånd.
  Det er utført en del malerarbeid i blokka vår for at det skal se pent ut. Bl.a. er alle veggene i garasjen vår malt.

  Sum driftsinntekter kr 3 208 323,-
  Sum driftskostnader kr -4 110 742,-
  Årsresultat kr -780 887,-
  Disponible midler pr. 31.12 kr 353 577,-

 • Dyrehold

  Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholds erklæring. Se husordensregler §4

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest for bygningen

 • Utleie

  Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til styret i borettslaget eller til forretningsfører. Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Adgangen til bruksoverlating (utleie) er begrenset. Merk at mulighet for korttidsutleie av hele boligen er begrenset til 30 dager jf borettslagslovens § 5-4.

 • Konsesjon

  Eiendommen er konsesjonsfri.

 • Odel

  Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

  Eiendommen er regulert til boligformål. Området rundt er regulert til fellesarealer for parkering, lek/opphold, og gangareal

 • Oppgjør


  Samlet kjøpesum og omkostninger forutsettes innbetalt til klientkonto fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Lovanvendelse og kontraktsbetingelser

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

  Følgende gjelder ved salg til forbrukerkjøper*:
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2.

  *Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", jfr Avhendingslovens § 3-9:

  Selgers ansvar er da begrenset og vil være en del av kontraktsvilkårene. jf. avhl. § 3-9, 2. pktm.
  Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven§ 3-9. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: tilstandsrapport, egenerklæring og energiattest.
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  702230066

Budgivning

 • Styregodkjennelse

  20 dagers styregodkjenning

 • Lånevilkår

  Borettslaget har 2 lån pr. 22.08.2023 :
  Lån 1:
  OBBK01-98207584932
  Annuitetslån, 2 terminer pr. år.
  Restsaldo: kr. 39 048 433,-
  Restsaldo andel: kr. 1 370 547,- (* tilhører andelen i sin helhet)
  Rente, flytende: 5,05%
  IN-ordning: Ja
  Rest løpetid: 34 år og 11 mnd.
  Kapitalkostnader: kr 6 967,- pr mnd.

  Lån 2:
  OBOS02-98208005049
  Annuitetslån, 12 terminer pr. år.
  Restsaldo: kr. 1 951 867-
  Restsaldo andel: kr. 42 404,- (* tilhører andelen i sin helhet)
  Rente, flytende: 5,05%
  IN-ordning: Nei
  Rest løpetid: 29 år 11 mnd.
  Kapitalkostnader: kr 222,- pr. mnd.

  Individuell nedbetaling av fellesgjeld: Borettslaget har lagt til rette for individuell nedbetaling av fellesgjeld på lån (IN-ordning). Dette gir andelseier adgang til å innbetale sin del av fellesgjelden. Innbetaling forutsetter at andelseier har inngått en egen avtale med borettslaget. Ved henvendelse til OBOS Avdeling medlemslag vil andelseier få informasjon om avtalens betingelser og priser. Innbetaling kan foretas to ganger pr. år ved terminforfall 30.05 og 30.11 på borettslagets felleslån. Andelseier må ta kontakt med OBOS minimum en måned før terminforfall for opprettelse av avtale. Innbetalingen må være kreditert OBOS´ klientkonto senest 10 dager før terminforfall. Dersom fristen ikke overholdes vil nedbetaling ikke kunne foretas, og beløpet blir returnert andelseier. Minimumsbeløpet ved innbetaling er kr 60.000,- pr. gang.

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler MNEF Therese Eng

Last ned dokumenter

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål