Velkommen til Mellommyr 32

1 av 33

Mellommyr 32

Velholdt familiebolig i populært område | Flotte utearealer | Garasje

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: kr 5 142 070

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld + omkostninger.

Prisantydning: kr 5 000 000

Omkostninger: kr 142 070

Omkostninger er en engangskostnad som dekker offentlige avgifter, tinglysingsgebyr m.m.

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Offentlige/kommunale avgifter

  De kommunale avgiftene inkluderer vann og avløp, eiendomsskatt, feiing og renovasjon.
  Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

 • Totale kostnader

  5 000 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  125 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 000 000,-))
  172,- (Pantattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  --------------------------------------------------------
  142 070,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  5 142 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beskrivelse

  Generelt:
  Koselig enebolig med normal standard og bruksslitasje iht. alder. Noe skjevheter i himling i entre gang, visuelt synlig ved belistning til ytterdør. Arbeid utført i forbindelse med utbedringer av opplyst lekkasjeskade av forsikring. God planløsning med oppholdsrom i 1. etg. og soverom i 2. etg.

  Utdrag av oppussing:
  2008-2009, Oppgradert bad. Egeninnsats og Bademiljø Greåker. Ingen dokumentasjon.
  Ukjent alder, Oppgradert kjøkken med ny kjøkkeninnredning. Egeninnsats.
  Ukjent alder, Ompusset deler av muren. Egeninnsats.
  Ukjent alder, Utbedringer med nye overflater i entre/gang. Forsikringssak. Ingen dokumentasjon.
  2020, Takmaling, skiftet noe mønestein.
  Ukjent, utført oppgraderinger av pipehatter/beslag. opplyst utført av blikkenslager Erik Johansson. Ikke dokumentasjon.

  Entre:
  Entré med rikelig av skapplass til å henge fra seg yttertøy. Rett frem har man en bod til oppbevaring og til venstre adkomst til stue og kjøkken.

  Stue:
  Svært romslig stue med god plass til både sittegruppe og spisestue. Det er peis i rommet som gir rikelig med varme. Adkomst til sydvendt terrasse på ca. 17m2 med gode solforhold.

  Kjøkken:
  I kjøkkenområdet er det tregulv, plater med tapet og flis mellom benkeskap. Panel i himling. Kjøkkeninnredning med over og underskap med sporfreste overflater. Utstyrt med halvannen kum, laminert benkeplate. Plass til frittstående kjøleskap. Integrert komfyr, platetopp og oppvaskmaskin. Ventilator over komfyrplass. Fra kjøkken er det også videre adkomst til terrasse på ca. 34m2 og hageflekk.

  Bad/wc/vaskerom:
  Vaskerom/bad har adkomst via stue. Belegg på gulv, flis og malte plater med tapet på vegg, panel i himling. Overflater i stor grad fra byggeår. Overflater er flis og malte plater på veggen og panel i himling. Mekanisk avtrekk og veggventil montert på yttervegg.
  Utstyr/ innredninger
  - Toalett
  - Baderomsinnredning med servant.
  - Armatur i krom utførelse.
  - Vaskemaskin og tørketrommel.

  Badet i 2. etasje har adkomst via gang. Flislagte gulv og vegger, med panel i himling og skråtak. Dusjing i lukket kabinett og åpent badekar.
  Utstyr/ innredninger
  - Badekar.
  - Toalett.
  - Dusjkabinett
  - Servant.
  - Armatur i krom utførelse.

  Soverom:
  Boligen har 4 soverom i 2. etg. Det er plass til dobbeltseng på flere av soverommene. Mulighet for lagring på kneloft. 2 av soverommene på hver side har adkomst til balkonger. Målt størrelse på balkongene i 2. etasje til ca 6m2.

  Det medfølger 2 uteboder på ca. 2 kvm.

 • Beliggenhet

  Attraktiv beliggenhet på Hannestad / Yven, noen få kilometer fra Sarpsborg sentrum. Her bor du med enkel adkomst til både Sarpsborg og Fredrikstad, enten med buss, bil eller sykkel. Det er kort vei til E6, hovedfartsåren gjennom Østfold, og det er nærhet til både Grålum og sykehuset på Kalnes. Det er coop dagligvarebutikk noen hundre meter unna, og det er flotte tur- og rekreasjonsmuligheter i området.

 • Adkomst

  Se kartskisse

 • Byggemåte

  Boligen:
  Bolig oppført med ringmur av lettklinkerblokker, etasjeskille med stubbloftskonstruksjon og bjelkelag i trevirke. Yttervegger med isolert bindingsverk, antatt 15cm isoalasjon, kledd utvendig med panel i tre i stående og liggende utførelse. Vinduer i trekarmer med 2. lags isoleringsglass i hovedsak fra byggeår. Takkonstruksjon med mønedrager og sperrekonstrukjon i tre. Utvendig tekket med betongsstein.

  Garasje:
  Det er garasje bygd inntil yttervegg til bolig. Det er en del lagring i garasje. Ringmur med lecablokker, støpt dekke. Eneklt bindingsverk utvendig kledd med trekledning. Ikke innvendig innredet. Flat takkonstruksjon antatt tekket med membran/takpapp. Treport som adkomst. Samsvarende med alder. Slitasje på dekke og sår i mur. Betydelig setningsskader i belegningsstein inn mot garasje

  Boder:
  Det er 2 utvendige boder på tomten. Disse er på befaringstidspunkt fulle med lagring, og begrenset for inspeksjon og arealmåling. Det er utført arealmåling men disse vil ha større gulvareal enn oppgitt BRA. Gulvareal ikke målt. Snødekt begrenser utvendig inspeksjon av disse. Befares som oppført i trebjelkelag, bindingsverk kledd med stående kledning. Sperretak med antatt tekking med betongstein. Bod ved terrasse innvendig kledd med trefiberplater og takpanel. Bod fra hage ikke innvending innredet.

  Opplysninger vedr. byggemåte er hentet fra vedlagt tilstandsrapport utført av takstmann Torstein Pedersen . Rapporten er datert 14.11.23. Se denne for ytterligere opplysninger.

 • Innhold

  1. etasje inneholder entre/gang, forstue, stue, spisestue, kjøkken, vaskerom og innvendig bod.
  2. etasje inneholder gang med trapp, 4 soverom, mellomgang og bad.

  Parkering i garasje eller gårdsplass. Det er også to utvendige boder på ca. 2 m2..

 • Areal

  Primærrom: 121 kvm, Bruksareal: 124 kvm

 • Standard

  Følgende bygningsdeler har fått TG2 i vedlagt tilstandsrapport:
  1.1 Byggegrunn, fundamenter, grunnmur, drenering og sikring mot vann og fuktighet
  Tilstandsgrad på merknader gjort. Det er vanninnsig til krypkjeller fra side mot nabo. Det er tydelig utett fuktsikring i dette området. Det kreves tiltak mot fuktsikring for å hindre vanninnsig. Det er områder med mindre avskallinger i puss i bunn av mur. Alder på drenering og drenssystem antatt fra byggeår. Tydelige setningsskader i adkomst med belegningsstein. Det er behov for å overvåke tilstanden, og tiltak kreves for å hindre vanninnsig. Det må anbefales å gjøre tiltak med fuktsikringen og dreneringen i område.
  1.2 Krypekjeller
  Tilstandsgrad på vanninnsig og noen vannsamlinger på dekke. Det er utført stikktaking og kontroller med egnet fuktmålerverktøy uten å indikere forhøyet verdier i trevirke mot etasjeskille, men kan anbefales ytteligere undersøkelser i område med vanninnsig. Det er viktig å ventilere slike krypkjellere, og det anbefales å ha ett bevist forhold til dette, slik at fuktig luft ventileres ut av krypkjellerrommet. Krypekjeller fremstår i ok stand, men
  tilstanden må overvåkes.
  3.1 Vinduer og ytterdører
  Tilstandsgrad på alder og slitasje samsvarende med alder. Vinduer og dører fra byggeår. Det kan planlegges for utskifting av vinduer og dører i boligen.
  4.1 Takkonstruksjon, taktekking og skorstein over tak
  Tilstandsgrad på alder og symptom. Selve konstruksjon og tekking fra byggeår. utført taksteinsmaling i 2020. Det er tegn på utettheter ved gjennomføring og skjolder i undertak. Alder tilsier at man må forvente svekkelser i tekking, sløyfer, lekter og undertak. Må anbefales å gjøre seg oppmerksom på skjolder i undertak for å kunne ha kontroll på eventuell utvikling i disse. Det må etableres snøsikring på hele takflater.
  4.2 Undertak, lekter og yttertekking (taktekkingen)
  Tilstandsgrad på alder og påviste fuktskjolder i undertak. Alder tilsier at det må forventes svekkelser i tekking og undertak. Det er tydelige fuktskjolder i enkelte områder. Det må anbefales å gjøre seg kjent med disse for å kunne kontrollere eventuell utvikling og behov for tiltak.
  5.1 Loft (konstruksjonsoppbygging)
  Tilstandsgrad henger i stor grad sammen med punkt 4,1 og 4,2 med påviste fuktskjolder og tegn til fuktighet i konstruksjonen. Betydelige skader på plater lagt for gangbarhet. Ved fornyelser og modernisering i 2. etasje anbefales det å etablere ny dampsperre på varm side for å forhindre
  varm luft å stige til kaldt loftskonstruksjon, da dette vil kunne danne kondens.
  7.1.1 Vaskerom 1. etasje Overflate vegger og himling
  Tilstandsgrad på alder og slitasje. Påpekes lite utsatt for fukt på vaskerommets overflater og fremstår funksjonelt til dagens bruk.
  7.1.2 Vaskerom 1. etasje Overflate gulv
  Tilstandsgrad på alder og slitasje. Det er ett belegg med alder som tilsier at det kan forventes svekkelser. Fremstår med med fortsatt funksjon ved dagens bruk.
  7.1.3 Vaskerom 1. etasje Membran, tettesjiktet og sluk
  Tilstandsgrad på alder av belegg som vaskerommets tettesjikt. Fremstår med fortsatt funksjon, men med slitasje som normalt for alder og alder som tilsier at det kan forventes svekkelser i funksjon. Det er lite belastning av vann på overflater ved dagens bruk.
  7.2.1 Bad 2. etasje Overflate vegger og himling
  Tilstandsgrad for behov av utbedringer og tiltak til overflater. Påviste bom i flis, og betydelige skader i flisfuger, og utett overgang mellom panel i himling/skråtak. Svakt trekk i mekanisk avtrekksvifte.
  7.2.2 Bad 2. etasje Overflate gulv
  Tilstandsgrad på alder og tilnærmet flatt fall på gulv. Et bad med forventet levetid 20-40år avhengig av bruk og vedlikehold, må forventes at mer enn halvparten av brukstiden er oppbrukt.
  7.2.3 Bad 2. etasje Membran, tettesjiktet og sluk
  Tilstandsgrad på alder. Badet har nå hatt en levetid der man må forvente at tettesjikt ikke lenger har full funksjon. Totalt sett fremstår badet med funksjon, men det kan planlegges rehabilitering, grunnet høy alder og behov for utbedringer. Dusjing i kabinett begrenser vannsøl på overflater.
  Ett bad vil ha en levetid på 20-40år avhengig av bruk og vedlikehold. Det må forventes lite gjenværende brukstid på badet.
  8.1 Kjøkken Kjøkken
  Tilstandsgrad slitasje og merknader gjort. Svelling, sår og slitasje, samt svakt trekk i ventilator. Det må gjøre utbedringer av ventilator, og det er generelt behov for utbedringer mot benkeplate og skader på gulv. Kjøkkenet er funksjonelt til dagens bruk. Det må anbefales etablering av lekkasjesikring til vanninstallasjon da plutselig vannskade vil her kunne gjøre stor skade på tilstøtende konstruksjoner.
  10.1 WC og innvendige vann- og avløpsrør
  Tilstandsgrad på alder av vanninstallasjonen og anmerkninger gjort. Noe svakt vanntrykk i servant og badekar på bad. Stoppekran stenger seint, og ikke helt ved test. Det må anbefales å etablere lekkasjesikring på kjøkken da plutselig vannlekkasje her kan gjøre stor skade på tilstøtende konstruksjoner.
  10.2 Varmtvannsbereder
  Tilstandsgrad på alder av bereder. Teknisk levetid for bereder er 15-25år med anbefalt brukstid 20år.
  10.4 Varmesentraler
  Varmepumpen har en alder der man må forvente oppbrukt mer en halvpart av forventet brukstid. - Det anbefales å følge anviste serviceintervaller for slike varmepumper.
  10.5 Ventilasjon
  Tilstandsgrad på svakt trekk i ventilator og vifte på bad. Normal utførelse for bolig oppført denne tiden. Det kreves tiltak for å få tilstrekkelig funksjon på ventilator og baderomsvifte.
  11.1 Elektrisk anlegg og samsvarserklæring
  Tilstandsgrad på ingen dokumentasjon på arbeid utført på anlegget etter 1999, tid siden sist kontroll av anlegget, og eldre sikringer. Det kan anbefales å gjøre en el-takst.

  Følgende bygningsdeler har fått TGIU:
  1.3 Terrengforhold
  Det er snødekt på befaringsdag, og derfor ikke mulig å gjøre god inspeksjon av terrengforholdene.
  Overflatevann skal hurtigs mulig ledes vekk fra grunnmur. Det anbefales i en avstand på 3m 1:100 fall vegg fra
  grunnmur.
  6.1 Balkonger, verandaer og lignende:
  Det gis TG-iu på denne bygningsdelen grunnet begrenset mulighet til inspeksjon på grunn av snødekt på befaringsdag, og ikke mulig å gjøre en fullverdig undersøkelse. Det er konstruksjoner i trevirke. med bjelkelag og terrassebord. Det er kun delvis tilgang til terrasser og balkonger grunnet snødekke på befaring. Balkonger i 2. etg: Rekkverk måles til mellom 0,95m og 0,99mm lavere en forskriftskrav i dag på 1m.
  Terrasse med tilgang fra stue: Rekkverk måler 0,95m som er 5mm lavere en forskriftskrav.
  Det som er tilgjengelig av trevirke, med tegn til tørskesprekker og normalt behov for vedlikehold.

  Punktene ovenfor er i stikkordsform, og det anbefales på det sterkeste å lese gjennom tilstandsrapport for nærmere utdypning over hva tilstandsgradene gjelder og i hvilken grad det anbefales utbedringer.

 • Utstyr

  Følgende hvitevarer medfølger: Kun integrerte hvitevarer medfølger. Det gis ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på hvitevarer eller utstyr som medfølger etter avtalen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke.

  Taklampe i stue og kjøkken medfølger ikke.

 • Oppvarming

  Varmekabler i gang og bad 2. etasje. Vedfyring i 1. og 2. etasje. Luft til luft varmepumpe i stue 1.etasje.
  Vi gjør oppmerksom på at dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

 • Tomten

  Skrå adkomst og del skrånende tomt. Belegningsstein i adkomst med setningsskader. Støttemur mot adkomst. Plenområder og noe bust og hekkbeplantning.

 • Parkering

  Parkering i garasje eller gårdsplass

 • Vei/vann/avløp

  Tilknyttet offentlig vei-, vann- og kloakkforhold.

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest datert 19.08.1980. Attesten ligger vedlagt i salgsoppgaven.

 • Konsesjon

  Eiendommen er konsesjonsfri.

 • Odel

  Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Eiendommen ligger inn under Kommuneplanens arealdel 2015 - 2026 med formål bebyggelse og anlegg, nåværende. Planen var godkjent 18.06.2016. Det er regulert til kjørevei og boliger i reguleringsplan 22022 Yvenlia - Mellommyr godkjent/vedtatt 27.01.1978 med reguleringsbestemmelser. Eiendommen omfattes av 22028 Mellommyr (felt 6) - bebyggelsesplan med formål boliger og kjørevei. Planen var godkjent/vedtatt 24.11.1977.

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

 • Oppgjør


  Samlet kjøpesum og omkostninger forutsettes innbetalt til klientkonto fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Lovanvendelse og kontraktsbetingelser

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

  Følgende gjelder ved salg til forbrukerkjøper*:
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2.

  *Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", jfr Avhendingslovens § 3-9:

  Selgers ansvar er da begrenset og vil være en del av kontraktsvilkårene. jf. avhl. § 3-9, 2. pktm.
  Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven§ 3-9. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  710230176

Budgivning

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler MNEF Håvard Andreas Midtsjø

Last ned dokumenter

Her finner du detaljert informasjon om prosjektet og boligene.

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål