Velkommen Nåkkves vei 5

1 av 21

Nåkkves vei 5

Lys 2-roms leilighet i topp etasjen med balkong. Garasje. Heis. Varmtvann og fyring inkl.

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: kr 4 042 629

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: kr 3 550 000

Fellesgjeld: kr 475 000

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: kr 17 629

En engangskostnad som dekker offentlige avgifter, tinglysingsgebyr m.m.

Felleskostnader pr. måned: kr 5 886

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  OBOS er forretningsfører.

  Tlf OBOS: 22 86 55 00

 • Forsikring

  Forsikret hos: If Skadeforsikring
  Polisenummer: 1713727

 • Ligningsverdi

  Formueverdi for inntektsåret 2021:
  Primærbolig: kr 989 925,-
  Sekundærbolig: kr 3 563 731,-

 • Eiendomsskatt

  Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2022 på inntil 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

 • Felleskostnader

  5 886,- pr Mnd
  Fyring, varmtvann, vask av fellesarealer, kabel-tv/internett, nedbetaling av fellegjeld, felles byggforsikring, drift og vedlikehold m.m.

 • Andel fellesgjeld/fellesformue

  Sum andel fellesgjeld kr 475 000,- pr. 01.08.2023
  Sum andel formue kr 8 548,- pr. 31.12.2022

 • Garantiordning

  Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato

 • Totale kostnader

  3 550 000,- (Prisantydning)
  475 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  4 025 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  7 769,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  --------------------------------------------------------
  17 629,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 042 629,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beskrivelse

  Romslig 2-roms leilighet beliggende i toppetasjen med nydelig utsikt og sydøstvendt balkong på 6,2 kvm med vidstrakt utsikt. Leiligheten disponerer bod i underetasje og skap i felles kjølerom på etasjeplan, samt bruk av felles takterrasse, felles sykkelbod og fellesvaskeri. Overflatebehandlinger må påregnes.

  Entrè: Flisbelagt gulv med skyvedørsgarderobe og dørtelefon med portåpner.

  Innvendig bod/grovkjøkken: Flislagt grovkjøkken med benkplate og skapplass. Inngang fra kjøkkenet.

  Bad/wc: Badet er rehabilitert i regi av boretslaget med nye overflater, ny sluk, røroplegg og membranløsning. Flislagt uten varmekabler. Oppvarmes med radiator. Speilfront er knust, og det er påvist noen riss/sprekket i utstyr på våtrommet.

  Kjøkken: Lys og luftig kjøkken med plass til spisebord. Heltre eik lakkert kjøkkeninnredning med profilerte fronter, heltre benkeplate med fliser på vegg. Det er naturlig avtrekk fra kjøkkenet. Det er ikke montert komfyrvakt.

  Soverom: Laminat på gulv med malte/tapetserte veggoverflater. Garderobeskap med skyvedør.

  Stue: Stuen nyter godt av lysinnslipp med store vindusflater som hjelper til med å skape åpent rom. Stuen har praktisk planløsning, som gjør det enkelt å innrede med både sofa- og sittegruppe. Fra stuen er det direkte utgang til balkong med nydelig utsikt. Skyvedør mellom stue og kjøkken.

 • Beliggenhet

  Servicetilbud:
  Leiligheten ligger rett ved Tveita senter med et godt utvalg av dagligvare og klesforretninger, samt serveringssteder, post, bank, lege, apotek og vinmonopol. I tillegg gangavstand til Alnabru senter med diverse spesialforretninger. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til bl.a. Coop Obs, IKEA Furuset, Oppsal senter og Bryn senter.

  Kollektivtilbud:
  Området gir gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss og T-bane. Det er T-bane i underetasjen på Tveita senter. Her går linje 2. Fra Tvetenveien går også buss nr. FB10 til Oslo lufthavn, samt natt- og morgen buss nr. 2N mellom Østerås T og Lørenskog sentrum. Med buss har man blant annet valget mellom buss nr. 79, nr. 76, nr. 69 og nr. 58.

  Fritidsmuligheter:
  Østmarka byr på flotte tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Om sommeren er det naturskjønne omgivelser med fine turstier, sykkelveier, fiskevann og kajakkmuligheter. Vinterstid kan du benytte deg av fine skiløyper i Østmarka og skianlegget i Jerikobakken. Kort vei også til idylliske Østensjøvannet med sitt yrende fugleliv. Området kan tilby et mangfold av fritidsmuligheter som blant annet SATS treningssenter på Hellerud, Bare Trening på Haugerud, kunstgressbane, parsellhage, Alnaparken ridesenter og Furuset Forum med is- og håndballhall, samt Furuset svømmehall. Leiligheten ligger ved Tveten gård som har et variert tilbud av arrangementer.

 • Bebyggelse

  Området består i hovedsak av blokkbebyggelse.

 • Adkomst

  Se kartskisse.
  Det vil bli skiltet med OBOS visnigsskilt ved fellesvisninger.

 • Byggemåte

  Høyblokk på 13 etasjer, underetasje og kjeller med bærende konstruksjon i betong. Skillende vegger og dekker i armert betong. Fasader er utvendig forblendet med teglstein, betongoverflater, samt noen panelte flater. Flatt yttertak antatt tekket med papp/asfalt.

  Balkongen er rehabilitert i regi av borettslaget i 2012 med epoxybelegg på gulv og smijernsrekkverk øverst på rekkverk. Det er i senere år foregått større rehabilitering i borettslaget med bla. rehabilitering av takterrasse, fasader og utvendig bygningsmasse, vindusutskiftninger, våtromsrehabilitering og opparbeidelse av utearealer.

 • Areal

  Primærrom: 66 kvm, Bruksareal: 66 kvm

 • Standard

  Følgende har fått tilstandsgrad 3:
  Innvendig > Innvendige dører - 2: Det er påvist avvik som tilstier at det bør foretas tiltak på enkelte dører.

  Følgende har fått tilstandsgrad 2:
  Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.
  Innvendig > Overflater: Noe eldre overflater med bruksslitasje og stedvis enkelte merker/sår. Ufullstendig avslutning på gulv mot terskel i soverom. Det mangler taklister i grovkjøkken.
  Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjenom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
  Innvendig > Innvendige dører: Dører med bruksslitasje.
  Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad: Det er påvist riss/sprekker i utstyr på våtrommet. Speilfront er knust.
  Kjøkken > Benkeplate > Kjøkken: Benkeplaten er med en del bruksslitasje.
  Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken: Det er manglende forsert mekanisk avtrekk fra kokesone i kjøkkenet.

  Tilstanden på boligen vurderes etter ulike tilstandsgrader. Tilstanden gir uttrykk for en gitt forventet tilstand, blant annet vurdert ut fra alder og normal bruk. For utfyllende informasjon om fastsetting og tilstandsgrader og hvilke tilstandsgrader som er gitt for gjeldende bolig, se vedlagt tilstandsrapport fra bygningssakkyndig.

 • Utstyr

  Følgende hvitevarer medfølger: Kombiskap, oppvaskmaskin og komfyr. Det gis ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på hvitevarer eller utstyr som medfølger etter avtalen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke.

 • Oppvarming

  Oppvarming med sentralvarme fra radiatorer som ble skiftet av borettslaget i senere tid.
  Felles varmtvann fra fellesanlegg/fjernvarme.

 • Tomten

  Borettslaget eier tomten på 34 928 kvm. På forsiden er det beplatning, gangveier og biloppstillingsplasser. Tomten er opparbeidet med fine grøntarealer på baksiden av blokken med sittegrupper og lekeplass for barn.

 • Parkering

  Det medfølger en fast parkeringsplass.

  El-bil: Borettslaget har etablert 12 stk. el-bil ladere på noen av parkeringsplassene ute. For å kunne benytte seg av ladestasjonene må beboer opprette et abonnement hos Mer (tidligere Grønn kontakt). Ved bestilling vil beboer motta en RFID-brikke som benyttes til å låse opp ladeboksen.
  Borettslaget har innført elektronisk parkeringskontroll, og manglende registrering av bilen vil medføre kontroll-avgift.

  Ellers parkering etter områdets gjeldende regler.

 • Vei/vann/avløp

  Eiendommen er tilknyttet offentlig vannforsyning/avløpsnett via private stikkledninger.

 • Borettslaget

  Tveita Borettslag består av 819 leiligheter og er fordelt på 3 bygninger.
  Organisasjonsnummer: 950266376

  Første innflytting i borettslaget var i 1967 og tomten ble kjøpt i 1986.

  Årsregnskapet for 2022 er satt opp under denne forutsetning.
  INNTEKTER:
  Driftsinntektene er kr 1 404 464,- høyere enn budsjettert og skyldes i hovedsak Miljø tilskudd fra OBOS - kr 658 480,-, utfakturering av energi til Vassenga FUS barnehage - kr 163 989,- og inntekter fra ladeanlegg - kr. 281 185,-.

  KOSTNADER:
  Driftskostnadene er kr 2 929 177,- høyere enn budsjettert og skyldes i hovedsak kostnader til drift og vedlikehold og høye energikostnader. Finanskostnader er kr 2 797 588,- høyere enn budsjettert og skyldes i hovedsak renteøkninger.

  RESULTAT:
  Årets resultat var på kr. 5 025 298,- og vises i resultatregnskapet. Resultaet foreslås ført mot egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til.

  IN-Ordning: Nei

  Borettslaget består av 3 høyhus på 13 etasjer med 819 leiligheter, garasjeanlegg, p-plasser og fellesarealer. Nåkkves vei 1, 3 og 5. Utleielokaler i Nåkkves vei 7 og 9. Driftskontor i Nåkkves vei 11. Området rundt består av småhusbebyggelse og blokkbebyggelse.

  Etablering av nytt garasjeanlegg og nytt gangfelt med belysning ved parkering for barnehage, utført i 2021. Borettslaget har rehabilitert fasadene, skiftet vinduer og balkongdører, modernisert badet og skiftet soilrør på bad/kjøkken samtidig som garasjeanlegget ble rehabilitert. Det ble etablert nytt høyhatighets fibernett for TV og internett.

 • Dyrehold

  Det er ikke tillatt med hund eller utekatt.
  Se boligselskapets husordensregler.

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest datert 28.09.1977
  Ominnredning i under etasjen - ferdigattest datert 22.09.1989
  Modernisering av bad - ferdigattest datert 07.01.2011
  Installasjon av tre nye wireheiser - ferdigattest datert 30.08.2013

  Det foreligger ikke ferdigattest for innglasset balkong.

 • Utleie

  Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til styret i borettslaget eller til forretningsfører. Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Adgangen til bruksoverlating (utleie) er begrenset. Merk at mulighet for korttidsutleie av hele boligen er begrenset til 30 dager jf borettslagslovens § 5-4.

 • Konsesjon

  Eiendommen er konsesjonsfri.

 • Odel

  Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Diverse

  Boligen overtas som fremvist på visning uten møbler. Den er vasket før fotografering og vil ikke bli ytterligere rengjort før overtagelse. Eventuelt manglende rydding/rengjøring og nøkler må kjøper selv bekoste.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

  Eiendommen/området er regulert til boligformål og næring.

 • Oppgjør


  Samlet kjøpesum og omkostninger forutsettes innbetalt til klientkonto fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Lovanvendelse og kontraktsbetingelser

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

  Følgende gjelder ved salg til forbrukerkjøper*:
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2.

  *Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", jfr Avhendingslovens § 3-9:

  Selgers ansvar er da begrenset og vil være en del av kontraktsvilkårene. jf. avhl. § 3-9, 2. pktm.
  Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven§ 3-9. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  705230109

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

 • Forkjøpsrett

  Det gjøres oppmerksom på at det er forkjøpsrett for andelseiere i borettslaget, dernest for øvrige medlemmer av OBOS. Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

 • Meldefrist forkjøpsrett

  27.09.2023

Budgivning

 • Styregodkjennelse

  Styregodkjenning: Ja
  Borettslaget har en frist på 20 dager fra søknaden kom frem til laget. Kjøper har ikke rett til å ta boligen i bruk før søknaden er godkjent, ref. lov om brl § 4 -5.

 • Lånevilkår

  Borettslaget har 2 lån i Handelsbanken.
  Lån 1) 2HANDE-83987154724
  Lånet er et annuitetslån med flytende rente.
  Restløpetid: 29 år og 4 mnd
  Terminer pr. år: 12
  Rentesats: 4,79 %
  Restsaldo kr 326 234 347,- herav kr 447 708,- for denne andelen (Kapitalkostnader kr 2 371,-).

  Lån 2) 2HAND2-83987156794
  Lånet er et annuitetslån med flytende rente.
  Restløpetid: 17 år og 3 mnd
  Terminer pr. år: 12
  Rentesats 4,79 %
  Restsaldo kr 19 407 664,- herav kr 26 628,- for denne andelen (Kapitalkostnader kr 190,-).

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Tonje Halkinrud

Last ned dokumenter

Her finner du detaljert informasjon om prosjektet og boligene.

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål