Velkommen til Østgårdveien 6A!

1 av 21

Østgårdveien 6A

3-roms leilighet i 1.etg beliggende i et populært og attraktivt område. Gode bussforbindelser og Dikeveien handelsområde

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: kr 2 656 860

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: kr 2 350 000

Fellesgjeld: kr 297 000

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: kr 9 860

En engangskostnad som dekker offentlige avgifter, tinglysingsgebyr m.m.

Felleskostnader pr. måned: kr 4 300

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  OBOS Østfold

 • Felleskostnader

  4 300,- pr Mnd
  Inkluderer bl.a. kommunale avgifter, renter og avdrag på borettslagets felleslån, forsikring av bygningene, kabel-tv/bredbånd, ytre vedlikehold og drift av borettslaget.

 • Totale kostnader

  2 350 000,- (Prisantydning)
  297 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  2 647 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  --------------------------------------------------------
  9 860,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  2 656 860,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Eierskifteforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring i Söderberg & Partners.
  Selgers egenerklæring ligger vedlagt salgsoppgaven. Interessenter/kjøper oppfordres til å gjøre seg kjent med denne

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beskrivelse

  Entré:
  Leiligheten har en åpen og romslig entré med adkomst til et av soverommene og badet.

  Bad/wc:
  Badet er flislagt og innredet med klosett, dusjkabinett, servant med innledning og speil med lys. Det er elektrisk gulvvarme og mekanisk avtrekk via sentralt avtrekk i boenheten.

  Kjøkken:
  Kjøkkeninnredning med glatte fronter, laminat benkeplate med nedfelt vask- og skyllekum og avtrekk over kokeplass. Det er flislagt over benkeplate og kjøkkenet har opplegg for oppvaskmaskin.

  Soverom:
  Leiligheten har to soverom hvor begge rommene har plass for dobbeltseng. Det er innredet med faste skap.

  Stue:
  Dette er leilighetens kjernerom og har mange møbleringsmuligheter. Her har du plass til en hyggelig sofagruppe og en spisebord. Det er direkte utgang til en balkong på ca 10 kvm med fine solforhold. Store vindusflater som slipper inn mye dagslys.

  Innvendige overflater består av:
  - Gulv: parkett og belegg.
  - Vegger: tapet, panel og stedvis mur.
  - Himling: malt betong.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger solrikt og usjenert til i et meget populært boligområde på Lisleby. Kort vei til flotte skogsområder for lek og rekreasjon. Det er gangavstand til b.la Nøkleby skole, Hjørgunn barnehage, Lisleby idrettsanlegg, ridesenter, Activ senter med klatring og turn, matbutikker og postkontor. Samtidig er det korte avstander til Fredrikstad marka med flotte turmuligheter og Dikeveien handelsområde som har blitt svært utbredt de senere årene. Her har du et bredt utvalg av butikkjeder, dagligvareforretninger og kjøpesenter. Ellers kan området friste med gode kommunikasjonsmuligheter, med hyppige bussavganger til både Fredrikstad og Sarpsborg. Rolvsøyveien ligger også i nærhet med gode bussforbindelser til begge Østfoldbyene Fredrikstad og Sarpsborg sentrum, samt ekspressbusser til Oslo og utlandet. Kort avstand til det nye sykehuset på Kalnes.

 • Bebyggelse

  Den nærmeste bebyggelsen består av blokkbebyggelse, rekkehus og noe næring.

 • Adkomst

  Se kartskisse.

  Det vil bli skiltet med OBOS visningsskilt ved fellesvisninger.

 • Byggemåte

  Boligblokk bygget i 1969. Bygningen antas fundamentert med betong til faste masser. Støpt plate på komprimerte/faste masser. Grunnmur av betong. Etasjeskillere av betong. Yttervegger av betong og utfyllende bindingsverk, fasader med tegl, dels pusset og malt samt trekledning. Flat takkonstruksjon, tekket med papp/folie (ikke besiktiget).
  Opplysninger om byggemåte er hentet fra vedlagt tilstandsraport, utført av Marcus Pettersen. Rapporten er datert 21.08.2023.

 • Innhold

  Leiligheten ligger i 1.etg og inneholder: entré, to soverom, bad, vaskerom, kjøkken og stue med utgang til balkong på ca. 10m2.
  Det medfølger kjellerbod på ca. 6m2, samt en felles bod på ca. 23m2 som deles på to andelseiere.

 • Areal

  Primærrom: 77 kvm, Bruksareal: 77 kvm

  Opplyste arealer er hentet fra takstrapport og er ikke kontrollmålt av megler.

 • Standard

  Tilstanden på boligen vurderes etter ulike tilstandsgrader. Tilstanden gir uttrykk for en gitt forventet tilstand, blant annetvurdert ut fra alder og normal bruk. For utfyllende informasjon om fastsetting av tilstandsgrader og hvilke tilstandsgrader som er gitt for gjeldende bolig, se vedlagt tilstandsrapport fra bygningssakkyndig.

  Følgende har fått TG2:
  - Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad
  - Våtrom > Overflater vegger og himling > Vaskerom > Overflatene ser visuelt bra ut, tilstandsgrad settes av hensyn til alder.
  - Våtrom > Overflater Gulv > Vaskerom > Overflatene ser visuelt bra ut, tilstandsgraden settes av hensyn til alder.
  - Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Vaskerom > Mangler sluk på vaskerom.
  - Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg

  Punktene ovenfor er i stikkordsform, og det anbefales på det sterkeste å lese gjennom tilstandsrapport for nærmere utdypning over hva tilstandsgradene gjelder og i hvilken grad det anbefales utbedringer.

 • Utstyr

  Følgende hvitevarer medfølger: Komfyr, tørketrommel, kjøleskap og oppvaskmaskin. Det gis ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på hvitevarer eller utstyr som medfølger etter avtalen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke.

 • Oppvarming

  Elektrisk oppvarming med panelovner og varmepumpe. (Panelovner som er tilstede på vising medfølger boligen) Elektriske gulvvarme på bad.

 • Tomten

  Andel i eiet fellestomt på ca. 3651,4 kvm. Tomten er opparbeidet med plen og busker, samt asfalterte internveier til leilighetene. Borettslaget har kjøpt tomten. Arealet er hentet fra matrikkelen og det kan variere hvor gode disse dataene er med hensyn til fullstendighet og nøyaktighet. Avvik kan forekomme ved en senere oppmåling.

 • Parkering

  Parkering på felles parkeringsplass for borettslaget.

 • Vei/vann/avløp

  Offentlig tilknyttet.

 • Borettslaget

  Østgård Borettslag V. Borettslaget består av 24 andelsleiligheter.

  Av større vedlikehold og rehabiliteringsarbeid har borettslaget utført bygging av garasjer i 2019, rørfornying i 2015 og ny kledning av fasade og tilleggsisolering i 2013, skiftet sikringsskap i 2012.
  Styrets arbeid:
  - Nye ordensregler
  - Maling av oppgangene
  - Maling og vasking av platting

  Driftsinntekter i 2022 var til sammen kr. 1.237.800,- . Driftskostnadene i 2022 var til sammen kr. -819.123,-. Årets resultat var på kr. 202.892,-. Årets resultat vises i resultatregnskapet og foreslås ført mot reduksjon av udekket tap. Borettslagets disponible midler var pr. 31.12.2022 kr. 521.353,- og viser borettslagets likviditet.
  I posten drift og vedlikehold er det beregnet kr 100.000 til større vedlikehold som omfatter rehabilitering av oppganger.

 • Dyrehold

  Dyrehold skal ikke være til sjenanse for andre beboere andre beboere. Hunder skal luftes i bånd, og dyreekskrementer skal fjerne øyeblikkelig.

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest vedr. fasadeendring og etterisolering av vegger, datert 11.12.2013.

 • Utleie

  Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til styret i borettslaget eller til forretningsfører. Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Adgangen til bruksoverlating (utleie) er begrenset. Merk at mulighet for korttidsutleie av hele boligen er begrenset til 30 dager jf borettslagslovens § 5-4.

 • Konsesjon

  Eiendommen er konsesjonsfri.

 • Odel

  Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Diverse

  Salg etter fullmakt (dødsbo m.m.)
  Det gjøres særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd boligen selv. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om boligen, og har i begrenset grad kunne supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Det er regulert til Blokkbebyggelse, Offentlig trafikkområde, Parkeringsplass, Parkbelte i industriområde, Blokkbebyggelse, Offentlig trafikkområde, Parkeringsplass og Parkbelte i industriområde i reguleringsplan 31 Et område ved Lislebyveien - vedtatt 21. juni 1967 og 579 Glemmen Gård Næringspark - vedtatt 9. oktober 2008 med reguleringsbestemmelser.
  Eiendommen ligger også under kommuneplan Fredrikstad 2023-2035 med formål om Flomfare, H320 Urban, Båndlegging, regulering pbl, H710, Bebyggelse og anlegg, vedtatt 15. juni 2023.

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

 • Oppgjør


  Samlet kjøpesum og omkostninger forutsettes innbetalt til klientkonto fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Lovanvendelse og kontraktsbetingelser

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

  Følgende gjelder ved salg til forbrukerkjøper*:
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2.

  *Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", jfr Avhendingslovens § 3-9:

  Selgers ansvar er da begrenset og vil være en del av kontraktsvilkårene. jf. avhl. § 3-9, 2. pktm.
  Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven§ 3-9. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  710230127

Budgivning

 • Styregodkjennelse

  30 dagers styregodkjennelse. Kjøper må godkjennes av borettslaget. Dersom styret i borettslaget ikke godkjenner kjøper som ny eier, må boligen videreselges for kjøpers regning og risiko.

 • Lånevilkår

  Borettslaget har 2 felles lån med følgende betingelser pr. 02.08.23:
  OBOS Banken, annuitetslån, rest saldo kr. 5.616.414,- rest løpetid 23 år 7 mnd, flytende rente 5,45% - Kapitalkostnad for andelen: kr. 1473,-
  OBOS Banken, annuitetslån, rest saldo kr. 1.504.054,- rest løpetid 24 år 11 mnd, flytende rente 5,45% - Kapitalkostnad for andelen: kr. 384,-

  Forretningsfører kan ha mottatt varsel om renteendringer eller nye lån som ikke er iverksatt pr. dags dato.

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

  Borettslag er ikke medlem i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS, for dekning av manglende innbetalinger av felleskostnader.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Tonje Halkinrud

Last ned dokumenter

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål