Velkommen til Paul Holmsens vei 8!

1 av 23

Paul Holmsens vei 8

Ny Pris! Delikat og nyoppusset leilighet i toppetasjen | Lekre detaljer | Kort vei til marka | Flytt rett inn!

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: kr 2 795 860

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: kr 2 430 000

Fellesgjeld: kr 356 000

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: kr 9 860

En engangskostnad som dekker offentlige avgifter, tinglysingsgebyr m.m.

Felleskostnader pr. måned: kr 4 297

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Nabolagsprofil, Paul Holmsens vei 8

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  OBOS Østfold

 • Felleskostnader

  4 297,- pr Mnd
  Bl.a renter og avdrag på andel fellesgjeld, kommunale avgifter, eiendomsskatt, forsikring av bygningen, ytre vedlikehold, trappevask, kabel-tv i/internett, revisjon, forretningsførsel, drift av borettslaget.

  Felleskostnadene er oppgitt av forretningsfører og avhenger av de avtaler sameiet til enhver tid har inngått.

 • Totale kostnader

  2 430 000,- (Prisantydning)
  356 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  2 786 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  --------------------------------------------------------
  9 860,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  2 795 860,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Eierskifteforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.
  Selgers egenerklæring ligger vedlagt salgsoppgaven. Interessenter/kjøper oppfordres til å gjøre seg kjent med denne

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beskrivelse

  Her får du en nyoppusset og påkostet 2-roms leilighet i byggets øverste etasje med moderne innredning og delikate fargevalg. Av større påkostninger har alle overflater blitt pusset opp, det har blitt tatt bort en vegg fra entréen mot soverommet, satt inn ny kjøkkeninnredning og ny innredning på badet. Legg spesielt merke til overgangen mellom stue og kjøkken hvor selger har fått frem den originalen muren som gir rommet et løft og spennende kontrast! Ifølge selger er elektriske arbeider er gjort av Straye El & Solar og arbeider på rør er utført av Rørlegger Edvardsen AS. Diverse overflatearbeider er gjort i egeninnsats.

  Entre:
  Fra felles trappegang kommer man inn i leilighetens entré hvor det er plass til å henge fra seg yttertøy og sko. Herfra har man badet til høyre, soverom til venstre og de øvrige rommene rett frem. Det er tatt bort en vegg mellom soverommet og entréen som gir et luftig inntrykk, og muligheter for gjennomgående lys fra badet.

  Bad/wc:
  Badet ble sannsynligvis pusset opp på tidlig 2000-tallet og er flislagt med varme i gulvet. Nåværende eier har oppgradert inventaret. Badet er innredet med klosett, servant på innredning og dusjkabinett. På badet er det også plass og opplegg for vaskemaskin.

  Stue:
  Stuen er lys og luftig med plass til både en sittegruppe og et lite spisebord hvis man ønsker det. Det er gode vindusflater langs vestveggen som, kombinert med åpen løsning mot kjøkkenet, gir en god romfølelse og godt med naturlig lys. Veggen mot kjøkkenet har blitt behandlet slik at den originale muren har kommet frem og gir en god kontrast mot resten av stuen. I stuen er det også montert en vedovn.

  Kjøkken:
  Kjøkkenet ligger med adkomst fra stuen og ble pusset opp for ca et år siden. Godt med benke- og skapplass på begge langvegger og integrerte hvitevarer som følger salget. Innredningen er av typen IKEA hvit høyglans.

  Soverom:
  Pent og delikat soverom med plass til en dobbeltseng og diverse skap/kommoder hvis man ønsker det. Det er adkomst til soverommet både fra entréen og fra stuen.

 • Beliggenhet

  Boligen er tilknyttet Christianslund borettslag som består av totalt 69 boliger fordelt på blokker og flermannsboliger adressert til Paul Holmsens vei og Christianslund allé. I Paul Holmsens vei ligger boligene på venstre side av veien og den aktuelle boligen ligger i mursteinsblokkene. Første innflytting av boligene skjedde i 1955, men det var først i 1980 at borettslaget ble dannet. Før dette var beboerne leietagere og ved stiftelsen av borettslaget var halvparten av beboerne tidligere ansatte ved Fredrikstad Mekaniske Verksted, som i sin tid hadde tjenesteleiligheter her.

  Christianslund har de siste årene endret seg til å bli et nytt og lite nærsentra for bebyggelsen i området Christianslund, Frydenberg, Trosvik og Oredalen. Her har du alt du trenger i hverdagen tilgjengelig for deg i umiddelbar nærhet og området består av både ene og flermannsboliger, blokk- og forretningsbygg. Her finner du Coop Extra dagligvareforretning, bensinstasjon, legekontor, blomsterbutikk og Butterfly konditori og alt bidrar til at området blir attraktivt både for unge og eldre. I umiddelbar nærhet har du også Oredalen som er inngangsporten til Fredrikstadmarka med flotte turmuligheter. Bjørndalsområdet, med de 3 dammene på rad, er opprustet og ble kåret til landets beste uterom i 2013. Dette mangfoldige og bynære markaområdet er et yndet utfartssted, egnet for korte og lange turer, sykling, skigåing på vinteren og bading på sommeren. Videre oppover i marka finner man Borredalsdammen, Skihytta og utallige små turstier på kryss og tvers.

 • Adkomst

  Fra Fredrikstad sentrum:
  Følg Glemmengata over i Knipleveien og følg denne frem til rundkjøringen i Christianslundkrysset. Ta til høyre i rundkjøringen og så til høyre igjen, inn Christianslund allé. Følg denne ca 100 meter og hold til venstre inn Paul Holmsens vei like etter Coop Prix. Paul Holmsens vei 8 ligger så på venstre hånd i mursteinsblokkene.

  Det vil bli skiltet med OBOS Eiendomsmeglere ved fellesvisning

 • Byggemåte

  Boligblokk oppført i 1955. Bygningen antas oppført med kompensert fundamentering og støpt såle på leiregrunn. Grunnmur av mur -/betongkonstruksjon. Etasjeskillere av betong. Yttervegger i mur og betong. Fasader forblendet med teglsten. Yttertak i trekonstruksjoner med saltak takform, tekket med betongtakstein (ikke besiktiget). For ytterligere info se vedlagt tilstandsrapport utført av Sigurd Unnestad.

 • Innhold

  Leiligheten ligger i 3.etg og inneholder: entré, soverom, bad/vaskerom, kjøkken og stue.

  Det medfølger også en bod på loftet samt to boder i kjelleren.

 • Areal

  Primærrom: 53 kvm, Bruksareal: 53 kvm

  Opplyste arealer er hentet fra takstrapport og er ikke kontrollmålt av megler.

 • Standard

  Tilstanden på boligen vurderes etter ulike tilstandsgrader. Tilstanden gir uttrykk for en gitt forventet tilstand, blant annetvurdert ut fra alder og normal bruk. For utfyllende informasjon om fastsetting av tilstandsgrader og hvilke tilstandsgrader som er gitt for gjeldende bolig, se vedlagt tilstandsrapport fra bygningssakkyndig.

  Definisjon:
  TG0: Ingen avvik
  TG1: Mindre eller moderate avvik
  (TG0 og TG1 gjengis ikke i salgsoppgaven)
  TG2: Avvik som kan kreve tiltak
  TG2: Avvik som ikke krever tiltak
  TG3: Store eller alvorlige avvik

  TG2: Betyr at konstruksjonen enten har feil utførelse, en skade eller tegn på skade, sterk slitasje eller nedsatt funksjon. Vedlikehold eller tiltak trengs i nær fremtid. Det er grunn til å varsle fare for skader på grunn av alder, eller overvåke bygningsdelen spesielt på grunn av fare for større skade eller følgeskade.

  TG3: Denne tilstandsgraden brukes ved kraftige tegn på forhold som man må regne med trenger utbedring straks eller innen kort tid. Det er påvist funksjonssvikt eller sammenbrudd.

  Følgende har fått TG2:
  Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn - Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet.
  Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad/vaskerom - Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under).
  Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom - Enkelte fuger i overgang mellom gulv og vegg har sprukket.
  Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > bad/vaskerom - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen.
  Våtrom > Ventilasjon > Bad/vaskerom - Rommet har kun naturlig ventilasjon.
  Tekniske installasjoner > Vannledninger - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger.
  Tekniske installasjoner > Avløpsrør - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger.
  Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg

  Punktene ovenfor er i stikkordsform, og det anbefales på det sterkeste å lese gjennom tilstandsrapport for nærmere utdypning over hva tilstandsgradene gjelder og i hvilken grad det anbefales utbedringer.

 • Utstyr

  Følgende hvitevarer medfølger: Integrerte hvitevarer medfølger salget. Det gis ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på hvitevarer eller utstyr som medfølger etter avtalen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke.

 • Oppvarming

  Det er elektrisk oppvarming i boligen samt vedovn i stuen.

  Vi gjør oppmerksom på at dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, medfølger heller ikke dette.

 • Tomten

  Andel i festet fellestomt, fordelt på 2 tomter, med Fredrikstad kommune som grunneier. Ny festeavtale ble inngått i 1980 med rett til å fornye etter 50 år. Festeavgiften inngår i fellesutgiftene og reguleres hvert 10. år med neste regulering i 2026. Grunneier har pant for forfalt festeavgift og leien reguleres etter konsumprisindeksen

 • Parkering

  Parkering i vei langs hekk i Paul Holmsens vei.

  Borettslaget har også 18 garasjer for utleie etter intern venteliste. Ved garasjene er det også montert elbillader.

 • Vei/vann/avløp

  Offentlig tilknyttet

 • Borettslaget

  Christianslund Borettslag Org.nr. 950058757.
  Borettslaget består av 69 andelsleiligheter.

  Ihht borettslagets husordensregler utføres renhold av gårdsplass, fortau og felles hage av gårdens beboere i fellesskap. Trappevask utføres av rengjøringsbyrå og borettslaget har avtale med vaktmesterfirma. Ved snøfall er beboere pliktig til å delta i snørydding. Borettslaget har 18 garasjer for utleie etter intern venteliste i borettslaget.

  Borettslaget har i perioden 2014-2015 skiftet ut 216 vinduer og balkongdører i laget. I 2018/-19 har laget gjennomført rehabilitering av VVS-anlegg og bad/våtrom i boligene med adresse Paul Holmsens vei 16 og 18.

  I 2018 ble også oljefyren skiftet ut og erstattet med varmepumpe som drifter sentralfyr og varmt vann til boligene. I forbindelse med årlig kontroll fra Norsk Brannvern ble alle brannslukningsapparater byttet i 2018.

  Borettslaget har samarbeid med OPAS når det gjelder planlegging av vedlikeholdsbehovet og gjenstående rehabiliteringsarbeider og prioriterer i samarbeid med disse.

  Av større prosjekter borettslaget har hatt i siste styreperiode har bl.a porttelefonanlegget og ringeklokker blitt oppgradert, installert 4 ladepunkter for el-bil, maling av utgangsdører i Paul Holmsens vei 6-14 samt diverse løpende vedlikehold. Styret har også jobbet med å redusere løpende utgifter. Se vedlagt årsberetning for nærmere info om styrets arbeider.

  Etter samtale med forretningsfører 18.01.2023 er det pr nå ingen konkrete planer i borettslaget.

  Økonomi:
  Driftsinntekter i 2021 var til sammen kr 3 741 856,-. Driftskostnadene i 2021 var til sammen kr 3 570 772,-. Borettslagets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsikt gjeld) var pr 31.12.2021 kr 557 477,- og viser borettslagets likviditet.

 • Dyrehold

  Dyrehold er tillatt, men det skal søkes om tillatelse fra styret på eget skjema. Se vedlagte husordensregler for nærmere info.

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.

 • Utleie

  Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til styret i borettslaget eller til forretningsfører. Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Adgangen til bruksoverlating (utleie) er begrenset. Merk at mulighet for korttidsutleie av hele boligen er begrenset til 30 dager jf borettslagslovens § 5-4.

 • Konsesjon

  Eiendommen er konsesjonsfri.

 • Odel

  Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Eiendommen ligger under Kommuneplan Fredrikstad 2020-2032 med formål om bebyggelse og anlegg, vedtatt 18.06.2020. Boligen ligger i et uregulert området ihht reguleringsplan. Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

 • Oppgjør


  Samlet kjøpesum og omkostninger forutsettes innbetalt til klientkonto fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Lovanvendelse og kontraktsbetingelser

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

  Følgende gjelder ved salg til forbrukerkjøper*:
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2.

  *Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", jfr Avhendingslovens § 3-9:

  Selgers ansvar er da begrenset og vil være en del av kontraktsvilkårene. jf. avhl. § 3-9, 2. pktm.
  Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven§ 3-9. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  710220254

Budgivning

 • Styregodkjennelse

  Ny andelseier(e) skal godkjennes av borettslagets styre før innflytting.

 • Lånevilkår

  Borettslaget har følgende lån og vilkår pr 28.12.2022:
  - OBOS-bank, annuitetslån, kr 25.994.560,-, flytende rente 3,90%, restløpetid 25 år 6 md.

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

  Borettslaget har avtale med OBOS om garanti for betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtalen om sikring av felleskostnader gjelder til den blir sagt opp av en av partene.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Aleksander Amundsen

Last ned dokumenter

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål