1 av 22

Råkollveien 18B

Toppleilighet med 3 soverom | Innglasset balkong med ettermiddagssol | Oppvarming inkl. felleskostn. | Nytt bad 2019

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: kr 3 109 629

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: kr 2 500 000

Fellesgjeld: kr 592 000

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: kr 17 629

En engangskostnad som dekker offentlige avgifter, tinglysingsgebyr m.m.

Felleskostnader pr. måned: kr 6 539

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  OBOS Østfold

 • Felleskostnader

  6 539,- pr Mnd
  Bl.a sentralvarme og varmtvann, trappevask, renter og avdrag på andel fellesgjeld, eiendomsskatt, festeavgift, kommunale avgifter, forsikring av bygningene, ytre vedlikehold, kabel-TV, internett, driftsutgifter, revisjon og forretningsførsel
  Totale felleskostnader pr. d.d. kr 6.539,- pr. md.
  Herav:
  Felleskostnader 4.727,-
  Oppvarming 1.206,-
  Renhold 111,-
  Kabel-tv 495,-

 • Totale kostnader

  2 500 000,- (Prisantydning)
  592 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  3 092 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  7 769,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
  --------------------------------------------------------
  17 629,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 109 629,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beskrivelse

  Lettstelt og pen leilighet i 4. etg. med en fin og praktisk planløsning. Leiligheten er gjennomgående malt i lyse og tidsriktige farger og har en praktisk planløsning med tre soverom, romslig kjøkken med adkomst til vaskerom og stue/spisestue med utgang til innglasset balkong.
  Bad og røropplegg er renovert i senere tid i regi av borettslaget

  Inngangsparti og gang:
  Felles inngangsparti med callinganlegg opp til leiligheten. Her finner man postkasser og oppslagstavler, samt trappen ned til kjeller hvor boligen disponerer 2 boder, samt fellesareal.

  Entre:
  Fra felles trappegang kommer man inn i romslig entré/gang. Her er det plass for sko og klesoppheng, og videre adkomst til de øvrige rommene i leiligheten.

  Stue:
  Fra gangen kommer du inn i romslig stue med vinduer vendt mot vest. Store vinduer gir godt med naturlig lys. Rommet er avlangt og det er plass for møblering av både sofagruppe og spisestue. Stuen er usjenert og uten innsyn, og herfra er det direkte adkomst til innglasset balkong.

  Uteplass / balkong
  Balkongen vendt mot vest med gode lys og solforhold noe utsikt over nærområdet og har god plass for møblering av sitte- eller spisegruppe. Det er skyvbare glassfelt slik at man kan åpne opp på sommerstid, og siden balkongen er innglasset fungerer den fint som utestue fra tidlig vår til sen høst.

  Kjøkken:
  Kjøkkenet ligger med adkomst fra gang og har godt med skap- og benkeplass, samt fin plass for et spisebord ved vinduet. Fra kjøkkenet er det videre adkomst til vaskerom og videre til lagringsbod. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Laminat benkeplate med nedfelt vask- og skyllekum. Fliser og belysning over benkeplate. Integrert koketopp og komfyr. Avtrekk over kokeplass. Kullfilter ventilator.

  Vaskerom:
  Vaskerom ligger med adkomst fra kjøkken og har opplegg for vaskemaskin og plass for skap/oppbevaring.

  Bad:
  Badet ble renovert i regi av borettslaget i 2019 og fremstår moderne med god standard. Her er det fliser på gulv og vegger, med varme i gulvet. Badet er innredet med servantinnredning, høyskap og dusjkabinett. Mekanisk avtrekk.

  Wc-rom:
  Dette rommet ble også renovert av borettslaget i 2019 og er innredet med vegghengt klosett og servant

  Soverom:
  Boligen har tre soverom. To av soverommene har adkomst fra gangen, mens det tredje har adkomst fra stuen. Soverommene er av fin størrelse og har godt med skapplass. På hovedsoverommet er det god plass til en dobbeltseng, og godt med lagring i skyvedørsgarderobe. Også god plass til diverse innredning på det andre soverommet. Alle soverom har vindu vendt mot øst.

  Bod/lagringsplass:
  Muligheter for lagring og oppbevaring på utebod ved vaskerom.
  I tillegg medfølger en bod samt et matskap i kjeller.

 • Beliggenhet

  Haugåsen borettslag ligger i et etablert nabolag på Rolvsøy hvor det i de nærmeste gatene ligger boligfelt bestående av eneboligbebyggelse med koselige hager. Med umiddelbare nærhet til Fredrikstadmarka og Borredalsområdet, med sine mange flotte turstier og lysløype, byr dette området på rike muligheter for tur og friluftsliv hele året. Like ved blokkene ligger både Hauge barneskole og Haugeåsen ungdomsskole, og det er flere barnehager i området. Det er også på Rolvsøy distriktets Steinerskole ligger. Til tross for den landlige beliggenheten er det kun noen hundre meter ned til Dikeveien handelsområde med Østfoldhallene hvor du også finner flere dagligvareforretninger og et bredt utvalg av butikkjeder og virksomheter som blant annet treningssenter. Det er bussholdeplass rett ved blokkene og distriktet har meget gode bussforbindelser til Fredrikstad og Sarpsborg nede på Rolvsøyveien hvor Glommaringen har hyppige avganger mellom Fredrikstad og Sarpsborg.

 • Adkomst

  Se kartskisse

 • Byggemåte

  Boligblokk over 4 etasjer, pluss kjeller oppført i 1969. Bygningen er fundamenter på fjell/faste masser. Støpt plate på komprimerte masser.
  Grunnmur av betong. Etasjeskillere av armert betong. Yttervegger med støpte betongelementer. Fasader forblendet med teglstein og sementbaserte plater. Flat takkonstruksjon, antatt tekket med papp/folie.
  Opplysninger vedr. byggemåte er hentet fra vedlagt tilstandsrapport utført av takstmann Marcus Pettersen. Rapporten er datert 12.09.23. Se denne for ytterligere opplysninger.

 • Innhold

  Leiligheten inneholder entré, bad, wc, 3 soverom, vaskerom, bod, kjøkken og stue med utgang til innglasset balkong. Det er bod på ca. 3,5 kvm og et låsbart skap i kjeller.

 • Areal

  Primærrom: 88 kvm, Bruksareal: 100 kvm

 • Standard

  Følgende bygningsdeler har fått TG2 i vedlagt tilstandsrapport:

  Kjøkken > Avtrekk:
  Kjøkkenventilator har avtrekk ut til balkong. Anbefales å undersøke mulighet for å videreføre avtrekk ut av bygningen. Dette må avklares med borettslaget.

  Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg
  Det anbefales alltid utvidet kontroll da dette ligger utenfor takstmannens kompetanseområde. Dette punktet er såpass omfattende at det bør alltids som et minimum innhente en ELkontroll fra det lokale EL-tilsyn (DLE).

  Følgende bygningsdeler har fått TGIU(Ikke undersøkt) i vedlagt tilstandsrapport:

  Innvendig > Radon
  Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Radonmålinger gjøres med egnet utstyr i de kaldeste månedene i året.

  Våtrom > Tilliggende konstruksjoner våtrom > vaskerom:
  Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner

  Våtrom > Tilligende konstruksjoner våtrom > bad:
  Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner

 • Utstyr

  Følgende hvitevarer medfølger: Integrerte hvitevarer medfølger. Det gis ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på hvitevarer eller utstyr som medfølger etter avtalen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke.

  Dekoder fra Canal digital og ruter.
  Callinganlegg

 • Oppvarming

  Leiligheten er varmet opp via felles sentralfyringsanlegg som også sørger for oppvarming av varmt vann. Dette er inkludert i de månedlige felleskostnadene. Elektriske varmekabler på bad.
  Vi gjør oppmerksom på at dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

 • Tomten

  Andel i fellestomt som borettslaget fester av Fredrikstad kommune, og festeavtalen ble inngått i 1968 med en festetid på 100 år. Grunneier er Åge Willy Ødegaard, og tomten er festet bort til Fredrikstad kommune. Haugåsen borettslag fremfester tomten. Festekontrakten kan fornyes for 50 år av gangen. Festeavgiften inngår i fellesutgiftene og reguleres hvert 10. år med neste regulering i 2021. Grunneier har pant for forfalt festeavgift og leien reguleres etter konsumprisindeksen. Arealet er oppgitt av Fredrikstad kommune og er hentet fra matrikkelen. Det varierer hvor gode disse dataene er med hensyn på fullstendighet og nøyaktighet. Avvik kan forekomme ved en senere oppmåling.

 • Parkering

  Borettslaget eier 35 garasjer for utleie, og styret fordeler plasser etter venteliste. Øvrig parkering på felles parkeringsplasser og etter gjeldende bestemmelser for området.

  Borettslaget har el-bil parkering

 • Vei/vann/avløp

  Tilknyttet offentlig vei-, vann- og kloakkforhold.

 • Borettslaget

  Borettslaget består av 60 leiligheter fordelt på 2 blokker.
  Haugåsen Borettslag har fellesavtale med Telenor, samt vaktmester som utfører forefallende arbeide etter pålegg fra styret. Trappevask utføres av innleid firma. Borettslaget eier 36 garasjer som styret administrerer utleie av.

  Laget har 2 ladestasjoner for lading av el-/hybridbil. For nærmere info må styret kontaktes

  Av vedlikehold og oppgraderinger utført av borettslaget de senere årene kan det nevnes:
  2010 - Reparasjon av tak på begge bygg
  2012 - reparasjon av vegg mot syd og pipe i 18
  2013 - Renovert oljefyren
  2014 - Byttet alle sikringsskapene
  2015 - Restaurering av garasjene
  2016 - Asfaltering, kantstein, bytte varmtvannsberedere, spyling avløp og rens av luftekanaler
  2017 - Forprosjekt rørrehabilitering, kontroll av brannsikkerhet, justert/endret husordensregler.
  2018 - Utskifting av oljefyr til bergvarmeanlegg.
  2019 - Rør-/baderomsrehabilitering
  2020 - Låser: Boligselskapet har digital adkomst
  2021 - Strømpetrekking av bunnledning

  Nøkkel til vinduer på veranda, nøkkel til sikringsskap, nøkkel til radiator, nøkkel til postkasse og nøkkel til vannkran skal følge leiligheten. Dette er borettslagets eiendel og skal følge leiligheten ved salg.

  Borettslaget har avtale med RenBolig i forbindelse med vaktmestertjenester samt uteområder.

  Økonomi:
  Driftsinntekter i 2022 var til sammen kr 4 251 513,-. Driftskostnadene i 2022 var til sammen kr 3 506 907,-. Driftskostnadene er høyere enn budsjettert og skyldes i hovedsak oppvarming. Finanskostnader er høyere enn budsjettert og skyldes i hovedsak renteøkning. Resultat 2022 viste et underskudd på kr 107 936,- og ble foreslått dekket av egenkapital.
  Borettslagets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsikt gjeld) var pr 31.12.2022 kr 736 599,- og viser borettslagets likviditet.

 • Dyrehold

  Med unntak av tjeneste- og førerhunder er det ikke tillatt med dyrehold i borettslaget.

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Det finnes ikke ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver. Det skal ikke være nødvendig med ferdigattest for bygg eldre enn 1998. (Da nye regler om ansvar ble innført)

 • Utleie

  Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til styret i borettslaget eller til forretningsfører. Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Adgangen til bruksoverlating (utleie) er begrenset. Merk at mulighet for korttidsutleie av hele boligen er begrenset til 30 dager jf borettslagslovens § 5-4.

 • Konsesjon

  Eiendommen er konsesjonsfri.

 • Odel

  Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Eiendommen ligger inn under kommunedelplan for Fredrikstad byområde 2011-2023 med formål hensyn landskap, LNRF - tiltak stedbunden næring og bebyggelse og anlegg. Planen var godkjent 06.12.2012. Eiendommen er uregulert og tilhører ikke noen reguleringsplan. Planforslag 01061112 Fylkesveg 109 Råbekken-Alvim er varslet igangsatt 17.11.2014. Rolvsøyveien skal bygges ut til 4-feltsvei.

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

 • Oppgjør


  Samlet kjøpesum og omkostninger forutsettes innbetalt til klientkonto fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Lovanvendelse og kontraktsbetingelser

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

  Følgende gjelder ved salg til forbrukerkjøper*:
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2.

  *Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", jfr Avhendingslovens § 3-9:

  Selgers ansvar er da begrenset og vil være en del av kontraktsvilkårene. jf. avhl. § 3-9, 2. pktm.
  Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven§ 3-9. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  710230147

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

 • Forkjøpsrett

  Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

 • Meldefrist forkjøpsrett

  21.09.2023

Budgivning

 • Styregodkjennelse

  Ny andelseier(e) skal godkjennes av borettslagets styre før innflytting

 • Lånevilkår

  Borettslaget lån med saldo og betingelser pr. 05.09.23:
  Husbanken, lånenr 1146883410, kr 1.851.325,-. Annuitetslån. Flytende rente 2,58%. Restløpetid 8 år og 4 mnd.
  OBOS banken, lånenr 98207757020, kr 23.557.614,-. Annuitetslån. Flytende rente 5,15%. Restløpetid 25 år og 6 mnd.
  OBOS Banken, lånenr 98208051415, kr 6.547.973,-. Annuitetslån. Flytende rente 5,15%. Restløpetid 19 år og 2 mnd.

  Det gjøres oppmerksom på at forretningsfører kan ha mottatt varsler om renteendringer eller nye lån som ikke er iverksatt pr. dags dato.

  Borettslaget har ikke IN-ordning med mulighet for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld.

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

  Borettslaget har avtale med OBOS om garanti for betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtalen om sikring av felleskostnader gjelder til den blir sagt opp av en av partene.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler MNEF Håvard Andreas Midtsjø

Last ned dokumenter

Her finner du detaljert informasjon om prosjektet og boligene.

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål