Velkommen til visning i Selma Ellefsens vei 11F!

1 av 46

Selma Ellefsens vei 11 F

Ny, strøken og innholdsrik toppleilighet i 14. etasje. Garasjeplass medfølger. To balkonger. Fantastisk utsikt. IN-ordn.

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: kr 13 553 732

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld + omkostninger.

Prisantydning: kr 8 940 000

Fellesgjeld: kr 4 570 000

Fellesgjelden er lånet som er forhandlet fram for borettslaget. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til boligen din.

Omkostninger: kr 43 732

Omkostninger er en engangskostnad som dekker offentlige avgifter, tinglysingsgebyr m.m.

Felleskostnader pr. måned: kr 26 312

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Nabolagsprofil, Selma Ellefsens vei 11 F

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  OBOS, tlf 02333.

 • Forsikring

  Tryg Forsikring - polisenummer 7994532.

 • Ligningsverdi

  Det er ikke satt ligningsverdi ettersom boligen er helt ny. Formuesverdien er en gitt prosentandel av denne boligverdien. Formuesverdien av primærboliger settes til 25 prosent av boligverdien (90 prosent for sekundærboliger).

 • Felleskostnader

  Kr 26 312,- pr. mnd.

  Herav:
  Felleskostnader: kr 4 795,-
  A-konto oppvarming: kr 1 143,- (årlig avregning)
  Kapitalkostnader: kr 19 994,-
  Garasje: kr 200,-

  Felleskostnadene inkluderer varmtvann (A-konto), grunnpakke internett, kommunale avgifter, felles forsikring, vaktmestertjenester, trappevask, kapitalkostnader og forretningsfører.

  Estimerte endring av kapitalkostnader etter avdragsfrihet med dagens rente vil være totale kapitalkostnader på kr 23 848.

  Oppgitte kapitalkostnader er estimert ut fra andel fellesgjeld og dagens rente. Det tas forbehold om små endringer i oppgitt beløp. Oppgitt fellesgjeld på kr 4 570 000,- er riktig andel fellesgjeld for andelen som kjøper overtar.

 • Andel fellesgjeld/fellesformue

  Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 4 570 000,- (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.01.2024

 • Garantiordning

  Boligen inngår i et OBOS-tilknyttet borettslag. Dersom borettslaget påføres økonomisk tap som følge av manglende innbetalte felleskostnader, garanterer OBOS overfor borettslaget full inndekning av disse manglende innbetalte felleskostnader.

 • Totale kostnader

  8 940 000,- (Prisantydning)
  4 570 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  13 510 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  6 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  240,- (Pantattest kjøper)
  500,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  500,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  7 764,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
  20 000,- (Dokument avgift nybygg.)
  5 000,- (Andelskapital)
  --------------------------------------------------------
  43 732,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  13 553 732,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beskrivelse

  Selma Ellefsens vei 11 F er en innholdsrik og strøken topp- og hjørneleilighet i et nyetablert borettslag på Ulven. Leiligheten ligger høyt og fritt til i 14. etasje med flott utsikt over Oslo. Leiligheten er helt ny og ubebodd.

  Leiligheten er moderne med gjennomgående god standard. Store vindusflater på 3 av 4 yttervegger gir rikelig med naturlig lys og sørger for at utsikten enkelt kan nytes. Alle rom bortsett fra bad har flott 1-stavs eikeparkett og slette, lyse veggflater. Det er vannbåren gulvvarme fra fjernvarmeanlegg i entré, stue, kjøkken og bad. Det er balansert ventilasjonsanlegg med lokalt aggregat i hver leilighet.

  - Velkommen inn -
  Entreen er lys og innbydende med god plass til yttertøy og sko.

  - To bad -
  Leiligheten har to bad, et i tilknytning det største soverommet og et med enkel adkomst fra entreen.

  - Tre luftige soverom -
  Leiligheten har tre luftige soverom.

  - Separat kjøkken med spiseplass -
  Kjøkkenet ligger fint til ved stuen. Rommets størrelse gir plass til spisebord. Kjøkkeninnredningen fra Norema er lys og moderne med integrerte hvitevarer.

  - Stor stue med utgang til to balkonger -
  Det romslige stuen åpner for flere innredningsmuligheter. Det er utgang til sydvestvendt balkong på 8 kvm og sørøstvendt balkong på 5 kvm. Solrike balkonger med flott utsikt.

  - Bod og fellesarealer -
  Med leiligheten følger en sportsbod på ca. 5 kvm. Det etableres innvendig og utvendig sykkelparkering. Til sykkelparkering i kjeller i oppgang F er det egen, praktisk inngang fra Ulvenveien.

  - Takterrasse -
  Det er sen stor og flott takterrasse i etasjen over leiligheten. Enkel adkomst med trapp eller heis.

 • Beliggenhet

  Ulven T er et helt nytt og moderne borettslag med sentral beliggenhet på Ulven i Hovinbyen - et prioritert utbyggingsområde i Oslo. Det er planlagt ca. 2 500 nye boliger, flere næringsbygg og et godt servicetilbud.

  Ulven er en moderne, grønn bydel med nærhet til flotte turområder og kort vei til sentrum. Områdene rundt boligene på Ulven består av grønne gårdsrom med busker og beplantning samt flere lekeplasser og samlingssteder.

  Området byr på flere fine tur- og rekreasjonsmuligheter. Vålerengas nye Intility Arena med Vålerenga Kultur- og idrettspark, Vallhall idrettspark og treningssenter og Valle Hovin med skøytebane er bare fire minutter unna med sykkel. Det er ikke langt til Lillomarka og Grefsenkleiva med attraktive turområder og anlegg for aktiviteter hele året.

  Ulven har ikke bare en sentral beliggenhet i forhold til alt som ligger rundt. Etter hvert som bydelen vokser fram, vil også nye tilbud se dagens lys. Det blir nye barnehager, butikker, spisesteder og fritidsaktiviteter. Området er en del av Oslos største byutviklingsområde med store planer for framtiden.
  Det er flere servicetilbud i umiddelbar nærhet, som Kiwi, Apotek, frisør, blomsterbutikk, Cafe og asiatisk restaurant. Det er kort avstand til Vinslottet og Hasle torg med et bredt utvalg av populære serveringssteder, butikker og tilbud. Det er lagt opp til næringslokaler i 1. etasje langs hele veien i Ulven Park Borettslag og på hjørnet i oppgang F i Ulven T Borettslag.

  Construction City står klart i 2025. Næringsbygget på 103 000 kvadratmeter skal huse store og små aktører innen bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen med ca. 5 000 arbeidsplasser. I tillegg blir det treningssenter, butikker og flere serveringssteder. For mer informasjon om Construction City: https://constructioncity.no/nb/

  I nærheten av Ulven er Løren skole, Teglverket skole, Bryn skole og Kuben Videregående skole. Det er kort vei til nærmeste barnehage som befinner seg i de to første etasjene i Prismet i Ulven Park Borettslag.

  Ulven ligger nordøst for Oslo sentrum med enkel adkomst til E6 og Ring 3. Reisetid med bil til sentrum er ca. 5 minutter, mens det er under 4 km. i gang- og sykkelavstand til et yrende cafe- og uteliv og ellers alt hva et rikt byliv kan tilby.
  Fra leiligheten er det ca. 4 minutters gange til Økern T - et knutepunkt for bussavganger og t-bane. Med t-bane tar det kun 10 minutter til Oslo sentrum. Ellers er det bussholdeplass rett utenfor borettslaget.

  Ulvenveien oppgraderes til ny, fin hovedgate med busstrasé i midten. Trær og busker vil pryde sykkelvei og fortau. Gang- og sykkelvei mellom Ulven og Kabelgaten er etablert og det er dermed kun fem minutters gange til Kuben Videregående skole og Hotell 33.

  Her bor du tett på grønne uteområder og med kort vei til det meste. Velkommen til visning!

 • Adkomst

  Det er heis som går fra kjelleretasjen og opp til takterrassene i alle oppganger. Det vil bli skiltet med OBOS Eiendomsmeglere ved fellesvisning.

 • Byggemåte

  Ulven T bygges etter byggeteknisk forskrift 2017 (TEK 17). Generelt utføres arbeidene i henhold til NS 3420 med «normalkrav for toleranser i bygninger».

  Bebyggelsen består totalt av 168 leiligheter fordelt på fem hus/oppganger (A, B, C, DE og F) med varierende etasjeantall fra 5 til 14 etasjer, i tillegg til kjeller og takterrasse. I hus F etableres det også et næringsareal på ca. 190 kvadratmeter i første etasje. Det er etablert innvendig og utvendig sykkelparkering. Under bygningene ligger en kjelleretasje som inneholder boder, diverse tekniske rom og sykkelparkering. Fasadene er i hovedsak forblendet med teglstein og platekledning. Enkelte fasadedetaljer kan være i andre materialer.

 • Innhold

  Ny, lekker toppleilighet på Ulven. Stor 4-roms leilighet i 14. etasje med 2 bad og 2 balkonger. Leiligheten ligger i et område under stor utvikling. God planløsning og flott fjordutsikt over området og Oslo.

  Entré:
  Lys entré med plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Mange muligheter for innredning/oppbevaring. Inngang til stor og praktisk bod. Vannbåren varme i gulv.

  Hovedsoverom:
  Stort hovedsoverom hvor det er god plass til å sette opp ulike garderobeløsninger. Inngang til eget bad.

  Bad/wc:
  Helfliset bad bestående av vegghengt toalett. Oppgradert bad med stilige fliser, dusjvegger i glass og pen innredning. Vannbåren varme i gulv.

  Soverom 2 og 3:
  Fine soverom med god plass til møblering av seng, nattbord og garderobeskap.

  Bad:
  Helfliset bad bestående av vegghengt toalett. Oppgradert bad med stilige fliser, dusjvegger i glass og pen innredning. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Vannbåren varme i gulv.

  Kjøkken:
  Stort separat kjøkken med god plass for et stort spisebord. Vannbåren varme i gulv.

  Det er satt inn et lekkert og oppgradert kjøkken fra Norema. Heltrebenkeplate i Eik Skifergrå og underlimt vask. Det er kjøkkeninnredning med hvite slette fronter. Det er godt med skap, skuffer og benkeplass på kjøkkenet. Følgende hvitevarer medfølger: Integrert oppvaskmaskin, komfyr, induksjonstopp og kjøle/fryseskap, Dette er nye ubrukte hvitevarer.

  Stue:
  Stor åpen stue med vannbåren varme i gulv. Her er det god plass til stor sofakrok og tv, samt f. eks. en sittegruppe 2 (lounge) eller spisebord. Fra stuen er det utgang til 2 balkonger, slik at du kan følge solen fra morgenen til utover kvelden. Balkongene har fantastisk utsikt.

  Det er store vinduer i stuen som både gir godt med lys inn i rommet og flott utsikt.

  Balkonger:
  Leiligheten har 2 balkonger på forholdsvis 8 og 5 kvm.

  Balkongen på 8 kvm er sydvestvendt, her får man gode solhold og fantastisk utsikt. Balkongen på 5 kvm er sørøstvendt og vendt mot Ulvenveien som gir en livlig og flott utsikt.

 • Arealer og fordeling per etasje

  Totalt BRA '0 kvm består av:
  - BRA-i (internt bruksareal):
  - BRA-b (innglasset balkong):
  - BRA-e (eksternt bruksareal):
  - TBA (terrasse-/balkongareal)

  Det totale bruksarealet fordeler seg som følger:
  Første etasje:
  - BRA: xx m²
  - BRA-i: xx m² (stue, to soverom, trimrom, vaskerom, bod)
  - BRA-b: xx m² (innglasset balkong / vinterhage)Andre etasje:
  - BRA: XX m²
  - BRA-i: xx m² (entré, gang, bad, toalettrom, soverom, spisestue, kjøkken)

  Garasje
  BRA xx m²: Garasjeplass

  Tekst om eventuelle gulvareal (GUA) og areal med lav takhøyde (ALH)
  Tekst om eventuelle spesielle rettigheter til fellesareal som ikke inngår i boligens BRA, eks.
  takterrasse, bod, treningsrom mm.

  Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.
  Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i NS 3940:2023.

 • Areal

  4-roms andelsleilighet i 14. etasje. Toppetasjen.

  Bruksareal: 128 kvm. Primærrom: 123 kvm, består av entré, 3 soverom, bad/wc, wc, stue og kjøkken
  Sekundærrom: 5 kvm består av innvendig bod.

  Fra stuen er det utgang til to balkonger.

  Boligen disponerer en bod i kjeller på ca. 5 kvm. Felles sykkelparkering utenfor og i kjeller.

 • Standard

  Gulv:
  1-stavs lys eikeparkett i alle rom med unntak av fliser på baderommene.

  Vegger:
  Malte overflater i alle rom med unntak av fliser på baderommene.

  Himling:
  Malte overflater i alle rom. Downlights på bad.

 • Utstyr

  Følgende hvitevarer medfølger: Integrerte oppvaskmaskin, komfyr, induksjonstopp og kjøle/fryseskap, Dette er nye ubrukte hvitevarer. Øvrige hvitevarer medfølger ikke.

  Porttelefon med kamera og toveis kommunikasjon til leiligheten ved hovedinngang. Svarapparatet er plassert i entreen.

 • Oppvarming

  Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Vannbåren gulvvarme fra fjernvarmeanlegg i entré, bad, stue og kjøkken, ellers elektrisk oppvarming. Ingen monterte panelovner.

 • Tomten

  Tomten og fellesarealene er opparbeidet med gressplener, trær, beplantning, sittegrupper og asfalterte stikkveier. Beplanting utføres til våren.

 • Parkering

  Garasjeplass i lukket garasjeanlegg under Ulven Park medfølger leiligheten. Mulig å montere EL-lader. Plassen er omsettelig. Det presiseres at garasjeanlegget ikke er i samme bygg som leiligheten og kjøper må ut og inn i nabobygget (Ulven Park) for å komme til garasjeplassen.

  Ellers parkering etter gjeldende bestemmelser.

  Mulighet for å kjøpe ytterligere parkeringsplasser i garasjeanlegg tilknyttet Ulven Park Borettslag for kr 500.000,- eller med lader for kr. 522.500,-.

  Det er pr 09.11.2023 ledige plasser å kjøpe.

 • Vei/vann/avløp

  Offentlig.

 • Borettslaget

  Ulven T Borettslag

 • Dyrehold

  Se boligselskapets husordensregler/vedtekter.

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Det foreligger midlertidig brukstillatelse.

 • Konsesjon

  Eiendommen er konsesjonsfri.

 • Odel

  Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

  Eiendommen/området er regulert til bolig og næring. Området er under utvikling og interessenter oppfordres til å sette seg inn i planter på kommunens nettsider:
  https://od2.pbe.oslo.kommune.no/kart/[601103,6644626,8

  Eiendommen er regulert til sentrumsformål etter bestemmelser i S-4832, datert 20.05.2015. Innenfor områdene angitt som sentrumsformål kan det etableres boliger, offentlig eller privat tjenesteyting, forretninger og kontor, hotell/overnatting og bevertning.

  Selma Ellefsens vei 9 - Oppføring av to boligblokker med felles kjelleretasje
  Bydel: Bjerke
  Saksnr: 201915138

  Ulvenveien 90 A-B - 92 - 92 B - Oppføring av leilighetsbygg - Ulven felt D1, del D1.A
  Bydel: Bjerke
  Saksnr: 202111771

  Selma Ellefsens vei 2 - 6 - Bestilling av oppstartsmøte - Boliger
  Saksnr: 201916403 - Reguleringssak
  Mottatt sak: 08.10.2019

  Ulvenveien 99 felt B1 - Forhåndskonferanse - Nybygg bolig og næring
  Siste dok. 31.8.2021
  Saksnr: 202113463

  Selma Ellefsens vei 9 - Oppføring av to boligblokker med felles kjelleretasje
  Saksnr. 201915138 - Byggesak
  Mottatt sak: 18.09.2019

  Selma Ellefsens vei 15 med flere - Planforslag til offentlig ettersyn - Utvikling av Økern S
  Saksnr: 201618936 - Reguleringssak

  Østre Aker vei 25 - Detaljregulering - Næring
  Saksnr: 201810570 - Reguleringssak
  Mottatt sak 02.08.2018
  les mer på: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201810570

  Østre Aker vei 29 - Planforslag til offentlig ettersyn - Næring og boliger
  Saksnr: 201707919 - Reguleringssak

  Ulven/Økern er et område hvor det er store byggeplaner. Det må dermed regnes med ulik byggeaktivitet i mange år fremover.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Lovanvendelse og kontraktsbetingelser

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

  Følgende gjelder ved salg til forbrukerkjøper*:
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2.

  *Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", jfr Avhendingslovens § 3-9:

  Selgers ansvar er da begrenset og vil være en del av kontraktsvilkårene. jf. avhl. § 3-9, 2. pktm.
  Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven§ 3-9. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet 28.01.22 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Energimerking og nabolagsprofil.
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  716220003

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

 • Forkjøpsrett

  Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

 • Meldefrist forkjøpsrett

  18.02.2022

Budgivning

 • Styregodkjennelse

  Kjøper må godkjennes av borettslaget. Dersom styret i borettslaget ikke godkjenner kjøper som ny eier, må boligen videreselges for kjøpers regning og risiko.

 • Lånevilkår

  Selskapets totale lån og vilkår:
  OBOS01
  Annuitetslån
  Restsaldo: kr 523 574 431,-
  Andel restsaldo: kr 4.570.000,-
  Restløpetid: 463 terminer
  Terminer pr. år: 12
  Avdr.frihet til og med: 01.01.2027
  Rente: 5,25% flytende

  Det er mulighet til individuell nedbetaling på lånet.

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Ansvarlig megler

  Avdelingsleder / Eiendomsmegler MNEF Steinar Gulbrandsen

Last ned dokumenter

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål