Velkommen til Selma Ellefsens vei 3 H - Presentert av OBOS Eiendomsmeglere avd. Ulven.

1 av 37

Selma Ellefsens vei 3H

Lys og fin 4-roms i Ulven Park - Solrik Balkong | Felles takterrasser | V.vann inkl. | Garasje* | Kort vei til off. kom,

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: kr 6 524 129

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: kr 3 430 000

Fellesgjeld: kr 3 076 500

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: kr 17 629

En engangskostnad som dekker offentlige avgifter, tinglysingsgebyr m.m.

Felleskostnader pr. måned: kr 12 578

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  OBOS, tlf 02333

 • Forsikring

  Protector AS

 • Ligningsverdi

  Formuesverdi for inntektsåret 2021:
  Som primærbolig: kr 1 300 000
  Som sekundærbolig: kr 4 680 000

 • Felleskostnader

  Totale felleskostnader pr. d.d. kr 12.578,- pr. md.
  Herav:
  Felleskostnader 2.781,-
  A-konto oppvarming 439,-
  Kapitalkost. lån 1 OBOS01 9.358,

  Etter kjente fremtidige endringer, blir summen av de totale felleskostnadene kr. 12.762,-

  Felleskostnadene etter avdragsfri periode gir med dagens rentenivå en økning på kr 3.439,- som gir totale felleskostnader på kr 16.201,-
  Dersom fellesgjelden blir innfirdd vil de totale månedlige felleskostnadene bli kr. 2.781,- + A-konto oppvarming.

 • Andel fellesgjeld/fellesformue

  Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 3.076.500, pr. 01.05.2023

 • Garantiordning

  Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato

 • Totale kostnader

  3 430 000,- (Prisantydning)
  3 076 500,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  6 506 500,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  7 769,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
  --------------------------------------------------------
  17 629,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  6 524 129,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beskrivelse

  Velkommen til Selma Ellefsens vei 3H - En romslig og gjennomgående 4-roms hjørne og ende leilighet med fin beliggenhet i Ulven Park. Leiligheten ligger fint til med enkel adkomst i 6 etasje. Gårdsrommet er pent opparbeidet med pergola, grillplass, akebakke, sandlekeplass og frodig vegetasjon med regnbed. Takterrassene er flotte fellesarealer som inneholder plantekasser, romdannende beplantning og møbler samt flott utsikt og gode solforhold.

  Det er kort vei til offentlig transport, Økern T-banestasjon ligger kun 4 minutter unna og tar deg inn til sentrum på 10 minutter. Det er etablert sykkel -og gangveier i flere retninger. Det tar kun 15 minutter å sykle inn til sentrum. Rett utenfor døren er det også bussholdeplass. Det er etabler flere spisesteder og butikker i området, og det vil bare etableres mer etterhvert som bydelen blir utviklet.

  Leilighetens planløsning er god bestående av romslig entré med plass til å sette fra seg sko og henge fra seg jakker, praktisk bod i tilknyttning til entréen med garderobeskap, tre soverom, flislagt bad og åpen stue- og kjøkkenløsning. Lyst kjøkken fra HTH kjøkken med integrerte hvitevarer og godt med skap -og skuffeplass. Fra stuen og ett soverom er det utgang til sydvestvendt balkong på 8 kvm. Her er det god plass til det man måtte ønske av utemøbler. Leiligheten disponerer en sportsbod i kjeller på 5 kvm. Det er mulighet for kjøp av garasjeplass i anlegg under Ulven Park. Det er tilgang til flere flotte takterrasser.


  Leiligheten har gjennomgående god standard og store vindusflater som gir godt med naturlig lys. Det er nybyggaranti og mulighet for innfrielse av fellesgjeld (IN-ordning). Det er lave kjøpsomkostninger (ingen dokumentavgift) samt mulighet for rask overtagelse.


  Velkommen til en hyggelig visning i Selma Ellefsens vei 3 H:
  - Sydvestvendt balkong på 8 kvm med gode solforhold.
  - Tidløst kjøkken fra HTH
  - Nybyggaranti
  - IN-ordning (mulighet for nedbetaling av fellesgjeld)
  - Lave omkostninger ved kjøp (ingen dokumentavgift)
  - Enkel og trappefri adkomst.
  - Delikat bad med vannbåren gulvvarme
  - Meget god og arealeffektiv planløsning
  - Varmtvann (A-konto) inkludert i felleskostnadene
  - Balansert ventilasjon
  - Pent opparbeidet gårdsrom med beplantning, pergola, lekeplasser og sittegrupper
  - Felles takterrasse med WC og benk med vask. Flott utsikt og meget gode solforhold
  - Sportsbod i kjeller på ca. 5 kvm. samt felles sykkelparkering for beboere i Ulvenparken
  - Otto Mobility bildelingsordning
  - Bussholdeplass rett utenfor borettslaget og kort vei til Økern T-bane
  - Rask avklaring av forkjøpsrett
  - Mulighet for kjøp av garasjeplass pr. 01.05.23.
  - Mulighet for rask overtagelse

 • Beliggenhet

  Ulven Park er et nytt og moderne borettslag med sentral beliggenhet på Ulven, i Hovinbyen - et prioritert utbyggingsområde i Oslo. Det er planlagt ca. 2000 nye boliger, flere næringsbygg og et godt servicetilbud.

  Fellesarealene i Ulven Park består av et grønt og fargerikt gårdsrom med trær, busker og beplantning samt fine sittegrupper og lekeområder. Fra borettslagets takterrasser er det upåklagelige sol- og utsiktsforhold. Området byr på flere fine tur- og rekreasjonsmuligheter som bl.a. ved Andedammen på Valle Hovin. Her har man også fotballbane, skøytebane og treningssenter. Det er ikke langt til Lillomarka og Grefsenkleiva med attraktive turområder og anlegg for aktiviteter hele året.

  Ulven har ikke bare en sentral beliggenhet i forhold til alt som ligger rundt. Etter hvert som bydelen vokser fram, vil også nye tilbud se dagens lys. Det blir nye barnehager, butikker, spisesteder og fritidstilbud.

  Butikker og servering
  Det er flere servicetilbud som Kiwi, Apotek, blomsterbutikk, café og sushi restaurant. Fra Ulven er det gangavstand til Vinslottet og Hasle Torg med et bredt utvalg populære serveringssteder, butikker og tilbud. Det er lagt opp til næringslokaler i 1. etasje langt hele veien i Ulven Par Borettslag. OBOS bygger Construction City hvor det blir 5000 arbeidsplasser og flotte servicetilbud i form av butikker, treningssenter og spisesteder.

  Skoler og barnehager
  I nærhet til leiligheten finnes Løren skole, Teglverket skole, Bryn skole og Kuben videregående skole. I tillegg til de etablerte skolene i nærheten er det avsatt tomt til ny skole i området. Det er flere barnehager i nærområdet. I Ulven Park er en ny barnehage i Prismet. Det vil også bli etablert en barnehage i Ulvenkroken.

  Kollektiv transport
  Ulven ligger nordøst for Oslo sentrum med enkel adkomst til E6 og Ring 3. Reisetid med bil til sentrum er ca. 5 minutter, mens det er under 4 km. i gang- og sykkelavstand til et yrende cafe- og uteliv og ellers alt hva et rikt byliv kan tilby. Fra leiligheten er det ca. 5 minutters gange til Økern T - et knutepunkt for bussavganger og t-bane. Med t-bane tar det kun 10 minutter til Oslo sentrum. For øvrig er det bussholdeplass rett utenfor borettslaget. På Ulven bor du i en moderne, grønn bydel med nærhet til flotte turområder og sentrumsfasiliteter. Velkommen til visning!

 • Bebyggelse

  Bebyggelsen i området består for det meste av boligblokker samt nærings- og kontorbygg.

 • Adkomst

  Det vil bli skiltet med OBOS visningsskilt ved fellesvisninger. Se kartskisse for detaljert veibeskrivelse til eiendommen eller gå inn på www.ruter.no for informasjon om offentlig kommunikasjon.

 • Byggemåte

  Ulvenparken er bygget etter byggeteknisk forskrift 2017 (TEK 17). Boligblokk på 10 etasjer og kjelleretasje med garasjeanlegg som er oppført med bærende betongkonstruksjoner og leilighetskillende vegger i betong og etasjeskillere i betong. Utvendige fasader med beiset panel mot balkonger, ellers forblendet med teglstein og yttertak er flatt og tekket med papp/folie. Innvendige lettvegger i bindingsverk og gips. Støpt betonggulv i kjeller og bygningen er antatt fundamentert på faste og komprimerte masser. Byggegrunn er ikke kjent og det er ikke utført geotekniske undersøkelser for fastsettelse av byggegrunn. Vinduer med innvendige malte trerammer, pulverlakkerte beslag på utside og 3-lags energiglass fra byggeår. Entredør type EI-30/db43 som er brann- og lydklassifisert fra byggeår og balkongdører med innvendige malte trerammer, pulverlakkerte beslag på utside og 3-lags energiglass fra byggeår. Sydvestvendt balkong på 8m² med betonggulv, belysning, strømuttak og adkomst fra stue.

  Borettslaget har underjordisk garasjeanlegg, med direkte heisadkomst til alle etasjeplan. Det legges til rette for redusert behov for egen bil ved at det planlegges bil og sykkeldelingsordninger. Det vil bli etablert innvendig og utvendig sykkelparkering

 • Innhold

  Flott leilighet med god beliggenhet i 6 etasje med gode solforhold og flott utsikt over gårdsrommet.

  Entré:
  Entreen er lys med plass til å henge fra seg klær og sette fra seg sko. Det er praktisk bod/omkledningsrom i tilknytning entreen.

  Bad:
  Delikat, flislagt bad med vannbåren gulvvarme. Badet består av servant med underskap, speil, vegghengt toalett og dusjhjørne med svingbare glassdører. Opplegg for vaskemaskin.

  Tre soverom:
  Det er tre luftige soverom med god plass til seng og nattbord.

  Åpen stue- og kjøkkenløsning:
  Leiligheten har en åpen stue- og kjøkkenløsning med god plass til spisebord og sofahjørne.

  Kjøkkenet er fint plassert i enden av rommet som gir en naturlig avdeling mellom stue og kjøkken. Hvit, tidløs innredning fra HTH med integrerte hvitevarer som platetopp og komfyr. Mulig å sette inn ekstra kjøkkenmodul langs ene veggen for ytterligere skap -og benkeplass.

  Balkong:
  Fra stuen er det utgang til sydvestvendt balkong på 8 kvm .Belysning og strømuttak.
  Her er det god plass til utemøbler samt grill.

  Bod og fellesarealer:
  Med leiligheten følger en sportsbod i kjeller på ca. 5 kvm. Det er etablert innvendig og utvendig sykkelparkering. Under bygningene og gårdsrommet er det garasjeplasser. Det er mulighet for å kjøpe garasjeplass for kr 600 000,-

 • Areal

  4-roms andelsleilighet i 6. etasje i Ulven Park.
  Primærrom: 78 kvm, Bruksareal: 81 kvm
  Leiligheten består av: Entré, bad, 3 soverom, bod, stue/kjøkken og balkong.

 • Standard

  Gulv:
  3-stavs eikeparket i alle rom med unntak av fliser på bad/wc.

  Vegger:
  Malte overflater i alle rom med unntak av fliser på bad/wc.

  Himling:
  Malte overflater i alle rom. Skjult sprinkelanlegg i himling.


  Følgende har fått tilstandsgrad 2 i tilstandsrapport utført av bygningssakkyndig Petter Schanke Eikum:
  TG2 - Innvendig > Overflater - Fuktsvelling på eikeparkett på 1 soverom mot bad/wc. Det er foretatt fuktsøk på parkett, men ikke funnet noen unormale verdier.

 • Utstyr

  Følgende hvitevarer medfølger: (Stekeovn og induksjonstopp) Garderobeskap på to soverom medfølger. Det gis ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på hvitevarer eller utstyr som medfølger etter avtalen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke.

 • Oppvarming

  Leiligheten er oppvarmet med elektrisk panelovn og vannbåren gulvvarme i bad.

 • Tomten

  Tomten og fellesarealene er opparbeidet med gressplener, trær, beplantning, sittegrupper, lekearealer med apparater og asfalterte stikkveier.

 • Parkering

  Parkering etter gjeldende bestemmelser.
  Det er ledige garasjeplasser til salgs for kr. 600.000,- i lukket garasjeanlegg med direkte heisadkomst.

 • Vei/vann/avløp

  Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

 • Borettslaget

  Borettslaget består av 342 andelsleiligheter. Ulven Park Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 923254625, og ligger i bydel Bjerke i Oslo kommune med følgende adresser:

  Selma Ellefsens vei 3 A-M
  Selma Ellefsens vei 5 B

  Gårds- og bruksnummer: 122, 501

  Første innflytting skjedde i 2021.

 • Dyrehold

  Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring.Se borettslagets husordensregler for regler og mer informasjon. Husordensregler kan lastes ned på våre hjemmesider eller utleveres ved henvendelse til ansvarlig megler.

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Det foreligger midlertidlig brukstillatelse for Selma Ellefsens vei 3 - 7 - Ulvenveien datert 11.03.2022.

 • Utleie

  Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til styret i borettslaget eller til forretningsfører. Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Adgangen til bruksoverlating (utleie) er begrenset. Merk at mulighet for korttidsutleie av hele boligen er begrenset til 30 dager jf borettslagslovens § 5-4.

 • Konsesjon

  Eiendommen er konsesjonsfri.

 • Odel

  Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

  Eiendommen/området er regulert til boligformål og næring.

 • Oppgjør


  Samlet kjøpesum og omkostninger forutsettes innbetalt til klientkonto fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Lovanvendelse og kontraktsbetingelser

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

  Følgende gjelder ved salg til forbrukerkjøper*:
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2.

  *Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", jfr Avhendingslovens § 3-9:

  Selgers ansvar er da begrenset og vil være en del av kontraktsvilkårene. jf. avhl. § 3-9, 2. pktm.
  Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven§ 3-9. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  716230063

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

 • Forkjøpsrett

  Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

 • Meldefrist forkjøpsrett

  25.05.2023

Budgivning

 • Styregodkjennelse

  Kjøper må godkjennes av borettslaget. Dersom styret i borettslaget ikke godkjenner kjøper som ny eier, må boligen videreselges for kjøpers regning og risiko.

 • Lånevilkår

  Selskapets totale lån og vilkår:
  OBOS01-98207987743
  Annuitetslån
  Restsaldo: kr 1.011.377.100,-
  Andel restsaldo: kr 3.076.500,-
  Restløpetid: 38 år 7 mnd.
  Terminer pr. år: 12
  Avdr.frihet til og med: 01.12.2026
  Rente: 3,90% flytende

  Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Ja. Dersom kjøper ønsker å nedbetale sin andel fellesgjeld (eventuelt deler av gjelden), bes selskapets rådgiver kontaktes for nærmere opplysninger

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Niklas Røed Antonsen

Last ned dokumenter

Her finner du detaljert informasjon om prosjektet og boligene.

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål